לאוהבי ג'קו למינהם

לאוהבי ג'קו למינהם

חוץ מיזה שהוא יורד על כל העולם(אביב גפן,רמי קליינשטיין סקאזי בית הבובות ועוד להקה אחת תיראו בהמשך) חוץ מיזה שהוא לא עשה צבא.. חוץ מיזה שהוא לא מעריך אפאחד חוץ מיזה שהוא שונא את המדינה חוץ מיזה שלא מגיע לא לזכות בכלל.. חוץ מיזה שהוא מתלהב גדול הוא גם אמר את זה ""יש שיר שכל פעם ששמים אותו ברדיו אני סוגר.לא מעביר תחנה,סוגר את הרדיו.זה השיר האחרון של הדורבנים ההוא עם הפזמון הזה 'עוד לילה עבר'. השיר הזה עושה לי בחילה. איך שהוא מתחיל לשיר בא לי להקיא. להקיא. אתה מבין?באמת,ככה אני, אולי אני דפוק"

crazy monkey

New member
אני לא אוהבת את ז'קו

כי אני לא אוהבת בכלל כוכב נולד, אבל מדבר אחד נמאס לי, וזה שכל הזמן מוצטטים כביכול מפורסמים ויורדים עליהם כל הזמן... אז מה אם הוא לא עשה צבא? נכון זה לא בסדר אבל יש עוד מאות כמוהו, אז מה אם הוא שונא את המדינה? אני מסכימה איתו לגמרי, יש לנו חרא של מדינה מבחינת ההתנהלות, ואז מה אם הוא שונא את הדורבנים? גם אני סוגרת תרדיו כל פעם שאני שומעת מוזיקה מזרחית או היפ הופ.. אז מה? זה הופך אותי לבנאדם פחות טוב? זה שהוא שונא את 'עוד לילה עבר' הופך את הטעם המוזיקלי שלו למחורבן? וגם אם יש לו טעם מוזיקלי מחורבן, למה לעזאזל זה איכפת לכם???? אולי מספיק כבר עם כל ההסתה הזאת? קצת פחות שנאה בעם תעזור לכולנו... ______________ סליחה על החפירה פשוט נמאס לי מכל הבאז הזה...

אני אגיד לך מ הבעיה אצלו...

שאנשים כמוהו הופכים להיות מודל לחיקוי של מאות ואלפי ילדים.. ואני לא רוצה שהמדינה שלי שכבר מורכבת מהמון אנשים כמוהו תתרבה לכך. וכל הדוגמאות למינהם הם שתבינו שלא מדובר בבנאדם חיובי בגרוש!

crazy monkey

New member
חח באיזה עולם את חיה?

אנחנו חיים בעולם די פטתי שאנשים נהיים מפורסמים עפ"י מס' הSMSים שהם מקבלים... אם אנשים בוחרים לאהוב בנאדם לפי מה שהם רואים מהתקשורת זאת בעיה שלהם, וזה שתבואי וסתם תלכלכי עליו לא ימנע מהם ללכת אחרי "הערצה עיוורת" ובכלל, כמו שאמרו פה, אני לא מבינה מה הקשר בין כל ה"דוגמאות למינהם" שרשמת פה לבין המוזיקה שלו, אנשים נורמליים יאהבו אותו עפ"י המוזיקה שהוא יצור ולא לפי הדעות הפוליטיות שלו....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בן יא תבע! יוסדוס לשעבר בישבלכם.. בכל אופן.. אתם סתם תופסים אותי במילה... אבל אם כבר נכנסתם לזה אז ווואלה אנשים נורמלים לא יתנו לשברצחיה שכזה להיות דמות נשגבת שכזו...

InFecTeD LOVER

New member
מסכימה איתך.

חוץ מהמשפט הבא- "אז מה אם הוא שונא את המדינה? אני מסכימה איתו לגמרי, יש לנו חרא של מדינה מבחינת ההתנהלות". נכון, אבל צריך להפריד בין מדינה לשלטון. אוקיי? את צודקת, יש לנו חרא של שלטון, אבל המדינה? הארץ? מי שלא אוהב אותה מוזמן להסתלק ומהר.

1Reebok

New member
לא ממש אכפת לי מהמשפט הספציפי,

אכפת לי שהחלאה הזאת הוא פרובוקציה נטו. הוא לא מוזיקה. זה באמת גועל נפש, מה שהוא עושה. אולי עם הזמן הוא יבין שהמילה "אולי" במשפט "אולי אתה דפוק" היא מיותרת.

RTur

New member
אממ..

זכותו לא לאהוב את "עוד לילה".. כמו שזכותי לא לאהוב את רוני סופרסטאר או כל אחד אחר.. בקשר לדברים האחרים שכתבת.. אז הוא לא עשה צבא.. אז מה? מה זה קשור בכלל למוסיקה שלו? שיעשה מה שבא לו.. לכל אחד יש את השיקולים שלו וזאת בחירה שלו וזה בכלל לא אמור להיות קשור לקריירה שלו שלא יעריך אף אחד.. זה יחזור אליו בבומרנג אם זה היחס שהוא משדר.. כולה יום וחצי ב"תעשייה".. שישנא ת'מדינה.. אם הוא כל כך היה שונא אותה אז הוא לא היה נשאר בה.. ובאמת לא מגיע לו לזכות.. מאיה רוטמן שליטה!
בכל מקרה, כשהוא יוציא דיסק אני אבחר אם לקנות אותו או לא רק בגלל התוכן שלו ולא בגלל שהוא לא עשה צבא/שונא ת'מדינה/לא מעריך אף אחד/יורד על רמי הדורבנים ואביב גפן.. כשאני קונה דיסק של מישהו אני לא מסתכל על צבע העטיפה אלא על מה שיש בתוכו.. (רמז.. הדיסק עצמו
)

אני קורא לאנשים שבאמת איכפת להם

מהדורבנים ומהכישלון הזה שנקרא "ג'קו",שיכתבו מכתב באי מיל לחברת הליקון,על למה לא כדאי להם להחתים את הדבר הזה... שימו לב שחיב לצין שאשים מכובדים שחתומים שם (הדורבנים,אביב,רמי קלינשטין) הוא מדבר מגעיל עליהם.... כנסו בגוגל, תכתבו "הליקון",תגיעו לאתר שלהם,וקדימה, לפתוח להם את העינים... לכלומניק הזה,שמפחד להחזיק נשק....

RTur

New member
../images/Emo31.gifאני לא מסכים איתך..

הליקון מחתימים אמנים שיוציאו דיסקים! כל פרט הקשור לחייו האישיים של אותו אמן לא אמור לעניין לא אותם ולא אותנו.. ג'קו לדעתי יוצר מאוד מוכשר (אחרי מאיה רוטמן
) והעובדה שהוא לא שירת בצבא לא מורידה ממידת כשרונו - אין שום קשר בין הדברים! חוץ מזה, אביב גפן בעצמו לא עשה צבא.. למה אליו אתה לא נטפל? וכמו שאתה למשל לא אוהב אמן כלשהו - אז זכותו גם לא לאהוב את הדורבנים, את רמי קלינשטיין או כל אחד אחר! זכותו לומר את דעתו - זאת מדינה דמוקרטית (או שלא.. הרי צבא כן חייבים לעשות פה..)

1Reebok

New member
כי עד כמה שאני יודע,

אביב גפן לא התגייס בגלל בעיות בריאותיות.

InFecTeD LOVER

New member
לא רק זה...

אביב גן מהרגע שהוא התפרסם הוא הצהיר על הדעות שלו ולא פחד מזה. לעומת ג'קו שהעז להגיד הכל רק אחרי שהוא זכה.

למעלה