לאהובי?

בל בל

New member
לאהובי?

לא חשבתי שאני אכתוב לך מכתב כזה אבל אני חושבת שהגיע הזמן. אנחנו ביחד כבר שישה חודשים, שישה חודשים מקסימים וקשים תמיד כשהייתי צריכה אותך היית כאן בשבילי אבל לא היית באמת כאן, דיברת איתי מהצד השני של הקו. המרחק ביננו גדול כל כך, חמש שעות, אם לא היו לנו עיסוקים אחרים זה לא היה בעיה אבל לצערי המצב לא כך לך יש עבודה ולי יש לימודים ופסיכומטרי ועוד מיליון ואחת דברים שאתה יודע שאני עושה ככה שחמש שעות הלוך וחמש שעות חזור ועוד כמה שעות איתך אני לא מספיקה. לא מסוגלת. וגם אתה לא יכול. שישה חודשים אנחנו חברים ואנחנו בקושי מגרדים עשר פגישות. אני מנסה לשכנע את עצמי שזה לא משנה כמה אנחנו נפגשים העיקר שיש לי אותך אבל זה לא ככה. את החודש הראשון שלנו לא חגגנו ביחד וגם לא את השני וגם לא את השלישי את הרביעי חגגנו שבוע קודם ואת החמישי בכלל היה נראה כאלו התעלמנו ועכשיו חודש שישי עבר, חצי שנה, וגם עכשיו לא חגגנו. בהתחלה הינו מדברים בטלפון המון.בגלל שאתה לא מרוויח הרבה בעבודה אני הייתי זאתי שהתקשרה כל פעם. כל חודש הייתי מקבלת חשבון של אלפיים חמש מאות שקל, כל שיחה היתה שווה כל אגורה שהוצאתי ואת כל העבודה שעשיתי כדי להשיג את הכסף אבל אחרי ארבעה חודשים לא הייתי מסוגלת יותר לממן את השיחות שלנו. בחודשיים האחרונים אנחנו מדברים כל יום חמש דקות . חמש דקות זה בדיוק הזמן בשביל להגיד היי מה נשמע? איך בעבודה? אני אוהבת אותך ומתגעגעת נדבר מחר ביי. מצאנו תחליף לטלפון, חזרנו לפעם , עכשיו אנחנו שולחים מכתבים. מכתבים ארוכים על כלום ועל המון, אבל זה לא זה, ככה לא מתנהל קשר בריא. כשאמרתי לך את זה פעם שאלת אותי אם אני מנסה להגיד שאני רוצה שנפרד ואמרתי לך שלא שבסך הכל אני מחפשת פתרון, אז אמרת שלא נורא נסבול קצת עכשיו ובסוף השנה נעבור לגור ביחד. איך אנחנו יכולים לעבור לגור ביחד אם אנחנו בקושי היינו ביחד? אחרי שישה חודשים שאנחנו ביחד אני לא מכירה אף אחד מהחברים שלך ואתה לא מכיר אף אחת מהחברות שלי. יש שאומרים שאתה לא מכיר אדם עד שאתה מכיר את החברים שלו, אם זה נכון אז אני לא מכירה אותך אז איך אנחנו יכולים לעבור לגור ביחד? כן אני יודעת יש עוד זמן אבל אתה מלחיץ אותי, גם מה פתאום אתה מתחנן לי חתונה, וכשאיחר לי המחזור שמחת כי חשבת שתהיה אבא. אתה שוכח לפעמים שאולי אני נראת גדולה ומתנהגת כמו גדולה אבל אני עדיין ילדה, אני לא מוכנה להתחתן ולהוליד ילדים. אני אומרת שאני אוהבת אותך אבל אני לא בטוחה שאני עדיין מרגישה ככה הקשר שלנו מת ממזמן ואתה מפיל הכל עלי, אני נתתי הכל בשביל שהקשר יצליח אבל לא תמיד הכל קורה איך שרוצים. אני עדיין לא מוכנה לוותר אז את המכתב הזה לא יגיע אליך אבל אני לא חושבת שיש עוד הרבה שאפשר לעשות בשבלנו. מצטערת ענבל

מיקי 35

New member
בל בל...

קשר כמו שאת מתארת נורא קשה לקיים... אפילו בלתי אפשרי... בחני עמוק בתוכך אם את באמת רוצה בהמשך שכזה, או אם את פשוט נתלית בידיעה שהוא קיים... אל תילחצי ואל תעשי צעדים שאינך מרגישה מוכנה עליהם... חוץ מזה, אני מציע לך בכל זאת לנהל איתו שיחה גלויה, ולספר לו מה שאת באמת מרגישה... אם הוא אוהב אותך הוא רק יעריך את הכנות שלך.

בל בל

New member
למיקי

זה בהחלט קשר קשה, בקשר להמשך ,לחתונה בזמן הקרוב אין מצב.אני לא חושבת שאני בדיוק נתלית בידיעה שהוא קיים אלא מפחדת לעשות החלטה לא נכונה, אני מפחדת שאני אצטער על זה אחר כך שאולי עכשיו יש תקופה רעה ואחר כך יהיה טוב, ואם אני אסיים את זה עכשיו אז אני אפספס את הטוב. אני חושבת שהקשר שלנו מת אבל אני מפחדת להגיד את זה ואני גוררת את זה איתי כבר כמה זמן. לנהל איתו שיחה גלויה- הלוואי ויכלתי. אין זמן לשיחה אמיתית בחמש הדקות שבהפסקה שלו ובהפסקה שלי, ואין טעם להתחיל משהו ולא לסיים אותו. תוך כדי כתבת התגובה הזאת הגעתי למסקנה- זה נגמר, עכשיו אני רק צריכה למצוא את המילים שבהן אוכל להגיד לו את זה.
עצוב. ענבל

shirijessy

New member
ענבל יקירה!

אין ספק שהקשר בינכם אינו בעל סוף טוב: אתם בקושי נפגשים ובקושי מדברים והוא רץ יותר מדי מהר, לפי מה שאת מתארת (החתונה והילדים). כתבת שאתם נוהגים להתכתב בדואר, אני מציעה לך שתכתבי לו מכתב מהלב ופשוט ספרי הכל ותבקשי שיצלצל אלייך ברגע שיקבל את המכתב ושתשוחחו על כך. אחרת מצבך הנפשי יהיה בכי רע כי לא טוב לך במערכת היחסים הזו. אני מקווה שתמצאי את דרכך הנכונה ושהיא תהיה מלאה בשושנים (ללא קוצים) ובורדים. שנה טובה, שירי

בל בל

New member
לשירי

תודה שהגבת, אני אחשוב על האפשרות של מכתב למרות שאני לא ממש בטוחה שזה כדאי, נראה לי שעדיף שאני אפגש איתו ואז נדבר. בכל אופן תודה ושנה טובה שלך ענבל

בל בל

מה שכתבת באמת לליבי. נורא עצוב לי לשמוע על זוג שיכול להיות שאתם זוג מושלם, אבל לעולם לא תדעו זאת מפאת המרחק הזה שמפריד ביניכם. עושה רושם שאת די סובלת מהקשר הזה -ובצדק. זה קשר לא קשר. אי אפשר לנהל קשר רציני בין זוג אוהבים כאשר מתראים פעם בשבועיים וחצי. פשוט בלתי אפשרי (לאדם אנושי...) לא רשמת בת כמה את אבל בקשר לחתונה וילדים -אל תגרמי לאהבה לעשות אותך עיוורת. תשקלי בכובד ראש את כל הנושא המאוד רציני הזה (בכל קשר,בכל שלב בחייך...) הבנתי שהחלטת לסיים את הקשר הזה. אני חושב שזה הדבר הנכון לעשות עם כל הכאב והעצב. החיים ממשיכים-והם יפים! בל בל, הכל לטובה. תמיד.

בל בל

New member
ללעיתים ירח

אני צעירונת , ילדה קטנה אין לי עדיין 18( עוד מעט יהיה), וחתונה בגילי לא באה בחשבון כך שהפתרון שהוא הציע ממש לא טוב בשבילי. עצוב לי שזה נגמר, אני מקווה שאני עושה את ההחלטה הנכונה. אני חושבת שכן. מקווה לטוב. אני מאחלת לך שתהיה לך שנה טובה ותודה שהגבת שלך ענבל

בל בל

New member
החלטתי לעשות צעד

טוב אז אני מעדכנת אתכם מה קרה. דברתי איתו בצהריים שאלתי אותו מה הוא חושב על הקשר שלנו ועוד כל מיני שאלות בסגנון הוא אמר שהוא לא רוצה שיגמר ושהוא מוכן להשקיע הכל בשביל שילך ושכאן זאת ההחלטה שלי אם אני רוצה שנמשיך או לא ואם יש לי את הכוח להמשיך להשקיע. הוא אמר שכדאי שאני אחשוב על זה לפני שאני אענה כי כנראה משהו מציק לי וכדאי שאני אברר את המצב עם עצמי לפני שאני מערבת אותו. אז ניתקנו ואני ישבתי וחשבתי מה באמת אני רוצה. בהתחלה חשבתי שעדיף שנגמור כי אנחנו סתם פוגעים אחד בשני. אחר כך התחלתי לדפדף בספר שאני מכינה לו ותכננתי לתת לו כשנחגוג שנה ביחד. ספר שבו כתוב כל מיני שטויות שעשינו כל מיני מזכרות ממקומות שהינו שירים שכתבתי לו חלק מהמכתבים שלנו, בקיצור כל הדברים היפים של הקשר שלנו. לקח לי כמה שעות לסיים לקרוא, בסוף הבנתי שיש לנו כל כך הרבה טוב. מבחנתי רגע אחד של אושר אמיתי איתו שווה המון רגעים של עצב. היו לנו המון רגעי אושר וכנראה עכשיו יותר קשה כי כבר עבר הרבה זמן מהפגישה האחרונה שלנו אבל אני בטוחה שברגע שאני אראה אותו שוב אני אתמלא מחדש באותו רגש מדהים , באהבה. אני מקווה שאני לא טועה. בכל אופן לבנתיים הסיפור שלנו עוד לא נגמר כנראה נפגש השבוע ואז אני אדע באמת מה המצב אתנו. תודה לכם שהבעתם דעה ותמכתם בי ועזרתם לי להגיע להחלטה. שנה טובה שלכם ענבל

smiley2

New member
ענבלי!!!

אני חושבת שזה שאת נותנת לזה עוד צ´אנס זה נכון לעשות, כי מאוד חשוב שתהיי שלמה עם כל דבר שתעשי, ושלא תתחרטי אח"כ. לכי עם הלב שלך, אבל אל תתני להגיון להיעלם (מנסיון...). בהצלחה בפגישה, תעדכני אותנו מה קורה, איתך תמיד,

ToT BaNaNa GirL

New member
להגיד לך משהו?

שימחת אותי!באמת! נורא התבאסתי לשמוע שאת רוצה לגמור את זה.. אולי זה היה צעד נבון אבל לעולם לא תדעי... אני שמחה שנתת לזה עוד צאנ"ס... כמו שאני אומרת תקשיבי ללב ותתחשבי בהגיון ..... ואני מאחלת לך בהצלחה מכלל הלב
מורן.. ד.א. זאת ילדת התות בננה.. לא יודעת עם אתם מכירים אותי אבל רק החלפתי שם משתמש....

בל בל

New member
../images/Emo94.gifלילדת התות בננה

מה קרה עיברית כבר לא מספיק טוב לך?! סתם, מכירה אותך קראתי כל מיני דברים שכתבת, תתחדשי על השם. אני שמחה שאת חושבת עשיתי את ההחלטה הנכונה אני מקווה שאת צודקת ויהיה לנו רק טוב וגם אם לא אז לא נורא. כמו שאמרת אם לא ננסה לא נדע. תודה ושנה טובה שלך ענבל

ToT BaNaNa GirL

New member
חחחחחחח

סתאם שיניתי... גם אני מקווה שאני צודקת... שתהייה לך גם שנה טובה ומתוקה ומלאה אהבה... ואני תמיד כאן בשבילך עם תרצי לדבר

בל בל

New member
לסמיילי

תודה שהגבת. אני מקווה שיהיה לנו טוב ואם לא יהיה לנו טוב אז כנראה שזה היה צריך להגמר, אבל לפחות הפעם אני אהיה שלמה עם ההחלטה. ושוב תודה ושנה טובה שלך ענבל

למעלה