לאהובתי|אופ|

E M S

New member
לאהובתי|אופ|

למה? למה ברגעים שהכי הייתי צריך אותך לקחת פסק זמן ועזבת אותי אחרי שנתיים וחצי ביחד של אהבה שמחה צחוק פתאום לקחת את הפסק זמן הזה. פסק זמן בדרך כלל מוביל לפרידה ככה אמרו לי ואת זה אני לא רוצה לא יודע אם את קוראת או לא אבל רק שתדעי שאת כל כך חשובה לי אין לי מקום למישהי אחרת בליבי ואני חושב שאת יודעת כמה אני אוהב אותך אני לא יודע למה עשית את זה ולקחת את הספק זמן אבל לי הדמעות לא מפסיקות לנזול מה אני ייעשה בלעדייך בא לי למות לא רוצה יותר כלום מהחיים האלו הם לא שווים בלעדייך כלום היי שלום אהבותי נתראה בעולם הבא כי עולמי וחיי בלעדייך הם כלום אפס להתראות אהובתי

dilan angel

New member
*אווווווץ*../images/Emo110.gif

קודם כל,איש- זה לא סוף העולם! אני לא יכולה בדיוק להבין אותך כי לא קרה לי מה שקרה לך אבל אני איכשהו יכולה להבין שזה כואב ועצוב ומה לא.. זו בהחלט לא סיבה למות או לרצות למות
אולי פסק זמן יהיה טוב לכם,לך תדע.. אם אתה אוהב אותה תקבל את ההחלטה שלה ותחכה לה
יהיה טוב

חןשסק

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

הראת לה את מה שכתבת? דיברתם על זה ממש לעומק...? אני מקווה שהכל יהיה בסדר

Flower Powerr

New member
../images/Emo10.gif

זה באמת לא סוף העולם! אני יכולה לתאר לעצמי שזה קשה אבל ברגעים כאלה אתה צריך להיאחז במה שטוב ולא ברע אני מקווה שיסתדר לכם

E M S

New member
תודה לכולכם...

אבל ככה לעזוב לא ניתן זה קשר שלא ניתן לתאר אותו פתאום אני חושב על הכל על שנתיים וחצי נפלאות שעברו עלינו לפני שבויים רק חזרנו יחד מאילת אחרי שבוע של כיף ופתאום זה נוחת עליי כרעם וגשם שוטף ביום בהיר ויפיפה... אני לא יודע מה לעשות קובר את עצמי עמוק עמוק בתוך הבית אתמול ניסיתי ללכת עם חברים אחרי 10 דקות חזרתי הבייתה לא יודע מה לעשות כבר כל עולמי נחרב ברגע אחד....

אני לא יודעת מה קרה פתאום

ולמה היא רוצה להיפרד אבל אני באמת יודעת שזה לא קל. היא אמרה לך את הסיבה לכך ? היה תקדים לזה? זה משהו שלדעתך ניתן לפתור ? אשמח לנסות לעזור ואם בא לך לשתף אותי אז אפשר גם במסר פרטי / מסנג'ר / ICQ מה שתרצה. בכל מקה הכי חשוב שתזכור שזה לא סוף העולם , עד כמה שזה אולי נראה לך כן כרגע. אשמח לנסות לעזור וגם אם לא אז להקשיב . רויטל

cobainos

New member
תהיה חזק גבר..

אני יודע שזה מעצבן שאחרים מדברים ושזאת קלישאה,אבל הזמן מרפא את הפצעים...

E M S

New member
עכשיו חזרתי ממנה...

אני משתף אותכם כי אני רואה פה מקום שאפשר לעשות זאת גם אם זה לא קשור לנושא הפורום... אז עכשיו הייתי אצלה ישבנו בכינו שתינו דיברנו והגענו להסכמה משותפת שאנחנו נפרדים אבל נשארים יותר מידידים כי עדיין אוהבת אותי ואני עדיין אוהב אותה ככה לפחות לתקופת ניסיון אולי במשך הזמן עוד נחזור אני מנסה להתגבר על הדמעות אבל לא מצליח זה נפל עלי כמו רעם ביום בהיר למרות שהייתי לי הרגשה שזה עומד לקרות... אשתדל להתגבר על זה תודה לכולכם על העזרה...

חןשסק

New member
../images/Emo24.gif תחזיק מעמד, באמת, זה לא

סוף העולם! בטוח שזה קשה, קשר של שנתיים זה משהו מאוד מכובד, אבל לפחות אתם עוד בקשר. מותר לבכות, תשתחרר... יהיה בסדר, באמת, יעבור הזמן לאט לאט ותרגיש אחרת.

E M S

New member
תודה ומיקי יסלחו לי הנשים פה אבל...

נשים הן שק של נחשים משפט שפעם אמרו לי... הכל במסגרת הומור!!!!

למעלה