לאהוב את עצמי

boi11

New member
לאהוב את עצמי

אני חדשה בפורום, וממה שקראתי, אני מבינה שאהבה עצמית היא המפתח והפתרון להמון דברים, אבל השאלה היא אך אני לומדת לאהוב את עצמי?

daimond1

New member
להתחיל לאט לאט ../images/Emo140.gif

לדעת להקשיב לעצמך לדעת להעריך את עצמך לעשות מה שאת אוהבת ומה שעושה לך טוב התהליך לדעתי צריך להיות הדרגתי, כדי שלא תתיאשי באמצע. אם יש משהו שגורם לך לא לאהוב את עצמך - תנסי לנטרל אותו. אם את רוצה לעשות שינוי במראה (תספורת משוגעת, דיאטה, ניתוח קוסמטי) - תעשי את זה, גם אם זה לא לרוחו של בן הזוג/משפחה. אם זה יעשה לך טוב בנשמה - זה כדאי. בהצלחה

paloma blanca

New member
להתחיל מכך ....

שבמקום שתחשבי על חסרונות שלך וחישבי על היתרונות...... עשי לעצמך רשימה של דברים שהשגת בחיים ...... עשי לעצמך רשימה של דברים חיוביים אצלך ..... מכאן מתחילים.

boi11

New member
תודה על העצות

אני אנסה להתחיל מלחשוב על היתרונות וההשגים,

מגי 336

New member
עיצה נוספת

תעשי כל יום משהו שאת אוהבת, כל יום משהו אחד, שרק את רוצה בלי שום קשר לאף אחד, ואל תוותרי על העשייה הזו גם אם מישהו מבקש ממך לדחות. כשאת עושה דברים למען עצמך את גם לומדת להעריך אותך כבעלת ערך, כמי שמגיעה לה שהחיים יחייכו אליה. בהצלחה !

נעממי5

New member
הסתכלי במראה מידי בוקר וחייכי../images/Emo140.gif

ספרי לעצמך כמה את יפה ונחשקת, כמה יפה והולם הצבע שערך, כמה את מושכת בעירום...... לי זה הועיל !

מגי 336

New member
boi11

האם יש לך חברות? בת כמה את? האם את עובדת? האם את מוערכת בעבודה? אשמח אם תספרי יותר על עצמך... ככה גם אנחנו נוכל לנסות למצוא עבורך רעיונות להעצמת הערך העצמי

נעממי5

New member
היה קל יותר, אצלי, מהחיצוניות לפנימיות....

קשה להכנס לפנמיות, ולא מתגנבים אליה.... שם, במסתורי הנפש,היו קליפות עבות מאוד וקשות.... התחלתי מהקל אל הכבד, וכבר כלום לא היה קשה. בהצלחה!

boi11

New member
פרטים נוספים

אני בקרוב בת 45 , הפסקתי לעבוד לפני 10 חודשים, לאחר שנים ארוכות, גרועה ביחסי אנוש, נכבתי מחברות בעבר, ולכן כאשר נוצרת חברות, אני לא נותנת את עצמי עד הסוף , על מנת לא להיפגע שוב. בכל מקרה, מתחברת למאט מאוד אנשים, ומתקשה לצור חברויות

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

נתנו לך כאן עיצות נבונות ומועילות
אני חושבת שאת צריכה קצת להרפות לסלוח לעצמך, לחברות לתת הזדמנות לפצעים להרפא. לא לאחוז כל הזמן בפגיעה להאמין בעצמך להאמין שרק טוב צריך להגיע אלייך. אין ספק, שצריך לעבוד על זה להתאמן על זה אבל ברגע שתתחילי ההתקדמות תהיה מהירה. מה שהיה,היה את היום במקום אחר עם ניסיון אחר. שחררי את הכאב והפגיעה. ו...לא חייבים שיהיו הרבה חברות מספיק מעט אבל אייכותיות ושיהיה לך כייף איתן ושתפרו אחת את השניה.

boi11

New member
תודה לכולם אבל...

לא נראה לי שאני אצליח לבד, האם יש מסגרת שיכולה לעזור?

מגי 336

New member
את יכולה לפנות לאימון אישי או לסדנא

להעצמה אישית. מה המסגרת הנוחה יותר עבורך?

paloma blanca

New member
כן....

אני בעד אימון אישי אחד לאחד לטיםול בבעיה שלך. אם את מאיזור המרכז ואת מחפשת מאמנת טובה יש לי מישהי מומלצת בשבילך. אני עברתי אצלה אימון והייתי מאד מרוצה.

boi11

New member
תודה על העצות והחיזוקים

קודם כל אני רוצה להגיד שהתמיכה והשיתוף גורמת לי להרגיש טוב, אז שוב תודה על כל העצות והתמיכה בכל מקרה נראה לי שאני אלך על אימון אישי

מגי 336

New member
boi11

כשאת אומרת שניכווית מחברות בעבר - האם את יכולה לתאר מה קרה שם? האם בגדו באמונך או שקרה משהו שגרם לך להפגע? האם יש לך תחביבים או תחומי ענין מעבר למקצוע?

למעלה