לאהוב שני גברים בו זמנית...האם אפשרי?

לאהוב שני גברים בו זמנית...האם אפשרי?

איך יוצאים מזה?איך נמלטים? אחד הוא חוקי,מוכר,דואג ואוהב אבל לפעמים גם מתייחס כלמובן מעליו ולפעמים גם מעליב ולא רוצה להבין. השני הוא "אסור" ,אוהב בטירוף,סובל בשקט,מרגש ומושך,אבל איפשהו גם זר ולא מתאים לפזל של חיי. פעם אני מרגישה ויודעת שאני צריכה לשכוח אותו,להיות אשת משפחה למופת ובאמת מצליחה,אבל לפעמים יש רגעי משבר ואני מרגישה כאילו שאני אדם אחר,בלי מחויבויות ואחריות ורוצה רק אהבה,הערצה ותשומת לב.אני לוקחת את עצמי בידיים ושוכחת אותו,אבל הוא אף פעם לא נעלם לגמרי מחיי.מה עושים? מישהי עברה את זה ויכולה להבין אותי? כנראה גם לא הסברתי את עצמי מספיק טוב,אבל אני כל כך מבולבלת שזה כל מה שאני מסוגלת לכתוב כרגע.

צמיחית

New member
לדעתי עלייך לבחור

לשאול את עצמך מה את באמת רוצה ולטווח הארוך, מה יכול להיות יציב וארוך עבורך ועם זאת לדאוג תמיד לחידושים אפילו קטנים וספונטניים על מנת להחיות את ה"מובן מאילו" תשאפי להגיע לסק והאהבה העילעים עבורך עם הגבר שאותו בחרת לבסוף לאחר שכלול כל היתרונות והחסרונות של הגברים עבורך ועבור צרכייך... בהצלחה...

אני לא חושב שאפשר לקרוא זה "לאהוב"

זה יותר נשמע כמו "התאהבות" - כמו שציינת - הראשון, את רגילה אליו והוא אלייך - הרגל הוא לא דבר רע בהכרך - הוא אומר בגדול שיש תחשות בטחון ושקט. כמובן שתוצר לוואי של הרגל הוא שעמום ושחיקה - אך כאן מגיע הצורך שבירת הרגלים מדיי פעם. השני - השני הוא פרי אסור - ולכן הוא שובר שגרה, חדש וכו' - אך את לא באמת מכירה ויודעת איך הוא מתנהג ביום יום באותו כור היתוך שנקרא מערכת יחסים - נכון לעכשיו הוא חדש ולכן תופס יותר עניין - הוא עדיין לא נוסך תחושת בטחון ושקט - דבר שעלול ליצור תחושת "כל הזמן במבחן" - אין ספק שתחושה זו יוצרת את "live again " . מה עושים ? יושבים וחושבים מה יותר נכון לך. שהרי כל מערכת יחסים בסופו של דבר התחילה ממשהו חדש ומרגש והפכה להיות משהו שגרתי. אולי עדיף לך המוכר והטוב ואולי עדיף לך להתרגש מדיי פעם את מחליטה.

galaxy86

New member
אולי..

כי כאשר בחרת את החוקי, חיפשת משהו מסויים בחיים שלך : ביטחון , גבר שאפשר לגדל איתו ילדים , בית , רוגע שקט שלווה ועכשיו , כמה שנים אחרי, השתנת, ועכשיו את מחפשת מישהו לבלות איתו, להנות להעיז ולחיות , שיהיה אקשן והאיש שהתחלת איתו את החיים הוא לא מתאים לך יותר, אבל את מתנגדת לזה מטעמי נוחות, ומתכחשת לשינוי שעברת , ולא מוכנה לקבל את העובדה שהשתנת אז את נזכרת באיך היית וכך מתנהגת, וזאת לא באמת את. ולכן את מרגישה טוב כשאת עושה את הדברים"האסורים" כי את מרשה לעצמך להיות קצת יותר את החדשה שעברה שינויים ותהליכים בחיים...

בקיצור.... את מאושרת בנישואים שלך אבל

בא לך סטוץ עם הבחור הזר. נווווווווווו זה ברור. זה קורה לכל אחד מאיתנו שנמצא במערכת יחסים ממושכת. כוולנו רוצים לטעום מדי פעם משהו אחר. אז תצטרכי להחליט אם את רוצה לממש את הטעימה האסורה ומסכנת את מה שיש לך או שאת נשארת נאמנה

פיצית9

New member
מותק אני מאוד מאוד מבינה אותך

אם תרצי עצה אוזן קשבת או כל דבר פני אלי למסר ואתן לך מסנג'ר. אני מבינה אותך מאוד כי אני בתוך מצב שכזה. זכרי את לא לבד

mika tal

New member
אני סבורה כי כזה מצב יכול לקרות לכולנו...

תמיד יש את הקונפליקט בין ה"מוכר והטוב" לבין "המסעיר השובב שובר השגרה"... אני בעד הראשון... צריכה יציבות :)

למעלה