לחולי הסוכרת ל א מומלצות הגבינות הרזות ,
ורצויות יותר הגבינות של- 20% - 30 אחוזי שומן- שהם בעלי אחוז פחמימות-נמוך.
ככול שגבינה מכילה אחוז שומן גבוה יותר -כך יהיה בה אחוז הפחמימות נמוך.
אני הכנתי תחליף -לחם ע"פ דייאטה קטגונית,וזה ממש טעים :
וזהו המתכון ב- חמש דקות הכנה :
1.תחילה מחממים את תנור -האפיה ל-170 מעלות חום.
2. מערבבים בקערה:
75 מ"ל גבינת -שמנת 24% שומן, או שמנת חמוצה -27%.
150 גרם גבינה -צהובה מגורדת -28% שומן.
2 ביצים
100 גרם קמח -שקדים, (או לטחון שקדים טבעיים ללא מלח למרקם דק בבלנדר.)
3 כפות שמן -זית
כפית אבקת -אפיה,
קורט מלח (ממש טיפונת.)
הכול ביחד לערבב ולשטח בתבנית עם ניר-אפיה -מוברש במעט שמן.
אפשרות שנייה להכין מאפינס: לצקת את התערובת לתבניות-מאפינס רצוי מסיליקון,
שיהיה קל לשחררם בסיום האפייה.
לאפות ב-תנור מחומם ל 170 מעלות חום - 20 דקות- או עד להשחמה.
ולבדוק שהשחימו מ -2 הצדדים.
סך הכול ההכנה מאוד מהירה:
מערבבים ויוצקים לתבנית ומכניסים לתנור .
זה מתכון קל להכנת-לחם /לחמניות - יוצא מאפה מעודן וריחני בטעם
גבינתי וטעים.
במידה תרצו חלק מהמאפינס שיהיה בטעם מתקתק, תוכלו לאחר הוצאת המאפה המוכן מהתנור- להבריש מעל 4 מאפינס -טיפה אחת של סוכרלוז -נוזלי, וכך תקבלו מאפינס מיוחדים בטעם של עוגת - גבינה.
ורצויות יותר הגבינות של- 20% - 30 אחוזי שומן- שהם בעלי אחוז פחמימות-נמוך.
ככול שגבינה מכילה אחוז שומן גבוה יותר -כך יהיה בה אחוז הפחמימות נמוך.
אני הכנתי תחליף -לחם ע"פ דייאטה קטגונית,וזה ממש טעים :
וזהו המתכון ב- חמש דקות הכנה :
1.תחילה מחממים את תנור -האפיה ל-170 מעלות חום.
2. מערבבים בקערה:
75 מ"ל גבינת -שמנת 24% שומן, או שמנת חמוצה -27%.
150 גרם גבינה -צהובה מגורדת -28% שומן.
2 ביצים
100 גרם קמח -שקדים, (או לטחון שקדים טבעיים ללא מלח למרקם דק בבלנדר.)
3 כפות שמן -זית
כפית אבקת -אפיה,
קורט מלח (ממש טיפונת.)
הכול ביחד לערבב ולשטח בתבנית עם ניר-אפיה -מוברש במעט שמן.
אפשרות שנייה להכין מאפינס: לצקת את התערובת לתבניות-מאפינס רצוי מסיליקון,
שיהיה קל לשחררם בסיום האפייה.
לאפות ב-תנור מחומם ל 170 מעלות חום - 20 דקות- או עד להשחמה.
ולבדוק שהשחימו מ -2 הצדדים.
סך הכול ההכנה מאוד מהירה:
מערבבים ויוצקים לתבנית ומכניסים לתנור .
זה מתכון קל להכנת-לחם /לחמניות - יוצא מאפה מעודן וריחני בטעם
גבינתי וטעים.
במידה תרצו חלק מהמאפינס שיהיה בטעם מתקתק, תוכלו לאחר הוצאת המאפה המוכן מהתנור- להבריש מעל 4 מאפינס -טיפה אחת של סוכרלוז -נוזלי, וכך תקבלו מאפינס מיוחדים בטעם של עוגת - גבינה.
נערך לאחרונה ב: