לאודי-קביעת שעת לידה לפי אירועים בחיים-דעתך .

מתלמד 8

New member
לאודי-קביעת שעת לידה לפי אירועים בחיים-דעתך .

כתבתי לפני מס' ימים שלא הייתה לי שעת לידה ,ו-2 אסטרולוגיות ללא שום קשר ביניהן קיבלו ממני תאריכי אירועים בחיים ולפי האירועים קבעו לי שעת לידה.(ההבדל בינהן-5 דקות)
תגובתך-מעניין.
האם אתה מכיר את השיטה? אם לא,אז איך קובעים שעת לידה ללקוח שלא יודע מה שעת לידתו?.

תשובה למתלמד 8 באיחור- מה

שבת שלום מתלמד 8. איך המרגש? באשר אלי...הרופאים לא מצאו כלום וכול הבדיקות העלו חרס וזאת עובדה מאוד מקלה ומשמחת.
הם ציוו עלי את המנוחה- מנוחה- ומנוחה וכך אני עושה. גם בלילה 8 שעות וגם בצהריים כשעה וחצי. היות וגיליתי שלאחר שנחתי כמו שדרשו ממני, אני מוריד לחץ גם במחיר לאבד לקוחות, וגם דוחה עבודות שכאילו דחופות. גם לא אכפת לי שיזרקו אותי מניהול הפורום הזה ושיחזרו כל המנהלים האחרים או שיחפשו מנהל חדש.
אז כולם כאן יכולים לשאול אותי שאלות, ובשמחה אשיב בנימוס ומתוך עמקות מחשבה ומנסיוני- אענה בשמחה, רק...בשעותי הפנויות שכאמור בעיקר בשישי שבת.
להלן תשובתי: ניתן לקבוע שעת לידה, על פי אירועים מיוחדים בחיים, בתנאי שיודעים בדיוק- בדיוק מתי ארעו האירועים. זה אומר תאריך והשעה של האירוע המיוחד. אז לפני מיקום הירח אפשר לשער שעת לידה.
אם יודעים בערך שעת לידה, אז אפשר לעשות את הטרוטינה - של הרמס- (trutine of Hermes) וכאן בטרוטינה יש קורקציה (תיקון) של שעת- הלידה.
בסיס השיטה היא ההתאמה בין מיקום הירח ברגע ההתעברות, האופק באותו הרגע (של ...ההתעברות), ירח נטלי (במפת הלידה) והאופק במפת הלידה.
ברגע שאנחנו יודעים מה האופק במפת הלידה, מוצאים את שעת הלידה (הולכים הפוך) מיותר לטעון שכול זה דורש מיומנות מיוחדת וניסיון רב של האסטרולוג.
רבים מהאסטרולוגים קובעים חוק מסוים בבואם להתמודד עם תאריך ללא שעת הלידה, שהוא לקבוע את השעה 12:00 כשעת הלידה. הם כמובן לא כול כך מתחשבים במקרה זה במיקום הירח, מרקורי, מארס וונוס (המהווים את הכוכבים המהירים) אלא מתבוננים בכוכבים הכבדים.
נ.ב השתדלתי לרשום בסוגריים את פירושי המושגים, מאנגלית לעברית.

מתלמד 8

New member
לאודי-ראשית רפואה שלמה והמון בריאות

שמח על השיפור עקב המנוחה,אבל חוזר ומציע לך לצאת מס' פעמים בשבוע להליכה,בדוק עם הרופא שלך כיצד אתה משלב מנוחה ואימון בהליכה,בעניין זה כל יום מתפרסם מחקר חדש כמה הפעילות הגופנית משפיעה לטובה כמעט על כל המחלות.(אני לא צריך מחקרים-מרגיש אישית את השפעת הפעילות הגופנית)

לגבי פיטוריך ? מי שיעיז !,,,,,נשרוף לו את המועדון.

לגבי קביעת שעת לידה לפי אירועים-לקחו ממני תאריכים של אירועים ללא שעה מדויקת וקבעו לי אופק ב-10.30 בעקרב ורום שמים ב-17.30 באריה ושעת לידה בשעה-12.35 ,
לאורך 66 שנותיי רואים את הדיוק בשעת הלידה,בארועים טובים(פלוטו במעבר בצמידות לרום שמים ופלוטו במעבר בריבוע לרום שמים,אפילו ונוס בנסיגה במעבר על האופק) וגם באירועים קשים(שבתאי במעבר בצמידות לירח לידתי).

Y. Welis

New member
אולי בעתיד יהיה ניתן ליצור תוכנה שתמצא את הזמן המתאים

לפי אירועים מרכזיים בחיי בעל המפה + תכונות אופי בולטות, וכך תציע שעה מיטבית.
&nbsp

למעלה