לאוהבי הרוק

• פותח הנושא TGTF
  • פורסם בתאריך

TGTF

New member
לאוהבי הרוק

מצטער שאני מפלה בין באי הפורום אבל זה ספציצי לאוהבי הרוק כמה הייתם מוכנים לשלם בשביל ערב רוק (לא להקות אילתיות, תקלוט של רוק מהעולם) במועדון אם בכלל?? זה חשוב מאוד בבקשה להגיב אם יש כאלה שלא אוהבים רוק ומתכוונים לכתוב משהו מטומטם, תחסכו

DreamS_HunteR

New member
תלוי איזה רוק...

אם אתה מתכנן להביא להקות של ממש..רציניות.. אני מוכן להשקיע בכרטיס, כמו כל כרטיס בסביבות 170-260 שאל לאדם אחד.. למה? אתה רוצה לארגן אירוע רוק?

BigEyeGuy

New member
אה...

היא מדברת על מסיבות שבהם בא תקליטן ושם מוזיקת רוק? לא נראה לי

TGTF

New member
אז ככה

א) זה הוא, ולא היא, תודה ב) כן אני מדבר על מסיבות שיש רחבה בה משמיע תקליטן רוק מהעולם, כל מיני לא להקות מופיעות, אלא שמים דיסקים. ג) אני חושב שנסחפת דרימס! דובר יותר על טווח של 20-40 שקל כרטיס היית מוכן לשלם?

DreamS_HunteR

New member
אההה ../images/Emo9.gif

את האמת.. בשביל לשמוע דיסקים? אפשר גם בבית.. אבל סתם בצחוק, כן הייתי מוכן לשלם, אם יהיה מקום טוב, אוכל וכל זה(אני רעב ברגע זה
)

נו בוודאי

אני מאוד אשמח אם יארגנו פה מסיבות רוק נמאס כבר מכל המועדונים שמנגנים שמה רק טרנסים צריך קצת לקפוץ ולהשתולל קצת פוגו ובלגאנים אז שי אני מאוד בעד ולא חשוב המחיר העיקר לחזור לימים הטובים!

אני תומכת בגליה

המתנחלת צודקת... ואני חושבת שאם יארגנו פה מסיבות רוק לא יהיה חסר אנשים שירצו להיות שם!

Alinush182*

New member
זה תלוי.......

עם זה להקות שמופיעות הייתי מוכנה לשלם 200 שקל, אבל עם שמים דיסקים של להקות רוק אז הייתי מוכנה לשלם בסביבות 50.....

שואקה

New member
תראה ....תשמע....

תראה זה תלוי על איזה סדר גודל אתה מדבר אם זה סטייל צמח אז 250-300 ש"ח אבל אם אתה מדבר איתי על D.J שישים מוסיקה במועדון אז 35-60 ש"ח.סבבה?

TGTF

New member
קודם כל

תודה לקהל המשיבים ולמי ששאל, לא מדובר בלהקות!! מדובר בתקלוט (דיסקים) של להקות מהעולם והמחירים שנתנתם ענו לי על השאלה תודה רבה ואני אעדכן

אמ....

אם יהיה... 1. להקות טובות, לא סטינקין פארק, ביסקוויט צולע וכל אלה אלא ממש להקות טובות. 2. פוגו, והרבה! 3. אנשים חביבים שהם לא פרחות או ערסים וגם לא כאלה בקטע של "שלום אני יחזקאל, מטאליסט ואנרכיסט קשוח שסוגד ללינקין פארק" 4. אמ.. זהו..... לא צריך יותר מדי תנאים אז כן, אני אבוא, ואני אשלם... אמ... מספיק -סיוון-

למעלה