לאוהבי רגאיי.... צרו קשר
ת תותי-בת New member 5/3/01 #1 חומד... איך ליצור איתך קשר? איך להגיע אלייך? יש לך אתרים להמליץ עליהם? ליאת.
ת תותי-בת New member 5/3/01 #1 jowss לא ביקשתי לדעת את זה חמודון.... ביקשתי לדעת דברים אחרים... תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי, ליאת.
jowss לא ביקשתי לדעת את זה חמודון.... ביקשתי לדעת דברים אחרים... תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי, ליאת.
J jowss New member 6/3/01 #3 עבור טוטי בת... אין לי מידע על אתרים חדשים אבל אשמח להמשיך להיתכתב איתך בנושא.
ת תותי-בת New member 6/3/01 #1 או מתוקון שלי... להתכתב איתי בנושא... איזה מתוק..... יש בדפים הקודמים... ובדף הנוכחי מספר אתרים הקשורים ברגאיי... אתה יכול להיכנס אליהם דרך הקישורים... נורא חביבים... לאילו מסיבות אתה הולך?.. שלך, ליאת.
או מתוקון שלי... להתכתב איתי בנושא... איזה מתוק..... יש בדפים הקודמים... ובדף הנוכחי מספר אתרים הקשורים ברגאיי... אתה יכול להיכנס אליהם דרך הקישורים... נורא חביבים... לאילו מסיבות אתה הולך?.. שלך, ליאת.
J jowss New member 6/3/01 #5 תגובה....... מסיבות:הפאב של דמסון,טוני ריי,סווטו,גיל בורשטיין,יוסי,שורשי אפריקה,רבולושן,וכל שנה לפסטיבלים.
תגובה....... מסיבות:הפאב של דמסון,טוני ריי,סווטו,גיל בורשטיין,יוסי,שורשי אפריקה,רבולושן,וכל שנה לפסטיבלים.