לאהוב החדש שלי מהאינטרנט.

מרגו

New member
לאהוב החדש שלי מהאינטרנט.

נו, מה פתאום להתאהב בעשור הרביעי לחיי ממישהו מהאינטרנט? גם זקנות משתטות, ואם לא עכשיו אימתי. אז, נפגשנו שנית דרך חבר´ה, ורק כשהתחלנו להתכתב צף ועלה הקשר הנחמד והקצר שהיה לנו בעבר ונפסק מסיבות טכניות. עכשיו אני לא רוצה שזה ייפסק, וזאת בטוח גחמה מטופשת שתעבור עוד מעט, כשאתפוס מה הקטע שלך. המכתבים שלך שוברים את ליבי, כל כך נעים לקרוא את מחשבותיך מובעות בדרך מאופקת. לראות את אורח החיים הנאמן לסביבתך שאתה מקיים, וגם לקרוא את כל לבטיך. שנינו אנשים נשואים, ומראש אמרתי שבני הזוג שלנו צריכים לדעת, אבל נכנסתי למין טרוף כזה של עוד ועוד מכתבים, ועכשיו אני מגיעה למחשב רק כדי לקרוא אותך. אז זה ליטוף נהדר לאגו, שיש מי שעונה לי על כל מכתב, וזה מעצבן לאללה שאתה לא עונה מתי שאני רוצה, אלא מתי שאתה רוצה. ותדע לך שאני חושבת עליך כל רגע, ומסכנה המשפחה שלי. אני רוצה שתכתוב, ותתקשר, ותבוא לבקר. מאוהבת כמו פעם, שחשבנו שהאהבה תביא אותנו לשחקים, ותוביל את החיים שלנו למקומות נפלאים. אבל עכשיו אני יודעת שהכיבוש (ולאו דווקא הפיזי) יוריד אותי מהר משם. אז אולי זה עוד שיעור בהתאפקות. לדעת לקחת רק כמה שאתה מוכן לתת לי, ולא לדרוש יותר. נכון, כל מכתב שלך הוא כוכב לאהבה העצמית שלי. ובאמת שיש לי חבר טוב בבית, בעלי, שיהיה אתי בכל מצב, אוהב אותי ללא תנאי ויהיה אתי תמיד כדי לתמוך בי, ואולי לכן אני מעזה להמשיך לנפוח ברוח השטות הזאת, לחשוב עליך כל דקה ולרצות לשמוע ממך בלי סוף. זה כיף להתפרע במחשבות, אבל אני צריכה להזהר לא להרוס לאף אחד מאתנו את מה שבנה ב-25 או יותר שנים. ובכל זאת אני אוהבת אותך עכשיו, ורק פה העזתי לכתוב לך את זה. החברה הוירטואלית שלך.

לראות את אורח החיים הנאמן לסביבתך ../images/Emo31.gif

לפי דעתי את טועה שאת חושבת שהחבר הטוב שלך בבית תמיד יתמוך בך. תאצרי את אהבתך ותתרחקי ממנו. מצטערת,לא יכולה לכתוב לך אחרת

מרגו

New member
הרווחתי את הנאמנות בבית ביושר

ובעבודה קשה. עכשיו מגיע לי לפנטז קצת. להשתגע קצת.

אני מבינה אבל קשה לי לקבל../images/Emo52.gif

כמובן שזה קשה!! את מתארת מצב,שהוא נאמן לסביבתו,את נאמנה לביתך,ובעלך נאמן לך מאוד. אז פשוט נראה שהמחיר יהיה יקר לכל הסובבים אותכם,וקשה לי לקבל כלכך הרבה סבל,יחד עם זה אני לגמרי מבינה אותך. את יודעת מה?! אם זו תשאר רק פנטזיה אז אחלה
בהודעה הקודמת אני ציטתי משפט מהמכתב שלך "לראות את אורח החיים הנאמן לסביבתך שאתה מקיים",אני מםבירה,כי נדמה לי שלא הבנת אותי ואם כן, אז תתעלמי מזה.

מרגו

New member
תודה לך.

התגובות שלך כאן מזכירות לי את שלי. אשמח להיות עמך בקשר.

נראה לי שעוד מעט ירביצו לי כאן../images/Emo23.gif

אם תריחו שריפהאז תדעו שזה מהבית שלי,הילדים והבעל מתכננים לשרוף לי את המחשב. זה הכל בגלל "ילדה שהים אוהב" שהמכתב שלה קרע לי את הלב,נכנסתי לכתוב וקראתי לעצמי "אישה אורחת" איזה מצחיק אה
חשבתי שאני באה לרגע וכבר בורחת, איזה בורחת איזה בטיח! אני צריכה גמילה דחוף! אני איתכם עד שהאורחים שלי יגיעו,ויוציאו אותי בכוח
ושכחתי להגיד שזה גם בגלל הילדה המדהימה הזאת שקוראים להYAELY , שאמרה לי שאני לא הולכת לשום מקום, איזה חכמה היא איך היא ידעה,הנה הגיעו.... ביייייי

Y A E LY

New member
אמרתי משפט קטן-

ועוד מעט בגללו יאשימו אותי בזה ששרפו אותך... אני ממש מפחדת. ובקשר למרגו- פנטזיות זה טוב- כל עוד לא נותנים להן לעלות על המציאות....

אופה3

New member
מרגו היקרה, איך אפשר לומר לך את זה

בצורה הכי פחות שתיפגע, את אישה נשואה , עם בעל נאמן ואוהב, את מאוהבת במישהו אחר, או שאת מפנטזת רק בגדר הפנטזיה, ואולי הבטחון שיש לך בעל שיהיה איתך תמיד ללא תנאי נותן לך את האפשרות הזאת, לגלוש, להכרות שונה באינטרנט, לא יודעת, שאני חושבת על זה, אני לא חושבת שהבעל שלך, יאהב את כל זה, ואולי פשוט תעצרי רגע, ותחשבי אולי הגיע הזמן שתעצרי את זה לפני שתהרסי את מה שבנית במשך הרבה שנים? סתם חומר למחשבה, אבל אולי, לא כל כך טוב לך בבית, אז את מחפשת בחוץ, ודבר שני, תיזהרי, האינטרנט זה דבר מלא סוטים וכאלה, כל טוב וחג שמח

ה מוזה

New member
וואו.. כמה שאני מבינה אותך

וכמה שקשה לי להיות חד משמעית בתגובה שלי .. אני מבינה כל כך מה שההסחפות הזו עושה לך ואין לי ספק שהיא גורמת לך לפרוח .. אין אישה שלא יחמיא לה התעניינות של גבר , אין אישה שלא תפרח מול מילים שחודרות לליבה . אהבה ווירטואלית .. כמו כל אהבה אחרת עושה לנו טוב , עושה לנו רע .. מגרה לנו את כל החושים .. אבל קשה להתעלם מהעובדה שיש לך בבית את האיש שנתן ,טיפח , אהב ועדיין עושה כל זאת , ועולה בראשי השאלה - האם בגידה היא רק דבר פיזי ? או כשאנחנו נותנים את הלב , הנפש לאחר -האם זו לא בגידה .? עם זאת יש לך קנה מידה נכון היות ,ואת יודעת שזו מין הסחפות שעלולה לסכן את מה ששניכם בניתם.. ברוכה הבאה לפורום וחג שמח

zivadina

New member
נו, באמת, בנות....

יש לי בבית איש מטפח, ומי מטפחת ומשמשת לו כאמא? וצריכה לסבול את מצבי הרוח שלו? ולהבליג מול מלחמות שהוא מנהל מול כל העולם? אז גם לי מותר להשתחרר קצת, לצאת לחופשי ולפרוק עול. כמה אפשר להיות מנהלת הבית? להעיר את כולם בבוקר, וגם אותו (הכי קשה), לתכנן את הכל, לא לשכוח אף התחייבות משפחתית. הגיע הזמן ליישר את הכתפיים הכבדות מעול ולעוף קצת. צריך לעשות את זה כך שלא ייפגעו היקרים לי, אבל גם לתת לעצמי את ההזדמנות הזאת. ובנוגע לחברויות, שנינו לא חושבים שנישואין הם בית סוהר. אנחנו מעודדים זה את זה לטפח חברויות משני המינים, אם כי לא דוגלים בנישואין פתוחים. אם מישהי גורמת לבעלי שמחה בידידותה, אני שמחה בשבילו, וכך הוא בשבילי. אבל עכשיו אני רוצה קצת יותר מזה. הגיע הזמן.

מרגו

New member
והתנצלות לחברתי שנכנסתי בשמה

לפורום הזה. לא שמתי לב לזה שהשם שלה רשום על התגובה שלי מרגו.

Y A E LY

New member
ידידות

ידידות עם בני המין השני גם כשנשואם זה בסדר- יותר מזה- כבר צריך לחשוב עם מערכת הנישואין בסדר...

למעלה