אני חושבת שלקחת יותר מדי ללב..
אנשים שונים נמשכים פיזית ומנטלית לדברים שונים, אני בטוחה שגם לך יש את הגבולות שלך. האם היית נכנסת לקשר עם אדם שמן/ רזה בצורה חולנית? האם היית נכנסת לקשר עם אדם עם נכות שונה משלך (בואי נניח- חרש? אילם? עיוור?) האם היית נכנסת לקשר עם אדם עם מחלת נפש? האם היית נכנסת לקשר עם אדם שלא יכול לתפקד מבחינה מינית? ועוד אינסוף דוגמאות... מאוד יכול להיות שכן, יש כאלו שיעדיפו שלא- זו לא אטימות אלה העדפות. אני לא יכולה להגיד האם הייתי יוצאת עם אדם נכה או לא, אני מאמינה (בתאוריה, כי עדין לא עמדתי במצב כזה) שזה לא היה מפריע לי במידה והוא אכן היה מקסים ומיוחד- אבל זה בסדר שיש את אלו שלא. אני יכולה להגיד בוודאות שלא הייתי מכניסה "ראש בריא" למיטה של אימפוטנט, אלה אם כן הנסיבות היו גורמות לי להתאהב בו עד מעל לראש, זה הופך אותי למפלצת? אני הייתי בטיפול פסיכיאטרי וטופלתי בתרופות, במשפחה שלי (אמא, סבתא, אחים של אמא) יש רקע גנטי של סכיזופרניה קשה. יש שלא היו יוצאים איתי משום כך, נתקלתי בדיונים כאלה בפורומים- וזה מקובל עלי, לא אז לא. יש שלא היו יוצאים איתי כי אני לא מספיק יפה או לא מספיק מצחיקה או לא מספיק חכמה או לא מספיק מוסרית ע"פ התפיסות והערכים שלהם, גם איתך, האם זה מפריע לך? לא- בסך הכל מדובר במצב של חוסר התאמה. אני מניחה שעניין הנכות הוא נושא רגיש אצלך, ובגלל זה הוצאת את זה מפרופורציה, אבל אף אחד לא אמר שאוכלוסית הנכים הם זבל אנושי, ברור שיש נכים מדהימים (כמו שאגב, יש כאלו שלא, יצא לי להכיר אחד), אבל לגיטימי שלכל אדם יהיו השיקולים שלו בבחירת בן זוג.