לאהבה שנגמרה

liorm22

New member
לאהבה שנגמרה

לך הבלתי נשכח
כמו האש ששורפת ולוכדת כך היית אתה נכוויתי ממך הכוויה עדיין ישנה אינה עוברת ומגלידה הפצע שבי נשאר חתום ועם כאב נורא שכל כך רציתי אותך וחיכיתי לרגע האהבה שתבער ותבער עד כלות העצמות שלי ושלך לבסוף היא שרפה כמו האש שבערה השאירה חותמה והסתלקה עם קרע בלב ומכאוב גדול ובלי שום אפשרות לנסות ולרפות כך עשתה לי האש אש האהבה שהשאירה בי כוויה כוייה שחתמת בעצם אתה! ממני שמתגעגעת ורוצה לשכוח...

alon59925992

New member
הרגשה קשה מנשוא

לפעמים אני שואל את עצמי כיצד זה קורה, האם יתכן מצב שבו צד אחד מתאהב עד כלות נשמתו והשני לא, הרי לטנגו דרושים שני משתתפים ההרגשה שאת מתארת קשה מנשוא, כמו שריפה ששורפת את כולך, כמו מערבולת שמאיימת להטביע אותך , אין בשביל מה לקום בבוקר.... וכל שנותר הוא הדמעות, הגעגועים, הנסיון להאחז בזמן ולנסות להחזיר את הגלגל אחורה.. הרגשה זו לעולם לא תחלוף לגמרי הצלקת תמיד תשאר כל שנותר הוא להאחז במציאות, להמשיך לתפקד, לא להתקע בהאשמות עצמיות בהתחלה זה נורא קשה, הדברים נעשים באופן אוטומטי בלי הרבה שמחה אחר כך זה יהיה קצת יותר קל, אבל לעולם לא ישכח, כמו נכות נפשית קטנה בסוף, תכירי מישהו אחר ואני מאמין שבסך הכל יהיה לך טוב ואם תרצי, אפילו יותר טוב מרוב האנשים בהצלחה

liorm22

New member
האהבה שלי

למה האהבה צריכה להיות קשה??? בסה"כ רציתי לאהוב אותו, את זה שהעניק לי ביטחון שהיה נשמה טובה, מעניק חום ואהבה. נקשרתי אליו אבל הוא פגע בי בכל פעם ולא בכוונה. כנראה הוא רגיל היה להיות הגבר הנחשק. רק רציתי למסור לך - אהבתי שנגמרה... שלעולם לא אשכח אותי ואותך נצמדים מחובקים, כזוג במערבולת חושים מטורפים... אמרתי לך: " תבטיח שלא תפגע בי" ונשבעת שזה לא יקרה. אבל זה קרה, ידעתי שעם הזמן תגיע האכזבה שלי ממך ועדיין קשה לי לעקל... עניין של זמן עד שאשכח אותך...

ה מוזה

New member
אהבה היא אכן אש להבה..

ברגע שניצתת ..היא מחממת את הלב .. מפשירה חדרי לב שהיו קפואים.. האש יכולה להיות מחממת ונעימה.. כשמזינים אותה ..בחומרי התבערה הנכונים.. והיא יכולה לשלוח להבות שורפות שמכלות כל חלקה טובה .. יש להבות ..שמותירות שדה חרוך אחריהן .. אך לב האדם כשדה חרוך .. מתחדש לו אחרי הלהבות .. ומתחת לאפר ..יצוצו ניצנים .. של שדה חדש .. אש האהבה ...מים רבים לא יכבו אותה .. אבל גם כוויות ..עם הזמן מגלידות ונרפאות וכך גם הלב .. מכתב נוגע ללב כתבת . ברוכה הבאה לפורום

למעלה