לאוהבי טלי אורן ויונתן רוזן... סירטון שלהם מ"שלמה המלך ושלמי הסנדלר"...
ש שירנטע New member 18/1/05 #1 לאוהבי טלי אורן ויונתן רוזן... סירטון שלהם מ"שלמה המלך ושלמי הסנדלר"...
ש שירנטע New member 18/1/05 #2 עוד סירטון... זה שיר של שניהם ביחד עם פיני קידרון ועוד מישהו... אתם חייבים להוריד!!!!!
ש שירנטע New member 20/1/05 #7 נכון!!!!!../images/Emo45.gif היא משחקת בהצגה הזו גם בתור המחליפה של מירי מסיקה וזה תפקיד הרבה יותר גדול מהתפקיד של ברוריה (התפקיד המקורי שלה) אני ממש רוצה לראות אותה פעם בתפקיד הזה!!
נכון!!!!!../images/Emo45.gif היא משחקת בהצגה הזו גם בתור המחליפה של מירי מסיקה וזה תפקיד הרבה יותר גדול מהתפקיד של ברוריה (התפקיד המקורי שלה) אני ממש רוצה לראות אותה פעם בתפקיד הזה!!
פ פרנץ ונילה New member 20/1/05 #8 הקישורים לא מובילים אותי לשירים למה היי נכנסתי לקישורים בסוף ההודעה אבל אני לא מקבלת את השירים אלא רק הודעה שזה לא עובד מישהו יודע למה?
הקישורים לא מובילים אותי לשירים למה היי נכנסתי לקישורים בסוף ההודעה אבל אני לא מקבלת את השירים אלא רק הודעה שזה לא עובד מישהו יודע למה?
ש שירנטע New member 20/1/05 #9 אין לי מושג... כניראה... שזה כבר נפל... תנסי את הקישור הזה, אולי הוא יעבוד..
M Mary Mindland New member 21/1/05 #12 אני שומר אמונים זה נחמד נורא הסרטון הזה - אבל עדיין אני שומר אמונים לנשמתי מלכי ובעלי (אם ירצה אלוהים פליז פליז פליז) אסף.
אני שומר אמונים זה נחמד נורא הסרטון הזה - אבל עדיין אני שומר אמונים לנשמתי מלכי ובעלי (אם ירצה אלוהים פליז פליז פליז) אסף.
ר רעות שטיינברג New member 23/1/05 #13 ההצגה הזו נראית לי מזה מגניבה וגם ליטל גבאי המדהימה שלנו משחקת שם. ככה ששם שולטים יונתן ליטל וטלי!!!!!שיהיה להם המון בהצלחה עם ההצגה החדשה אמן!!!!!!!
ההצגה הזו נראית לי מזה מגניבה וגם ליטל גבאי המדהימה שלנו משחקת שם. ככה ששם שולטים יונתן ליטל וטלי!!!!!שיהיה להם המון בהצלחה עם ההצגה החדשה אמן!!!!!!!