לאודי/למנהלים ומי שיכול לעזור-כניסה לפורום,,,ושוב אותה בעיה

מתלמד 8

New member
לאודי/למנהלים ומי שיכול לעזור-כניסה לפורום,,,ושוב אותה בעיה

אני רשום בפורום כמתלמד 8 ,פתאום בפעם המי יודע כמה יש לי בעיה חדשה,לא יכול להכנס לפורום.
אם עד לפני מס' ימים לא יכולתי להוסיף הודעה,אלא רק להגיב, היום היום אני לא יכול להיכנס רגיל לפורום אלא דרך גוגל,

בכל נסיון לכתוב פוסט חדש,או להגיב,אני צריך להכנס לגוגל,לאתר בגוגל את "תפוז-פורום אסטרולוגיה" ואז לכתוב.
מאחר שאנני מבין גדול במחשבים ואתרי מחשב,נעזרתי בביתי שנחשבת מקצועית במחשבים,לאחר מספר נסיונות,היא טוענת שיש בעיה באתר.(דרך אגב-בעמוד הבית של האתר מופיע עדיין יאיר טרבלסקי עם המדורים שלו)
מה עושים,? יש מוקד תמיכה? יש מס' טלפון שני יכול להתקשר אליו ולקבל הסבר איך אני יכול להשתלב כאחד הגולשים??.
לאודי-אגלה לך סוד,יש פורומים אחרים לאסטרולוגיה במחשב,אבל שם חוץ מנודניקים השואלים שאלות פרובוקטביות וגולשים שעונים להם בלעג,אי אפשר לפתח שם דיון,או ללמוד משהו-ממישהו.
,,,,אז שמישהו-יעשה משהו שאוכל להשתלב.-תודה

תגובה ראשונית למתלמד 8 המבקש סיוע

בוקר טוב, יום שישי ה-10.11.15

קיבלתי, עיינתי, קראתי. בלי פאניקה. למרות שאף אחד מלבדך לא מתלונן על תקלה מאין-זו, בכול זאת אעביר זאת הלאה לגורמים המתאימים- בהקדם האפשרי- להזכירך קיבלתי זאת רק היום- יום...שישי.
אם שמת לב ולמרות שלא פעם שרבבת קצת 'רגשי'...כלפי תגובותי המאוד מנומסות אליך, אנסה ככול יכולתי לגרום לך להיות מרוצה.
אגב, האם זה 'היה' לך, גם בתקופתו של יאיר טרבילסקי?!

יום טוב, ובבקשה לא לקפוץ שוב ולהנחית לי איזו תשובה צינית. אודה לך על כך מראש. אני לא בצפיות מהפורום הזה להתפרנס, אלא רק לעזור. החלטתי שלא להזמין אף אחד מהפורום לקבל ייעוץ ממני, לשמחתי יש לי די ואותר לקוחות קבועים- שבאים אלי כתוצאה מ-'הקשרים - אחרים'.

בינתיים יום מקסים לך.

מתלמד 8

New member
לאודי-צהריים טובים מנהל פורום יקר,מודה לך -

על נכונותך לעזור.

מאחל לך ולנו שהפורום שלך ילך ויגדל.

HollywoodNews

New member
מתלמד

פעם כתבתי משהו פה על אסטרולוגיה ואלוהים ושאלת ״איפה הוא״ (אלוהים), אז הנה הוא.. אני רצינית ולא צינית בכלל. לא אכפת לי להשמע פרימיטיבית אבל צריך להזהר כשמדברים על אלוהים.

מתלמד 8

New member
אם זה לא היה עצוב-הייתי מתפוצץ מצחוק,אני כופר כמעט בכל תרי"ג

מצוות,לא מקפיד על שום דבר,לא שבת,לא כיפור,לא בשר וחלב,אוכל כל דבר שזז והאלוהים הגדול שלך שמעיד על עצמו בספר דברים פרק ה'-8 כ-"אל קנא,פוקד עוון על בנים ועל שלישים ועל רביעים לשונאיי",על חלק מהדברים הוא מבטיח "מות יומת",על חלק אחר,"ונכרתה הנפש ההיא",
במה הוא מחזיר לי? הוא דופק לי עמוד במחשב?,תגידי את רצינית?????,מעולם לא שמעתי תשובה רדודה (לא פרימטיבית-רדודה בגובה ים המלח,)כזו בעינייני אמונה,דת ואלוהים.

בפעם הקודמת כתבתי שזה עשרות שנים אני מצהיר שאם יש דבר כזה ששמו אלוהים ואני לא מקיים את רוב מצוותיו אני מבקש שיבוא ויכה בי את כל העונשים שאני חייב ודבר לא קורה,ואת אומרת לי שאלוהים הגדול "אדון כל הארץ " ,מלוא כל הארץ כבודו", "מי שאמר והיה" , זה מה שהוא מסוגל?, להכניס לי בקטנה,למנוע ממני הוספת הודעה בפורום ???.
קבלי טיפ-אל תספרי את זה לדתיים רציניים,הם יעלבו בשם אלוהים(שלא קיים) על תשובה כזו.

אניה 6

New member
הי מתלמד

אולי כדאי לך להרשם מחדש (מקסימום תבחר שם אחר כמו מתלמד 7 או משהו כזה ?)

מתלמד 8

New member
לאניה-תודה,

להירשם אי אפשר,כי אני לא מצליח להגיע בו נרשמים,אבל כשאני נכנס דרך גוגל מופיע מתלמד 8 הוספת הודעה,.דרך אגב אני מופיע כמתלמד 8 כי מספר פעמים נרשמתי כל פעם מחדש.

HollywoodNews

New member
אלוהים גם סבלני

אני לא חושבת שמה שציינת שאתה לא עושה הופך אותך לאדם רע. אני מרגישה שאתה אדם טוב, לכן לקחתי את הסיכון להגיד לך את זה. אולי באמת חבל שאמרתי, בשביל מה לי. וכן, אלוהים בתור אזהרה, מונע ממך להכנס לפורום כדי שלא תוכל לכתוב שם שאין אלוהים ולהזיק לאנשים שכן מאמינים. וים המלח זה אחלה מקום. מרפא והכל..

מפנה אותך לתשובתי בנושא הדת ותפיסתה המחמירה כלפי האסטרולוגיה

ב-.26.10 (דף מספר 2 בפורום זה) השבתי לאדם דתי שבשל חוסר בקיאותו בנושא שרבב אמירות שעשויות לפגוע בתתחום בו אנו עוסקים בפורום.
לא הייתי אומר שפגעת כאן במישהו, בסך הכול הערת משהו למישהו.
אני מציע לך לדפדף לעמוד הקודם ולעיין בתגובתי המנומקת לנושא. חושב שהשבתי בנועם ובסבלנות רבה לאותו אדם.
שמח לארח אותך כאן בפורום.

HollywoodNews

New member
לאודי

ההערה שלי למתלמד הייתה על תגובה שלו לפני כמה שבועות או חודשים על תגובות שלי למישהי שכתבה שהיא רוצה שהילד הבא שלה יהיה במזל מסויים ולמי שלקחו חלק בשרשור. כתבתי שלדעתי אין בחירה וכו׳.. על סמך דעתי באסטרולוגיה ובכלל. אני מתעניינת באסטרולוגיה מגיל צעיר ודי מבינה בתחום (לא ברמה של פתיחת מפות לעומק). כלל נכנסתי לפורום כדי לשאול שאלה אישית על אסטרולוגיה אבל בא לי היצר הרע לכתוב תגובה שהיא ממש לא אני.

מתלמד 8

New member
ל-HOLLYWOODNEWS ,יקירתי ! -את לא צריכה לבקש סליחה,לא

כתבת שום דבר פוגעני,או מעליב,
לפי דברייך את מאמינה תמימה כמו חלק גדול מעם ישראל המאמין בישות עליונה המנהלת את העולם ואת כל אחד ואחד מעם ישראל,עד כדי מניעת כניסה לפורום,כי כך למדת מהוריין שלמדו מהורי הורייך מבלי לערער,או לשאול שאלות.למה?? ככה!!!
ההתנהגות הלא הגיונית של סוג מאמינים זה היא היעלבות אישית בשם ה',
ברגע שהם שומעים משהו נגד "מלך מלכי המלכים" שלהם,הם נפגעים כאילו קיללו את אמם או אביהם ,את בעדינותך ניסית להזהיר אותי מדבר שלא קיים-כפי שהזהירו אותך.
לכן מציע לך שוב,אל תנסי להיות ה-עו"ד של אלוהים מ-2 סיבות:-

א.אין דבר כזה.
ב. אם יש,אז הוא מספיק חזק וגדול להתגונן-הוא לא צריך אף אחד.

,,,,ונחזור לאסטרולוגיה.

HollywoodNews

New member
מתלמד

לא ניסיתי לשכנע, למרות שאם אני ארצה לנסות לשכנע אני אעשה את זה. אני לא מפחדת מאף אחד. זה היה סתם התקף לא מובן לנקמה (שנגד האמונה שלי) ורצון להעביר מסר. אתה לא רוצה לקבל, זכותך. לא גדלתי בבית דתי, אם כי סבי שלא היה לי כמעט קשר איתו ידע את התנ״ך כמעט בעל פה. האמונה שלי התחזקה לבד ושום דבר לעולם לא יערער אותה. בעיקר לא אחרי מה שחוויתי לאחרונה. אף פעם לא ניסיתי לשכנע אף אחד, לא להיות דתי או מאמין ולא להיות טבעוני. והיו דווקא שהושפעו ממני לבד. רק אמרתי את שלי. הסיבה שביקשתי ממך סליחה היא רק כי יש לי יראת שמיים ואני לא אוהבת לפגוע באנשים.

מתלמד 8

New member
ל-HOLLYWOODNEWS ! אנא ממך !!

בקשתי לחזור לאסטרולוגיה ואת בשלך,מנסה להסביר לי ולהזהיר אותי ממשהו שלא קיים בטיעונים הזויים,לא פוגעת(ואפילו לא מתקרבת לזה) חוזרת בך ומבקשת סליחה על שום דבר שלא עשית בנימוק מוזר של "יראת שמים",
לכן נראה לי שלא הבנת דבר מדבריי ,לכן אסביר לך מההתחלה.
-את עושה מאלוהים חוסם כניסה לפורום,זה נראה לך רציני?,אחרי כל סיפורי הגבורה על אלוהים בספר התנ"ך-זה מה שנשאר ממנו?-חוסם כניסות?עצוב,ממש עצוב.
מה יש לי להזהר ממנו?מסתבר שאפילו וויליס יותר חזק מאלוהים,וויליס הסביר לי איך להיכנס לפורום ובדקה אחת "עקפתי" את המחסום של אלוהים ואני בפורום,
אז מי יותר גדול ממי,אלוהים או וויליס?,,,,אז אולי כדאי לי להזהר מוויליס ???.
-כתבת לי שלמרות מה שכתבתי על אי קיום המצוות ונגד אלוהים אני לא אדם רע,מה זה שייך?מי שלא מקיים מצוות ולא מאמין באלוהים הוא אדם רע,ומי שכן הוא אדם טוב?
אז אם כך חצי מהמדינה שלא מקיימים תורה ומצוות-הם אנשים רעים?,זו קביעה מוזרה לחלוטין.
-תגידי ! את מבינה מה שאני כותב?,אני טוען שרמת הטיעונים שלך "נמוכה מים המלח" כמטאפורה ואת עונה לי "ים המלח זה אחלה מקום"???(תבדקי בגוגל כמה נמוך ים המלח).
-ציטוט מדברייך,"לא ניסיתי לשכנע,,,אני לא מפחדת מאף אחד",
לא צריך לפחד,צריך להציג טיעונים משכנעים,לא לעשות מאלוהים "שומר מסך",בטענה שאת רוצה להעביר מסר.
-ציטוט שלך,"זה היה סתם התקף של נקמה",
נקמה? זה לא תפקיד שלך ולא של אף יהודי,זה תפקידו של האל ביהדות="אל נקמות ה',אל נקמות הופיע" ! ה' הוא הנוקם,לא בני האדם.
-ציטוט שלך,"האמונה שלי התחזקה, בעיקר אחרי מה שחוויתי"-יופי לך,אבל מי אמר שאלוהים היה מעורב בחוויה שלך,אפשר להביא 100 דוגמאות הפוכות.
- יקרתי-מציע לך שוב,אל תכנסי לוויכוחים תיאולוגיים,אף דתי לא יקבל את הטיעונים שלך,את טוענת שיש לך "יראת שמים"-אבל את גורמת ל-"חילול ה' "

HollywoodNews

New member
אני לא גורמת לשום חילול השם.

הייתי עונה על השאלות שלך, אבל אני יודעת שזה לא יסתיים. אין לי צורך להוכיח לך או למישהו אחר מה אני יודעת או לא יודעת. ואם אתה מתכוון לכתוב תגובה תדע שאני לא לא מתכוונת לענות יותר.

למעלה