לאהוב את מה שאנחנו עושים

לאהוב את מה שאנחנו עושים

קראתי עכשיו את מה שנכתב כאן בימים האחרונים... ואני רוצה לצטט את דבריה הנפלאים של שחר: "נתחיל בזה שאני מאוד מאוד אוהבת את מה שאני עושה. אני מרגישה יצירתית, אני מרגישה שהמחשבה שלי מתחדדת עם השנים, היכולת הוורבאלית שלי ובכלל, אני אוהבת את זה וברגע שאדם עושה מה שהוא אוהב, זה כבר חלק גדול מההצלחה של העניין." היו גם הרבה מאוד משפטים של בני ישראלי על אהבת המקצוע והתרומה של אהבה זו, להצלחת העסק שלנו בכלל... מה אתם אומרים? בזמנים הקשים, כשיש משבר כלשהו, כשיש התרופפות בהרגשה לגבי העסק שלכם, המחשבות תוקפות...האם יש חשיבות או משקל לאהבה שלכם למה שאתם עושים? האם אתם יכולים להגיד בפה מלא שהעיסוק שלכם, העסק שלכם, הוא משהו שאתם אוהבים לעשות? האם את מה שאתם עושים הייתם עושים גם אם לא היה מביא איתו כסף? בכלל, חשוב לאהוב את מה שעושים או שאפשר להמשיך בלי לאהוב את העיסוק? מוזמנים

relax

New member
../images/Emo113.gifחשוב מאוד לאהוב את העבודה,

אחרת התוצאות, לדעתי, מראות על כך. במקצוע שלי (עיצוב גרפי) אני חושבת שזה קריטי לאהוב את העבודה, כי אם לא מתחברים אליה, או שונאים אותה, יכולים לצאת דברים שלא נראים טוב.. בכלל, איך אפשר לקום בבוקר ולהכנס למשרד הביתי בידיעה שאתה שונא את מה שאתה עושה? זה כבר הורס הרבה ויכול לפגוע ממש בעסק. הרבה פעמים אני עושה עבודות ללא תמורה (חברים ומשפחה) מתוך כך שאני מאוד אוהבת את מה שאני עושה והתוצאות בהתאם. זה לא מפריע לי שאני לא מקבלת תמורה בצורת כסף. התמורה היא האושר וההתלהבותת מהתוצאות וכמובן, תוספת נסיון. שיהיה לכולנו יום נפלא!!

SHAHAF UZI

New member
ברונטית,אהלן !!! זו דעתי לעניותה...

אלה דברים שאת חושבת שאת אוהבת לעשות,כמו שציינת ? או דברים שאת בטוחה שאת אוהבת ? נצא מנקודת הנחה שאת יודעת מה את אוהבת,בכדי להתקדם,ברונזה. אם תוותרי לטובת עיסוק אחד,על הרבה עיסוקים אחרים,לדעתי זו החמצה. התשובה לטעמי מאד פשוטה:נסי להתמקד בתחום מסוים מעט יותר זמן, וראי כיצד זה מסתדר לך. זה מתחיל לשעמם אותך ? זה מתחיל להימאס לך ? אז כנראה שהתחום הזה אמור לתפקד במקום שהוא היה מקודם...... תמשיכי איתו כמו שהיה עד עכשיו,טיפין טיפין,בכיף והנאה. עכשיו תתמקדי בעוד תחום מאלה שאת אוהבת,ותראי כיצד את מתחברת אליו..? ככה תמשיכי עד שתרגישי שאת מתחילה להתחבר לתחום מסויים,ולזרום איתו לאורך זמן. כשתמצאי אותו,תתחילי לטפח אותו.....תשקיעי בו...זמן... תשקיעי בו יותר זמן,והוא יחזיר לך בחזרה,אולי במזומן..... שאר התחומים ימלאו לך את החיים,ויצבעו לך אותם......בהמון צבעים..... ויהיה לך תחום אחד,שאותו תטפחי,וממנו תוכלי גם לחיות , פ ע מ י י ם !!! לחיות מהכסף,וגם להנות מהחיים..... התחום החדש יהיה הגבר של חייך,וכל השאר יהיו מעתה ידידים טובים שלך.... תשקיעי גם בהם,כי מהנתונים שסיפקת לנו,הם מאד חשובים לך..... תמשיכי לטפח אותם,תקדישי להם זמן,והם יתנו לך כח להמשיך,עם התחום החדש.. זהו ברונטית,עד כאן.....גם לי יש המון דברים חשובים לעשות,ועד עכשיו לא התמקדתי באף אחד מהם. אבל זה לא אומר שטעיתי..... והכי חשוב שתמשיכי להיות גאה......זו מחלה מדבקת.... לילה טוב. עוזי.

motyka

New member
אני עובד לשם ההכנסה

אני חושב שאם לא הייתי זקוק לכסף - לא הייתי עובד כלל. ובמקום זה משתעשע בדברים כאלו

SHAHAF UZI

New member
מ ו ט י !!! תודה,זה היה ענק !!!!!!

גם השקט,וגם אקורד הסיום................. פעם ראשונה שאתה עושה לי ככה ... טוב..................... אני הולך לרדיו,היה פיצוץ חזק בתל אביב,עדיין לא מדווח...

motyka

New member
לא בטוח שעוד אוהב

ובטוח שלא שונא או סולד. אבל אם היתה לי האפשרות לא לעבוד כלל, או לצמצם את כמות שעות העבודה - לא היה בי שום היסוס.

אני רוצה לשאול עוד ברשותך

ואם לא נוח לך אל תענה...או קיי? מה אתה חושב, אדם שאוהב את מה שהוא עושה, מצליח יותר מאדם שלא? זה מעניין מנקודת ההסתכלות שלך

motyka

New member
עקרונית כן, אבל עם הסתיגות

קודם כל - נסיון הוא פרמטר שאסור לשכוח. אדם עם נסיון בתחום יצליח יותר מאשר אדם חסר נסיון ומלא התלהבות. וחוץ מזה יש עוד שלל כישורים אישיים שההצלחה תלויה בהם, ומזל.

יונית א

New member
חיה רק מאהבה

ואם הייתי יכולה להרוויח קצת יותר ,אז טוב. אני אוהבת את מה שאני עושה (מאד). אשריי שהתמזל מזלי להפוך תחביב לעיסוק וייעוד מקצועי. ואם יש ימים מחורבנים (ויש) אני מצטטת את סקרלט א'והרה " מחר יהיה יום חדש". אני חושבת שעסקים עצמאים, עבודה מהבית, קשה מאד אם לא בלתי אפשרי ,לעסוק במסירות והתמדה בתחום שלא אוהבים (מאד) ומאמינים בו. האנרגיה הזו של האהבה לעיסוק, מוקרנת לזולת ומחזירה את עצמה כמו במראת רפלקטור.

למעלה