לאהבה החדשה

בל בל

New member
לאהבה החדשה../images/Emo23.gif

הייתי רוצה לכתוב לך.אני לא יודעת בדיוק על מה אבל הייתי רוצה לכתוב לך, לדעת שמותר לי לעשות את זה, אבל החלטתי שהפעם אני לוקחת הכל לאט אני לא אהיה זו שאקדם את מערכת היחסים, אני אעשה הכל אחריך, כי הקצב שלי מהיר מדי בשבילי. אז בנתיים אני כותבת כאילו לך, אבל אתה לא יודע. אתה לא יודע עד כמה אתה עושה אותי מאושרת, זה הדברים הקטנים.החיוך המטומטם שעולה על פניי כשאתה מתקשר, האדמומיות בפנים, שזה אתה, ואתה באמת רוצה. זה מוזר לי וכיף לי, אני חושבת וחולמת עליך כל הזמן ואני משותקקת להגיד לך דברים אבל אני מונעת מעצמי. אני מפחדת להפחיד אותך. אתה לא יודע עלי הכל ואני מפחדת שלא תאהב את מה שתגלה עם הזמן. אני יודעת שגם אתה בן אדם מתוסבך אז אולי ביחד לא יהיה לנו כל כך טוב... אבל אני מקווה שכן יהיה טוב. אני משתפת אותך במשהו שכתבתי לפני חודש בערך: אני הולכת ובכל צעד שומעת את שמך רודף את רחשי ליבי כמחוג שעון מרצד שעדיין לא החליט. חשש שמציף את גופי עם חיוך. בידייך מרגישה מוגנת מכל אך בלעדייך חוששת מידייך שמא לא יאהבני עוד. רגש שיכור שרוצה להתפרץ, אך חומת ההגיון מונעת בעדו. שלך ענבל (פוקי)

ה מוזה

New member
נבט אהבה ../images/Emo39.gif

פרפרי אהבה קסומים מתעופפים כשנבט אהבה זעיר פורח בצבעים מרהיבים וכל אהבה בריאה צריכה קרקע מוצקה בסיס איתן של כבוד חברות והבנה אז קחי לך לאט את הזמן .. תהני מהמסע .. תהני מאהבה .. אין לאין לרוץ .. אין לאן למהר.. ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
מה אני מבקש לי? לא הרבה את זה כל מה שיש לי, בסביבה בין הצער לאושר, מחפש לי טיפת אהבה מה שאני מבקשת זה דומה לפעמים מתכנסת, ושונאת לפעמים מסתפקת בלנשק לך ת´דמעה ככה זה כשיש שניים, מסתבר זה תמיד פעמיים, לדבר זה נותן לי ת´כוח להתגבר גם על מאה מכות ככה זה כשיש שניים, זה הרבה זה תמיד פעמיים, לדבר לא זה לא בשמיים, זה מה שגורם לי לבכות אל תבכי לא הפעם, אל תבכי לא אחזיק מעמד מול ים הבכי ואם בא לך לזוז קצת תרקדי אני פה בסביבה שים לי יד על פני זה שוב מזכיר איך נישקת אותי פעם מול העיר נעורינו היו אז מתוקים כי היתה שם אהבה ככה זה כשיש שניים, מסתבר זה תמיד פעמיים, לדבר זה נותן לי ת´כוח להתגבר גם על מאה מכות ככה זה כשיש שניים, זה הרבה זה תמיד פעמיים, לדבר לא זה לא בשמיים, זה מה שגורם לי לבכות

למעלה