לאהובה א.

חתולון*

New member
לאהובה א. ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

תיקון עיוות מהסיכום השבועי......... אהובה א. מס' אישי 16185 ראיתי את הערתך, פשוט נשכחת ובלי משים, את תלונתך, פתחת הגעתי מיד לבדוק את העניין רק שלא ייצא פה בניין את הכי ותיקה בפורום שאני מכיר ומכאן אגיד לך שאותך אני מוקיר אצטט מכרטיסך את מה שכתבת ואני בטוח שאת זה מאד אהבת "בת.ז כתוב שאני בת 42... הלב שלי מרגיש כמו בת 32... בעלי חושב שהוא עם בת 22... והראש הילדותי שלי רוצה להישאר בת 12... ואת המודגש לעיל, שאת כתבת!!!! אהבתי מאד מרגיש שעכשיו מילאתי את החסר מקווה שלא צריך עכשיו לאשר שבת שלום

Mוניk

New member
חתולון,,, יש לך קומפיוטר בראש וואוו

איך אתה זוכר הכל אתה גדול חתולון}{ מוניק

ועוד דבר אוסיף ואומר על אהובה

היא צלמת נהדרת ויש לה נוף מדהים מהבית אם זיכרוני לא מטעני היא גרה קרוב לשלגגגגגגג נו איך אני זוכרת או לא?

Mוניk

New member
חחח ליידי}{

אהובה מביאה תמונות מדהימות זה הנוף המקסים שמשתקף מחלונה איך אפשר את זה לשכוח זה מהחורף הזהההההההה ליידי את זוכרת משו משו את גדולהההה בכל מצב ליידי
מוניק

חתולון*

New member
תודה מוניק../images/Emo24.gif ואני ממתין ל.....

תגובתה של אהובה.... אולי היא לא ראתה? ואלי היא לא שעתה אולי היא כועסת אותי לא דורסת רק תיקנתי המעוות לכבוד יום השבת

אהובה.א

New member
יאאאאאאא חתולון

מקסים שאתה רק עכשיו ראיתי את דבריך.. איזה דפוקה אני איך לא ראיתי? תודה , חמוד שזכרת שזכרת אוהבת אותך למרות שאני לא מכירה אותך אוחחחחחח עשית לי ת'בוקר ואגב , רציתם לראות תמונות? רק תגידו ואני אשרשר תמונות של השלג שהיה לנו יום נפלא לכולם

חתולון*

New member
אהובה, עכשיו אני רגוע חחחחחחח

שרשרי לכאן ת'תמונות, שמעך הגיע לאוזניי.... שיש לך נוף מקסים מהחלון פתחי קצת את ה"וילון" ותני לנו נוף, ונשלב את הידיים נהנה כאן כולנו, נשמח שבעתיים.............

חן (*_*)

New member
מה זאת אומרת? בטח שרוצים תמונות

ושבת שלום לך אהובה (חתולון סליחה שנדחפתי לשירשור שלך)

חתולון*

New member
חברים/חברות

אין סליחות, אין פרטיות הפורום הוא חופשי, כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה כל אחד יכול להצטרף לכל שרשור שיבחר כל אחד יביע את דעתו היכן שירצה..... נכתב בלשון זכר, מיועד לשני המינים לא מרגיש שמישהו נדחף (ברצינות!!!!!) שבת שלום, יאללה אהובה, מחכים לתמונות חחחחחחחחחחחחח

טאKילה

New member
אהובה תני שרשור..

ונפתח גלרית תמונות מהשלג. קדימה. בוקר טוב לך.

כן כן אהובהההההה../images/Emo124.gif

תמונות של שלגגגגגג ישששששששששששש אני
אוהבת את השלג כל כךךךךך
והתמונות של אביבה איכותיות מאוד!

למעלה