לאהוב חד-הורית

ביחד

New member
לאהוב חד-הורית ../images/Emo23.gif

שלום לחברי ובעיקר חברות הפורום. יש לי סוגיה שאני מעוניין לדון בה. אז ככה, אני בחור בן 30. כמו אדם רגיל אני מעוניין בזוגיות ומשפחה. העניין הוא שאין לי את הצורך להביא ילדים לעולם. לא חלילה יש לי בעיה עם ילדים להפף אני מואד אוהב ילדם. חוויתי פירוק של שני מערכות יחסים על הרקע הזה. לצערי בנות זוגי שאפו להביא ילדים לעולם ולי לא היתה השאיפה הזו. אני לעולם לא מסתיר את העניין הזה ע מנת לא להשלות או להטעות. הנשים שאני פוגש בטוחות שזה יעבור לי ואני לא חושב כך. אני לוקח די ברצינות את הסוגיה הזו לכן פניתי ליעוץ מקצועי על מנת לפתור או להתמודד עם זה. בטיפול לא הגענו לשום הבנה שמשהו ´דפוק אצלי´ בגלל שאני לא רוצה להביא ילדים לעולם. הסיכוי להכיר נשים בימנו שלא מעונינות להביא ילדים הוא קלוש ושואף לאפס וזה גם מנסיון אישי. הסיבה שאני מעלה את העניין בפורום זה נובעת ממחשבה שעוברת לי בימים אלו בראש. חשבתי פשוט להכיר בת זוג חד הורית ללא קשר למצבה האישי הקודם (גרושה, רווקה...) ובהנח שיש אהבה, קשר טוב (ללא פשרות) ורצון להיות ביחד אני מוכן כמובן לקבל את ילדיה באותה אהבה. כאשר העלתי זאת בפני נשים גרושות כמעט הרגו אותי עם ההתקפות שלהן. המחשבה שלי אמיתי וכנה, אך קשה להעביר זאת בצורה שתשמע טוב. מה שכן, עדיין לא עשיתי צעד רציני בעניין על מנת למצוא את האחת אולם אני יעשה זאת. אני השמח לקבל תגובות כנות מחברי\ות הפורום ורק בבקשה ללא ציניות מיותרת אני לוקח את זה ברצינות. בברכה וביחד

tipid

New member
בוקר טוב לשואל השאלה!

לדעתי הקושי שלך למצוא אטת מה שאתה מבקש נובעת ככה אני מתרשמת מדבריך מהקביעה שאין חד הורית שתסכים לשיתופך בחייה כפי שאתה מציג זאת. אתה יודע שיש פתגם שאומר אין כלל בלי יוצא מן הכלל. ולכל מקרה שקורה לך או למישהו אחר קשה לפשוט כי תמיד יש שני צדדי למטבע וצריך תמיד לשמוע שני צדדים. צריך פשוט לנסות ולא להתאכזב ולהיות בטוח מראש שזה לא יקרה. אז שיהיה בצלחה ואשמח לשמוע מה קורה אם תרצה בכך. בהצלחה תמר.

TWEETY =^.^=

New member
היי איש

אני חייבת לפתוח בהסתייגות מהכותרת שבחרת "לאהוב חד הורית" כי כשאוהבים אז אוהבים וזה ממש לא משנה מה הסטטוס. שנית,,,אם בחרת להעלות את זה לדיון אתה חייב לקחת בחשבון ולהיות פתוח גם לתגובות הציניות והתוקפניות, כי גם הן תגובות ולא לחשוב שאם יש אדם שחושב אחרת, אז הוא לא "רציני". עוד אני מסתייגת מהחיפוש של תווית מסוימת. מאחר ואני חושבת כפי שכבר ציינתי מעלה ,,,"כשאוהבים אז אוהבים". דבר אחד איני מבינה, אתה אומר שתהיה מוכן לקבל את הילדים של הצד השני,,,איך זה מסתדר עם אי רצון לילדים? למה ילדים שלה כן וילדים של שניכם לא? אני לא אטיף לך פה על הקטע של אי ילדים שלך, כי זה לא מעניני, רק יכולה לספר לך מעצמי שאני עוברת 7 מהדורי גהנום על מנת שיהיו לי ילדים. אני אפילו מוכנה לוותר על זוגיות בשביל הילדים ואף לוותר על עצמי, העיקר לחבוק בן ידי את הצאצא שיקרא לי אמא ושיהוה לי את העולם כולו.

ענת ענת

New member
לאהוב חד-הורית../images/Emo38.gif

אוקי, אני אתן לך תגובה מהצד השני... יש הרבה אנשים עם באגים בקטע המשפחתי/זוגי. אצלך הבאג זה ילדים, אצל רוב משתתפות ומשתתפי הפורום הבאג הוא זוגיות. לא נראה לי ציני או משונה לחשוב על "קהל מטרה" עם מאפיין כמו חד-הוריות (אני עצמי הגדרתי התקופות מסוימות קהל מטרה - רק-רווק, רק-גרוש, רק-אבא, רק-כלמינידברים אחרים). לך על זה, חפש לך מישהי שאיתה תוכל לקיים מערכת יחסים שתהיה נעימה לכל הצדדים, גם אם היא לא קונבנציונאלית בכל מיני מובנים (אני לא חושבת שאני מכירה הרבה מערכת יחסים כן קונבנציונאליות.) בהצלחה!

ביחד

New member
כשאוהבים אז אוהבים ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואז רוצים לממש את האהבה וכאן מתחילה הבעיה שכול אחד שואף לכיוון אחר. אם אין תאום ציפיות ובעיקר בעניין ילדים. אולי זה יומרני לומר זאת אבל אני רוצה להתחתן רק פעם אחת בחיים. בעניין השאלה למה אני מוכן לקבל ילדים של אחר ולא ילדים שלי. אז ככה, אני לא מעוניין להביא ילדים לעולם מכול מני סיבות (אישיות ופילוסופיות). המחשבה לפנות אל קטוריית חד הוריות זה מתוך ההנחה שהרוב המוחלט של הנשים כן רוצות ילדים ולי אין כוונה לפנו נגד זה ועצם העובדה שיש לה ילדים פותר את בעיה או מרכך אותה (אגב,לא בטוח שבמלואה מכוון שיכול להיות שבת הזוג תרצה ילדים משוטפים). הגדרת "היעד" של חד הוריות לא נובעת חלילה מתוך שיקול קר-זו תבנית מתאימה אז ניכנס. הגעתי לזה מתוך מפגשים אישים מענינים.שניים בולטים הם אלו. האחד, לפני מספר שנים הכרתי בזמן הלימודים משהי מקסימה שהיתה גרושה עם שני ילדים. ההכרות היתה על בסיס חברים לספסל הלימודים ומפגשים רבים על תרגילים ועבודות. עפ"י איך שאני רואה את אשת חלומותי זו בדיוק מה שהיא. אולם, מבחינתי האישית לא היתי במצב שרציתי להתחייב לקשר רציני לכן לא ניסיתי לפתח מערכת היחסים. אם היא רצתה או לא זה עניין אחר. מה שכן, סטוצים היא לא חיפשה. הסיפור השני הוא של חבר מהעבודה, רווק (מבוקש!!!) אשר הכיר אם חד הורית וכבר מספר שנים היא אישתו. הם בעניי אחד הזוגות עם מערכת היחסים הטובה ביותר שאני מכיר. אם עלתה לכם השאלה, למה שאם חד הורית לא תהיה אדם מתאים\מקסים\...? ואם לא אז גם אתם נגועים בתיוג השלילי של נשים גרושות\חד-הוריות. אני מתכוון לכך, שבסביבה האישית שלי תמיד הציגו נשים גרושות כבעלי מום (בלי מרכאות) והנסיון האישי מראה שזה לא כך. הסטטוס המשפחתי\זוגי לא קובע את האדם. ביחד

ביחד , לך על זה ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

מה הבעיה תכיר מישהיא שהיא חד הורית ולך על זה אם זה יסתדר בינכם לי זה נשמע אחלה אני עדיין לא אמא מקווה מאוד שבדרך לי אישית אם אכיר מישהוא ואולי כל אחד בבית שלו זה סידור דיי אידיאלי גם לבד וגם ביחד וגם ילדים מישלי וגם אין מי שילוט לי על החיים לך על זה ציני או לא מה זה חשוב אגב ציניות זה חלק מאישיות ןחלק מהחיים אז אל תיקח את זה בציניות .....

למעלה