לאהוב אותך אם רק תתני לי

שמיים*

New member
לאהוב אותך אם רק תתני לי

אני יודע ומרגיש שאת אוהבת אותי, ואני תוהה מה משמעות לה לאהבה, את מתכנסת, מתרחקת ממני, ואת כל כך עצובה. את צובעת את התסכול והכאב בחיוכים ונדמה לך שאינני רואה וחש את הלב הפצוע נשטף בדמעות של בפנים את הפחד שלך, את החשש את חוששת להיות את עצמך, להתמסר להיסחף עם מה שאת חשה באמת, את משווה אותי לעבר, לכל האחרים ומונעת מעצמך את האושר של לתת רוצה להיות לך שותף מלא, לרגשות שאת חלקם את מבקשת להסתיר, לאהוב אותך ילדה, הייתי רוצה ולא רק במילים שנישאות באויר. אני יודע, את קוראת גם בין השורות, פה באינטרנט, אולי נמצא תשובות אוהב אותך….. אוהב אותך אוהב אותך!!!!

^Mi

New member
קוראת ובוכה

ונישאת בי תקווה אולי זה אתה? ואף שיודעת שלא, עדיין הנני תוהה האם מה שבטא מליבו בבלי דעת לא נאמר מלבך?

^Mi

New member
שמיים אל תרפה...

כל כך הרבה רגש ביטאת שנסחפתי עם רגשותי שלי - סליחה. אמור לה את הדברים. כוון אותה שתקרא. דובב אותה - ותפוס עימה שיחה. ואם תעז לומר כאן יותר, יתכן אפילו שתמצא כאן עיצה. ותתבהר לך דרכך. בהצלחה.

מתולתלת

New member
ואולי זה בשבילי ../images/Emo8.gif

סססססססססססתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מתולתלת

New member
טל טול

חבל לך על הזמן בגעת בי עכשיו וזה הסוף שלך כנס לצאט אבל מיד זו פקודה

לא, אל תתפתה להיכבל לתקוות שלך

המילים האלה שלך כאילו והוצאת אותם מפי, אותו סיפור בדיוק, רק שמולי עמד הוא ולא היא. כמה שירים כתבתי לו. כמה תחנונים להיפתח ולתת לי לגעת, להבין. אך הוא, בדיוק כמוה, המשיך בהתכנסות שלו בעצמו, המשיך להרחיקני במה שחשבתי - בעדינות, המשיך לתת לי חיזוקים בצורת חיוך, עידוד, שהכל יהיה בסדר, שזה זמני, אך יחד עם זאת השאיר את החומה. ואני שכל כך אהבתי, האמנתי והתרחקתי ממנו כדי לתת לו את הזמן לעבור את המשבר שכביכול פוקד אותו, לא לחצתי למרות שלא שיתף בכלום. והוא מצידו המשיך ללא הרף לצלצל ארבע, חמש, שש פעמים ביום, ולשלוח אלי את חוטי המשי הדביקים שלו, וכרך אותם סביבי יום יום, שעה שעה, ובלי להרגיש הייתי כחנוטת אהבה כשבוייה, הפכתי להיות כמו הגולם. שלשה חדשים תמימים ויותר נמשך המצב הזה, ולא יכולתי להתנתק כי הוא כל הזמן דאג להשאיר אש קטנה, ולא הייתי זקוקה ליותר מכך למען התקווה שלי שהכל יחזור. כלום לא חזר. כלום לא עזר. יש כנראה אנשים שעם כל הגדולה שלהם, שכמה שהם יודעים לאהוב כשהם אוהבים, כשמגיע הרגע שנגמר להם, שמשהו משתבש ברגש שלהם, הם לא מסוגלים להגיד את זה ישירות, או פשוט האגו שלהם חייב לוודא בוקר וערב שלמרות שאצלם גווע הכל, הצד השני עדיין אוהב וכרוך אחריהם. היום אני בתהליך של הפשלת הגולם מעלי. אני בדרך לחזור להיות פרפר נפש חפשי. כל כך הזכרת לי במילים שלך את עצמי, שהרגשתי כאילו הכל עובר עלי שוב, ולכן חשבתי שכדאי שאשתף אותך, שתיקח בחשבון הכל. אני הייתי עיוורת, ונתתי לו לתעתע בי מספיק זמן, ואולי אתה תלמד מזה. אם אתה רואה שאחרי שבוע שבועיים גג היא לא נפתחת אלא ממשיכה להתכנס בעצמה ומתרחקת, תחתוך את זה ישר בהתחלה. אל תעשה את הטעות שאני עשיתי.

מתולתלת

New member
למה לא ../images/Emo35.gif

איך את יודעת מה היא תקבל ומה לא אולי היא כן תרצה אותו זה שאת נכשלת עם בחור זה לא אומר שכולם אותו הדבראני לא חושבת שהוא צריך ללמוד ממך כי לכל אחד יש אופי שונה כולנו שונים יכול להיות שכן תקבל אותו שמיים אהבתי מאוד תמשיך אם זה היה עבורי משהו בטח היה תוסס בי אולי היא כמוני בהצלחה מתולתלת

מאיפה הבאת את זה?

מי בכלל אמר למישהו למישהו ללמוד ממני? סך הכל הבאתי את הסיפור שלי, שדומה להפליא לסיפור של שמיים, והצעתי לו מתוך הנסיון שלי שיבדוק מה המצב אצלה אבל שלא יתן לה למשוך אותו יותר משבועיים. אני חושבת שהוא בטח מספיק מבוגר להבין למה התכוונתי, והוא יחליט אם ללמוד מנסיון של אחרים או להתנסות בעצמו. אני מצטערת אם מה שקרה לי לא נעם לאזנייך,אבל אני סך הכל חשבתי לעזור לו מזוית אחרת.ואני מקוה מאד שאצלו יהיה אחרת. ומתולתלת אם כבר ענית לי, אני קוראת פה כמה ימים ורואה את ההתכתבויות שלכם עם יוצאים מזה, ורציתי לשאול אם אתם באמת חושבים שזה מתאים לפורום כזה עם כאבי לב ואהבות נכזבות ומשברים? תסלחו לי אם אגיד לכם שזה נראה לי יותר כמו שיחות של צ´ט?

מתולתלת

New member
פרפרית ../images/Emo18.gif

שמת לב לכותרת הראשית שלך לא אל תתפתהכאילו את אומרת לו לא להמשיך וכמה שצריך זה ימשיך אני למשל סוחבת את זה 10 שנים אז?????????? מה עושים ולגבי השיחות שלי עם איך יוצאים מזה? גברת תתחילי לזרום אנחנו אולי בבעיה אבל לא צריך לשבת בדיכאון בגלל זה אז בבית יש בעיה בפורום יש חבריםואפשר לפעמים לצחוק ולהתבדח חמודה לא הכל שחור בחיים יש ימים יפים גם פה בפורום אבל כשצריך עזרה עוזרים ואפשרורצוי מאודגם לצחוק על הכאב הזה מצטערת אם פגעתי בך לא זו היתה הכוונה אבל את אמרת לו חד משמעית כאילו לברוח ותקראי שוב את הודעתך ותביני אנחנו סך הכל בני אדם מי יודע מה יקרה מחר חשוב מאוד ורצוי מאוד להעלות חיוך
כזה וגם
כזה ועוד הרבה כמה שיותר זה משפר את כל האווירה תאמיני לי תנסי
בהצלחה מתולתלת עם המון חיוכים (גם כשקשה וכואב)

שמיים*

New member
פרפרית, כמה חבל שויתרת ../images/Emo14.gif

אני לא מתכוון לוותר משום שהסיפור פה קצת אחר. היא מתכנסת בעצמה על מנת לא לפגוע בי, ואני יודע שהיא אוהבת אותי, אני יודע, כי אני מרגיש ולא בגלל שהיא אומרת. אני יודע ששווה לי להשקיע את הזמן הזה, אני יודע שטוב לי לאהוב אותה כי היא מקסימה מתחת למעטה התיסכולים שלה, ואני יודע שזה יעבור לה ואנחנו מסוגלים להיות מאושרים יחד. אני אוהב אותה, את מבינה? אוהב אותה מאד מאד!!! אני לא עיוור, כמו שאת טוענת שהיית את, אני רואה את הכל ובוחר להסתכל על הטוב, ויש כזה. היא לא מתעתעת בי, היא ישירה מידי, ולפעמים זה כואב, אבל לא מספיק בכדי שארים ידיים ואוותר, בעצמה אמרה לי שאני עלול להיפגע ואין לה עניין בכך, ויותר מזה פרפרית, אף אחד לא מכריח אותי להיות שם, חשבת אולי שאני נהנה מזה? להרגיש את עוצמת הרגשות שאני מסוגל פתאום לייצר? בכל "רע" יש הרבה טוב, כל רע הוא בחירה שלנו, הוא מדרגה נוספת בדרך לאושר. שמיים מאוהב!!!!!

ומתוך מה אתה חושב

הייתי שם בשבילו שלושה וחצי חודשים? מתוך זה שכתוב לי "עזרה נפשית" על המצח? מתוך זה שריחמתי עליו? ברור שהכל נבע מאהבה, אהבה כנה ועמוקה, אהבה שלא נס ליחה עד היום, אהבה אמיתית, מתוך אמונה מלאה בו שזו תקופה שתחלוף, שהוא ישתף אותי במצוקותיו וביחד נוכל להתגבר על הכל. ובעניין העיוורת שהזכרתי, הרי ברור שכאשר הייתי שם במצבך, כשכלום עדיין לא היה ממש ברור כשעוד היתה בי תקווה וידעתי והרגשתי שהוא אוהב, והאמנתי שהכל עוד יחזור למה שהיה. היתה בי המון אהבה ואמונה, ובטח לא פחות מאשר לך. את זה שהייתי עיוורת גיליתי רק בדיעבד. ולא שהייתי עיוורת כי הוא תעתע בי, כי הוא לא להיפך, גם כשהצעתי לו להיפרד הוא לא רצה לשמוע. הייתי עיוורת לעובדה שהמצב לא יוכל להשתנות בחזרה. ואני רוצה לאחל לך מקרב הלב שתצליח לשרוד ותעבור את התקופה הזאת כמה שיותר קל, והלואי שתגיע לרגע שאתה כל כך מאמין בו. ושתדע שכל מה שכתבתי היה רק כדי להכין אותך למקרה הגרוע ביותר, כי נכון שלחתוך מערכת כזאת כשאוהבים כל כך זה כמו קרע בתוך הנפש והנשמה, אבל פי אלף יותר קשה לחתוך ולהתנתק אחרי תקופה ארוכה של תקוות כשאתה מוצא את עצמך פתאום מול שוקת שבורה. באמת הלואי שיהיה לך המון המון מזל ושתצליח בדרך שבחרת.

שמיים*

New member
פרפרית מתוקה, אני אוהב אותה

אבל אינני מצפה לכלום, זה חדש עבורי כמו חדש עבורה, ברור לי שזה ייקח זמן אבל יש לי את כל הזמן שבעולם בשבילה. אני לא מצפה שזה ייעלם ביום אחד, אני לא מצפה בעצם לכלום, רק לראות אותה מאושרת, כי אני יודע שכשהיא תהיה מאושרת, אהיה גם אני, ולאו דווקא בגלל שנהיה יחד, אלא בגלל דברים אחרים, תביני, זה כואב, אבל אני לא מרגיש כקורבן, הראש שלי אולי בשמיים אבל הרגליים עמוק עמוק בקרקע. אני מבין מאיפה היא באה, או אולי חושב שאני מבין, וכן, יקרה או לא ייקרה, האושר שלי לא תלוי בה... אבל הייתי רותה לחלוק אותו איתה עד כמה שרק אוכל. תודה לך על כל העצות, את באמת חמודה. שמיים מאוהב בה, זאת שקוראת בין השורות

מתולתלת

New member
שמים ../images/Emo8.gif

אתה כותב כל כך יפה אבל מאוד מסכרן אותי משהו אתה כותב שהיא קוראת בין השורות היא אחת מהפורום
מתולתלת

אלה_ה

New member
כל כך יפה וכל כך מרגש

לקרוא הצהרת אהבה שכזו. אני כן מאמינה באהבה כזו. ואל תוותר. אם היא שווה את זה המשך להיות לצידה. לא לדחוק בה יותר מדי כי אז היא תתכנס פשוט יותר ויותר בקליפה. פשוט תהיה שם בשבילה. ותזכיר לה בעדינות, רק בשביל שלא תשכח, שהיא לא לבד. שאתה לא כמו האחרים. שהפעם זה שונה. מי יודע כמה נפגעה בעבר וכמה זמן ייקח לה לצאת החוצה, אליך. אבל כשזה יקרה זה יהיה שווה הכל. לא ???

למעלה