לאהובי האסור

לאהובי האסור

אנחנו כבר לא ילדים שנינו. לא כמו לפני 10 שנים כשהכרנו. הייתה לנו אהבה בצבא שנגמרה לא יפה אבל עוד הצלחנו להשאר ידידים. והנה חפו השנים הקשר נותק וחודש במפתיע לפני מעט מאוד זמן. אבל מהו הזמן כשאוהבים? אז אהבתי אותך והמשכתי עוד הרבה אחרי שהכל נגמר. אבל השתקמתי ממך. התחתנתי, יצרתי בית ובכל זאת המשכתי לחשוב עליך. נפלאות האינטרנט הפגישו ביננו שוב. מכתבים מרגשים החליפו ידיים וחזרנו לקשר טלפוני. והקשר הזה הציל אותי, לשמוע ממך לשמוע שאני עדיין במחשבותיך החייה אותי. חיי לא קלים ואתה הצלחת להקל עליהם במעט. יקירי. ואז סיפרת לי שהאשה שלך בהריון ושמחתי בשמחתך. החלטנו שאנחנו כבר צריכים להפגש. את המפגש הזה אני לא אשכח אף פעם. כבר מרחוק עיניך המדהימות חייכו אלי ואני נמסתי... וחזרנו לאהוב בכל העוצמה והרגשות. בנתיים נולד לך ילד. החיים נמשכים אצל שנינו בנפרד. אנחנו מדברים אבל לא נפגשים שוב. יודעים בדיוק מה יקרה. רק רציתי להגיד לך תודה. שצבעת את חיי בצבעים עזים שהערת אותי שהזכרת לי בדיוק מה אני ומה אני שווה. בחלומות אני אמשיך לטייל אתך על החוף שלנו ואולי פעם עוד יהיה לנו אומץ להיות ביחד באמת... שלך תמיד.

ה מוזה

New member
אהבה ישנה שגורמת לנו לחוש ..

את כל החושים מתעוררים ,אלו שנרדמו להם במהלך השגרה והיום יום אהבה ישנה שמחזירה לנו את תחושות העבר ..וגורמת לנו להיות על ענן הוא הבעיר בך את שבער בעבר ואולי ..נשארו להם מספר גיצים .. הוא נתן לך מתנה מופלאה - את עצמך בחזרה .. אז תהני לך מהמתנה מאחלת לך שתהיי מאושרת ..

למעלה