לאהוב ליבי

abh999

New member
לאהוב ליבי

כל כך הרבה פעמים אמרתה לי שאתה אוהב אותי אבל מעולם לא אמרתי לך בחזרה, אני מרגישה אותך ואת רגישותיך ממש חזק כמו הגלים שהתנפצו אל החוף ברגעים שהינו ביחד. האהבה שלך לפעמים עוטפת אותי בתחושת ביטחון חזקה אפילו שאתה לא נימצא לידי והתחושה נישארת בי זמן רב ולא עוזבת. אך אני בטיפשותי או אולי בחוכמתי מתעלמת מהרגשות שמציפות את שנינו בשביל שלא יתפתח ביניינו כלום. לא מפני שיש לך מישהיא ולי מישהוא אלא הדמיון הרב בין שנינו כל כך דומים אבל שונים!! אני לא מפחדת ממערכות יחסים אבל אם נתחיל משהוא הפרידה תהיה כל כך קשה וכואבת שמישהוא מביננו יסבול מאוד ויש לי תחושה חזקה שזה יהיה אתה, גם עם מערכת היחסים שלנו תצמח ותגדל אינני יכולה לחיות חיים כפולים נסיעות מתישות מדי שבוע ובבית להתנהג כאילו הכל כרגיל ושלא שיניתה לי את החיים ברגע שהתחלנו להיפגש גם ככה מאוד קשה לי לא ליצור איתך קשר. לפני כמה ימים בבית הרשתי לעצמי לדמיין איך יראו החיים איתך...מאושרים/מרירים, אני יודעת שיהיה לנו טוב ביחד אבל הסביבה שלנו או שתחרים אותנו או שהסביבה שלי תחרים אותי לנצח וזה משהוא שאני לא יוכל לחיות איתו. כשהיתי איתך התנהגתי כמו שחקנית מקצועית כאילו אין לי רגשות אדם שמאוד קשה לאהוב וכל הזמן הזה אתה קראתה אותי כמו ספר פתוח, כל רגש, מבט, פרצוף, דיבור ידעתה מה מסתתר מאחוריו ומה בנישמתי, בליבי כאילו לא שינה כלום, כי אולי ידעתה מה אני חושבת? אני לא אהבתי שהעמדתה אותי במיבחנים כל הזמן ידעתי שרציתה להוכיח לעצמך ולסביבה שאתה צודק ושיש לי רגשות אליך מצטערת שנעלצתה לבחון אותי אבל לא יכולתי לדבר או להתנהג אחרת כי ראיתי את התגובות, המבטים בשנינו, את הפליאה או התדהמה שהיו בעיניי כולם, כאילו לא האמינו לך שהתעקשתה להכיר אותי שבאמת יצמח מזה משהוא, אך שוב התעלמתי מריגשותי והתנהגתי כאבן שאין לה רגשות. דמיינתי אותנו ביחד אבל אסור שזה יתגשם אני בת אדם שאוהב ויש לו רגשות גם מישפחתי חשובה לי אני קשורה אליה לא פחות מזה שאני קשורה אליך והפחד שלי שהחרם המישפחתי עלי פשוט ישבור אותי, אינני יכולה להיות רחוקה מהם זמן רב אך גם מימך אני לא מסוגלת להתרחק, אולי בגלל זה הסכמתי לראותך בפעם האחרונה בחיי זו תהיה הנסיעה האחרונה כי אם אראה אותך שוב יותר מפעם אחת הכל עלול להישבר בי. אף אחד לא ידע שזה הסוף של הקשר שלי איתך גם לא אתה ורק שאחזור הבייתה אני ידבר וכל הנוגעים בדבר ידעו שלא אראה אותך שוב לעולם. ממש כואב לי לרשום את המילים האלו וברגע זה אני בוכה כמו ילדה קטנה אבל אני צריכה להמשיך את חיי כאילו מעולם לא ניפגשנו. אותך אני אוהבת בליבי בנישמתי ובחיי לא יהיה אדם אחר שיהיה שווה בעיניי אליך!! אבל אתה אף פעם לא תדע!! שבורה וכואבת האוהבת

למעלה