לאוהבי עופר ניסים כל הדיסק החדש בלינק אחד

לאוהבי עופר ניסים כל הדיסק החדש בלינק אחד

רשימת שירים: 01. Mr. Charming - Offer Nissim project - Epiphony 02. Boxing Ring - Offer Nissim Project - Mr Black & Epiphony 03. Why Tell My Why - Anita Meyer 04. The One & Only - Offer Nissim presents Nikka 05. You Stepped Into My Life - Offer Nissim Feat Maya & Suzann Palmer 06. Essi - Offer Nissim presents Shlomi Saranga 07. Yeni Beni (Out Of My Skin) - Offer Nissim project - Epiphony & Yosi Geron 08. Fuck Off Berlin - Offer Nissim presents Ivri Lider 09. Sound Of Bamboo - Offer Nissim Reconstruction 10. Nuit Magique - Lara Catherine 11. Adaa'in Kan (Still Here!) - Shoshana Damari 12. Freedom To Ya' All - Offer Nissim presents Mickiyagi

תודהההה. אם אתה נסיך ואני מלכה אולי

נמצא עוד שאנחנו מאותה משפחה....
לכל מי שראה אותה אתמול במיטבה יודע, שהמלכה האמיתית היא עופרהההה. קבל ספשיאל בלינק נפרד את השיר הבא:

Tami661

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifללא ספק תרומה מבורכת ונהדרת

כמוך...

adiu2

New member
תודה

אחרי כמה ניסיונות הקובץ הסכים לרדת בשלמותו. תודה באיזה הולמס את מבקרת?

"מבקרת" זו המילה הנכונה לאחרונה חחחח

חזרתי עכשיו מכל היום. מותשת לא יכולה להתאמן היום. חייבת לחזור לתלם האימונים. מתאמנת בדיזינגוף סנטר.

adiu2

New member
תמיד יש את יום המחר

מותר לנו לנוח מספורט לפעמים אבל אני בטוח שזה מדגדג לך באצבעות סניף נחמד - יש לכם בדיזינגוף אם חיסרון אחד גדול שקוראים לו חניה בעייתית בעבר הייתי מגיע לסנטר בכל שישי בבוקר לטובת סדנת יוגה או ספינינג בבוקר

הי adiu2 , בדיוק חזרתי מאימון ספינינג

קצת מכשירים וסטפר. איזו הרגשה נפלאההה, מרגישה היום שנתתי את חובתי לגוף ולנפשש. עניין החנייה הוא חלק משגרת חיי. מזל שאני צריכה לרכב באופנים רק 10 דקות עד למכון כושר, אבל כשאני חוזרת מהעבודה לפעמים צריכה לחכות ברחוב בתוך המכונית שעה ויותר..עד שמישהו יוצא מחניה. לפעמים אני כל כך מתעייפת מזה - שאני מוותרת אחר כך על הספורט. בחודשים האחרונים, מרוב יאוש של ענין החניה, רכבתי על אופניים לעבודה וחזרה, ( וזה רכיבה של 50 דקות כל צד וגם עליותתת תלולות) וגיליתי שזה גרם לי בעיה בברכיים. חשבתי בהתחלה שהכאבים הם מהספינינג, אבל טעיתי!!! מי שיש לו קטנוע/אופנוע - מלך.

adiu2

New member
היי חיים חדשים

היום אני במנוחה אחרי ספינינג וריצה קלה בפארק בגלל זה אני הולך לעזריאלי וגבעתיים החנייה בעזריאלי זולה יותר ובגבעתיים לא עולה בכלל בשעתיים הראשונות אני מכיר את הסיוט של למצוא חניה ברחוב, למזלי כרגע אין לי את הבעיה הזו ולגבי רכיבת אופניים לעבודה - אם אני אעשה זאת אני אוכל לוותר על כל אימוני האירובי שלי

תודה. אהבתי במיוחד את קטע 7

כרגיל עפור ניסים קצת איטי לי אבל נראה אם אפשר לשדרג אותו עם שינוי הפיצ' מבלי לפגוע בשיר יותר מידי.

רוב המדריכים מאיצים את הפיצ' בהתאם

לבניית האימון, ולא מוותרים על השירים. תודה על התגובה. בהתאם לתגובות אביא מוסיקה נוספת. המוסיקה היא חלק בלתי נפרד מהצלחת אימון.

liorez28

New member
תודה על הקישורים שאת מעלה

חיפשתי ולא מצאתי את state of trance 2010 של ארמין, תודה מראש

הי liorez28 צרפתי לינק של 2 חלקים

יש צורך להמתין את הדקות המצויינות עד שמופיע ה-download וגם להמתין את מספר הדקות המצויינות בהורדות שבין Part 1 ל-Part 2 ההורדה לוקחת זמן מה כי היא בחינם. אפשר לחלץ שיר שיר ולדלג על אלה שאינם מתאימים לספינינג. יש עוד... ההמשך יבוא... ארמיין יש רק אחד!

למעלה