לאהובי...חיי..

לאהובי...חיי..

שבוע בלעדיך, אהובי, בלי דיבורים, בלי המגע...ואני פוחדת. מתגעגעת אליך נורא, למגע המחייה, לתחושות הרבות- המלאות. אני חושבת עליך ביום ובלילה, קמה כל בוקר למצב שאני לא רוצה להיות בו, רוצה לא לקום עם הידיעה שאין לי דרך חזרה, שאתה- חלק חשוב ממני מתנתק, וזה כואב, ומפחיד לחשוב שלא אהיה איתך יותר. לא יודעת מה להרגיש, פוחדת להפסיק. הימים מתעכבים, בקושי עוברים, וכאלה אפורים ויבשים...בלי הרגש שגרמת לי, בלי החיים. איך אתה מרגיש? עד כדי כך אטום? איך אתה מסוגל בכלל, איך אפשר בלי החמימות האוטפת. אני לא רוצה ללמוד, לא לצאת מהבית, לא לחיות, לא כלום! אני בורחת מעצמי, מהרגש הזה, כי לא מסוגלת להתמודד ולהרגיש, אני חייבת טיפול כי אני כל כך סובלת. אולי זה יהיה תחליף אליך, ויפיג את הכאב הבלתי נסבל. אולצתי להתנתק ממך אהבת חיי, והרגש לא סובל את זה. אני חיה בגיהנום שבין שמים לארץ- לא פה לא שם, באוויר, ואין לי מנוחה ולא מרגוע, אני במתח מתמיד, פוחדת ליפול לתוך הרגש הגדול ולהיות בו לבד. ובינתיים אין לי יום אין לי לילה, ורק אתה מסוגל לעשות לי את זה, רק עם מי שגלשנו ביחד במעמקי האהבה ועכשיו אותי כבר לא רוצה, בי כבר לא מאמין, את אופיי כבר לא אוהב. אל תחשוב עליי שלילי, הטבע שלנו לאהוב אחד את השני כי נולדנו באותה הסירה, אנחנו אחים בנפש ובנשמה, אל תתכחש אליי, איך אפשר לסבול את הכאב הבלתי נסבל? אני בגיהנום.

alon59925992

New member
קשה מנשוא

הרגשה מוכרת, קשה מנשוא אל תפחדי להרגיש כך יום , יומיים, שבוע , שבועיים, חודש, חודשיים ואפילו שנתיים בסוף הזמן יעשה את שלו, היום תרגישי חרא מחר חרא מחרתיים רוב הזמן חרא ואולי שתי דקות בסדר יום אחר כך רוב הזמן חרא ושעה בסדר כעבור חודש שעתיים יהיו בסדר בעוד שנה, תחשבי עליו שעה ביום וכך הלאה הזמן עושה את שלו ובסוף מתפקדים השיטה שאני ממליץ עליה היא להצמד למטלות יומיות פשוטות לא לתכנן לטווח ארוך, אלא מה אני עושה בעוד שעה וכל הזמן להעסיק את עצמך וחס וחלילה ליפול בסוף תתגברי ויהיו לך חיים טובים יותר מרוב האנשים אם רק תרצי ובעוד חודש או חודשיים או שנה או שנתיים או אולי עשרים שנים הוא יבין שטעה.... את זה אני מבטיח משום שלשיטתי לטנגו חייבים שני רקדנים ואם את מרגישה כך, אז לפי חוקי ניוטון לא יתכן שהוא מרגיש אחרת.. וכנראה רגשות של אגו או כבוד עצמי או השד יודע מה גורמים לו להתנהג כך היי חזקה מחזיק לך אצבעות

תודה על העצה

ככל שאני ניכנסת לכאב יותר ופורקת- אני מרגישה קצת יותר טוב. אך אין לי כוח לעשות כלום חוץ מלגלוש באינטרנט ולראות טלוויזיה. אני צריכה זמן לנוח מהכל.

alon59925992

New member
זה בדיוק מה שאת צריכה לעשות

את צריכה לזרום בא לך לגלוש, תגלשי חודש חודשיים ואפילו שנה בא לך להסתכל רק טלוויזיה, תעשי רק את זה אל תאבקי ברגשות, תזרמי בסוף לאט לאט זה ישתפר ותבני את עצמך מחדש זה בדוק וההפסד כולו שלו והוא עוד יבין זאת כי נדיר למצוא אהבה אמיתית וגדולה ואם את מרגישה כך, אז גם הוא ירגיש כך יום אחד כי לטנגו... בהצלחה

ה מוזה

New member
לו היתה נוסחת קסם או תרופה ללב כואב

הייתי בלי לחשוב פעמיים מעניקה לך .. אני רק יכולה לתת לך מילים ..מהלב .. הייתי בגיהנום , הייתי בגן עדן .. ואני יודעת כשלהבות שורפות את הלב .. כשהכאב הוא חד וכואב עד שנדמה שתולשים חתיכה מהלב..המילים , לא תמיד מהוות הקלה .. אבל יש תרופה בדוקה לכאב ... להוציא אותו החוצה ..בכל דרך בדמעות בכעס במילים במכתבים בשיחה עם חברה .. העיקר לתת ללב לנשום מחדש .. לא אתן לך מילים ..חסרות ערך הדרך של כל אחד להתמודד עם רסיסי הלב היא שונה ומיוחדת לכל אחד ואחת .. כן יכולה לתת לך - הקשבה ,הבנה .. ואת הפינה הקטנה והחמה הזו פה להוציא קצת כאב על הנייר ולשמוע מילה תומכת וחמה .
ברוכה הבאה אלינו

למעלה