לאהובי לשעבר

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
לאהובי לשעבר

אתמול באזכרה של החבר המשותף שלנו, ראיתי אותך אחרי 3 שבועות, 3 שבועות של נתק מוחלט ממך, בלי לראות אותך, בלי לשמוע את קולך, בלי לדעת מה עובר עלייך ותאמין לי שאני בטוחה שטוב לא עובר עלייך. ציפיתי לראות אותך ושהרגליים שלי ירעדו, שהלב שלי יעבוד שעות נוספות, אבל "יקירי" מצטערת לאכזב אותך, זה פשוט לא היה כך, ראיתי אותך והלב שלי קפץ לשניה, אבל רק לשניה, הוא ידע מיד לחזור למקומו. נשקת לי בלחי שתי נשיקות, שמבחינתי אלו היו שתי נשיקות של "דוד" אפילו לא נשיקה של ידיד טוב כי גם את זה דאגת להרוס. היינו 3 שעות באותו המקום, אבל לא מצאתי בך עניין, לא זכית לקבל ממני אפילו מבט אחד, לא החלפנו ביננו מילה, שלא תבין, זה לא היה מתוך כעס או טינה, זה היה מתוך חוסר עניין בך. פתאום שהבטתי בך חשבתי לעצמי, "זה הגבר שכל כך סבלתי בשיבלו? אשר נתתי לו את כל חיי ושלבסוף נתן לי להגיע להתמוטטות נפשית? זה האדם שחיכיתי לו לשווא שנה וחצי?" ורק אז הבנתי שאתה פשוט לא היית שווה את כל הכאב הגדול שנשאתי בלבי. חיפשתי בעיינים שלי מישהו, אבל זה לא היית אתה, זה היה "החבר" שלך, רק לראות את שניכם יושבים יחד, משוחחים ונותנים זה לזה חיבוק, זה עשה לי טוב על הלב ויותר מזה חשבתי "לו רק ידעת מה "החבר" שלך עושה איתי, לו רק ידעת שהמשכתי בחיי ונתתי לגבר אחר להכנס לחיי, איך היית מרגיש? היית מרגיש כמוני, כמו ריקי של פעם חסרת כבוד ומושפלת" כי זה מה שאתה היום, ריק מתוכן מושפל ובודד. שרציתי ללכת ראיתי במבט שלך שהמתנת לסימן ממני, לריקי של פעם, לתחנונים שלי, רצית את ריקי המושפלת, אבל אפילו לנשיקה לא היית ראוי ממני. היית ראוי רק לשלום, זהו, רק שלום ולא יותר מזה, שלום ולא להתראות. אני מקווה שהגורל לא יפגיש בינינו שוב, אני רוצה שתבין משהו אתה לא ראוי לי, ואת זה אתה תבין רק בשלב מאוחר מידי, כי בשבילי גם עכשיו זה מאוחר מידי. ממני האוהבת לשעבר

ה מוזה

New member
יש בך עוצמה פנימית ..

היכולת לסגור פרק ולהביט קדימה . לפעמים אהבה מלמדת אותנו דבר אחד או שניים על עצמנו . אנחנו צומחים וגדלים ומגלים שמה שהתאים והיה נראה ראוי פעם איננו עוד. החוכמה היא באמת להמשיך הלאה לא רק במציאות אלא גם ברגש. אושר ואהבה . וברוכה הבאה .

@@

New member
תודה יקירה

כמה שאת צודקת, לא העיקר להמשיך הלאה אלא לנתק אותו מהלב וזה כבר יותר קשה, אבל הכל נוצר ביידים שלנו וכאשר אנו מחליטים משהו המשימה נהיית יותר קלה. יום נפלאאאאא

BRAND NEW 3

New member
...

המכתב שלך היה ממש מרגש, ממש הזדהיתי עם המון דברים שכתבת בו גם אני הרגשתי מה שאת הרגשת אז ומה שאת מרגישה עכשיו אני מקווה שתעשי את כל מה שהחלטת בנוגע אליו בלב שלם, העיקר שתהיי שלמה עם עצמך ותדעי שאת לא מושפלת אלא ההיפך - את מאוד חזקה להתנתק זהו רגש מאוד קשה שלא כולם יכולים לעשות זאת, ועם זאת נראה שאת עשית את זה לטובתך כל הכבוד

למעלה