לכבוד המתלמד שביקש ממני התייחסות,
אכן מתלמד אתה 'מסתכל נכון על דברים'.
כאן אני מגיב לך ברצינות ובעקיפין ל- jas899
ותמצאו את היידע שלי "שקניתי מתפוז" ביחד עם ניהול הפורום כולל גם את "התעודה " שלי רכשתי מהם...ככה במכרז...פומבי.
טוב סליחה שעסקתי בטיהור האווירה בפורום והזנחתי אותו, קצת.
(נא לגלגל קצת במורד הדף הנוכחי)
תאריך:
05/07/2016 00:20
שם:
jes899
נושא:
אומנויות לחימה ומרס
תוכן:
שלום, יש לי שאלה שמתחלקת ל2 שאלות.
1. האם אומנויות לחימה זה משהו בונה עבור המפה שלי ?
איך המרס שלי? קלאסי עבור אומנויות לחימה, על מה עוד מסתכלים חוץ ממרס?
2. החודש התחלתי ללמוד אומנויות לחימה, ואני מקבל את המכות של החיים, כל כך כואב לי, אבל אני מרגיש שזה MUST, ואני גם מרגיש שאני גודל.
השאלה: מה במעברים כרגע במפה מצביעים על התהליך? פלוטו ב-2? כירון על השמש?
את השאלות שעל הפרק.
ובכן יפה מתלמד 8 כאשר באת לפרש מה 'ומי הפעיל את מה' בנושא שאלותיו של הנ"ל.
ראשית בבואנו לפרשן דברים ולענות על שאלת האגרסיות הכמעט לא רצוניות בתקופה האחרונה (לאור הטרנזיט שלפנינו) כדאי שנשים לב למפה הפנימית המהווה את מפת הלידה. ומה אנו רואים שם?!
במפת הלידה:
רואים את פלוטו 90 מעלות לירח, לשבתאי ולמארס שהם בכלל 180 לירח גבול בית 8- יצרים וקרוב לאזור הרחבת האופקים והלימוד, כולל שפלוטו בבית 12 מול בית הבריאות והעבודה...שם אנו צופים בתאומים ביחד עם שור. (אלה העיקריים בהם אנו מסבירים את הנטייה הבסיסית לבין 'המפעיל' את הילוד (בעל מפת הלידה- ומן הסתם... גם הקידום) כיום'-בעקרב בית 12 וב- 03.08. יכנס למזל קשת (יקבל משנה תוקף-שבמוצהר- לרצון לרכוש יידע כללי ולימוד - ( מרס ברדיוס במעבר להווה + מינוס חודשיים ימים לאחור וקדימה בשינויי – מזלות – הנ"ל - קדימה)
פירוק לגורמים- בקצרה:
פלוטו = רנסנס (תקומה באשר הוא נמצא – באשר הוא נמצא או סיום של תקופה, יש אומרים מוות, אבל בבדיקה יסודית שלי רוב חוקרי המיתולוגיה חושבים שהוא אל המוות כאשר הוא בסך הכול...בעיקר, שומר המתים)
שבתאי – ובקצרה כמה נקודות לצורך ההסבר בלבד = סדר, ארגון מחדש + רצון ללמוד משהו, וללמד.
מארס הידוע לנו – כמפעיל (עתיק היומין – המיתולוגי)
תאומים – אנרגיות חשיבה, תנועה מהירה...חשיבה מהירה, קושי להחליט בעיקר בגלל רגישויות יתר. בדרך כלל ובעיקר אינטליגנציה גבוהה.
שור – בדרך כלל בריאות טובה, צוואר, התנגחות עיקשת (פיזית ומנטלית)
ירח אריה 8 – תת ההכרה, הדמיון נמשך מאוד לתהילה, למרכזיות ולקריירה אישית חדשה- מזיגה בין 'תת ההכרה' (הירח) עם השמש שהיא 'המודע' (...אריה).
אם כן כשאנו מצוידים בכבודה הנ"ל ובהסתמך בזוויות החיצוניות ובמיקומי הכוכבים כיום ובהתאם למכלול הנ"ל נוצרת התייחסות- או 'התכתבות' בין כול האלמנטים – (אם נשתמש 'בשפה - אמנותית')
פלוטו במעבר בצמוד לנפטון (דמיון ובלבלול גם יחד ערפול ואי ידיעה 'אם זה בסדר ואם פניתי למקום הנכון?! ולאוראנוס בגדי – מראה את רצון הכמעט בלתי נשלט לחדש בחייך את הנמרצות, הרצינות ולקיחת אחריות- בפרט, ליצור סדר ולגלות כוון חדש בחיים – ככלל. יש בך שאיפה ללמד את מה שאתה מתמחה בו – בעתיד, אם אכן תסיים את מה שהתחלת לא מזמן.
מארס במעבר בבית 12 בית ההרס העצמי...אך 'מתכתב יפה' עם 60 מע' עם פלוטו בית 2 (רגשות וכספים)
לא ארחיב בעוד נתונים, כי בכול זאת... אנו לא בייעוץ אישי – למרות שהשקעתי כאן זמן ומחשבה ונידבתי כאן בשמחה מבאר ידיעותיי.
ובכן מארס כרגע 'מבטא' במפה המקודמת רצון ללחימה עד כדי הרס עצמי....וכך אתה מתאר זאת... "מקבל מכות"...
נכון יש בך נטייה מודחקת לפיזיות ולהוציא לחצים בצורה של להפעיל את הגוף בכול מיני דרכים. כיום הכול מודגש על ידי פלוטו (רצון להיוולד מחדש עד כדי הפעלת הרגליים בעיקר (וחלק הגוף העליון - ידיים) לעיתים עד כדי 'גלישה ל...מזוכיזם'...זמני. אגב... אין ספק שאתה אוהב את הטבע ואת הים (המים) אז...בהצלחה לך...
מצאת סוף סוף את המקום בו תוכל להוציא את הכעסים, את הרצון 'השוורצנגרי'...לפתח את הגוף, ללמוד אולי אמנות לחימה, אך אם אכן תעשה זאת תוך נחישות והתמדה, דע לך שתוכל לממש את דרכך העצמאית עד כדי להתפרסם, כולל גם ליהנות מחיי- חומר נוחים יותר.
בהצלחה בדרכך החדשה !