לאוהבי שקירה

Ana14s

New member
לאוהבי שקירה

כל מי שאוהב את שקירה, שיכתוב לי הודעה למה הוא בעצם אוהב אותה או את השירים שלה! הייתה תוכנית טלויזיה לפני מספר ימים, ושקירה בעצמה אמרה שם שמשהיא הכי שונאת בחיים זה יהודים, נכון אני לא מכחישה יש לה שירים טובים, וקול מעולה, אבל לדעתי כל זמר/ת שמכבד/ת את עצמו.. לא יגיד דבר כזה בחיים! כל מי שרוצה לדבר איתי, מוזמן להיתחבר לאיי.סי.קיו שלי: 334846771

perrinat

New member
באיזו תוכנית בדיוק../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

היתה שמועה כזו לפני שנה בערך, ושאקירה אמרה שזה ממש לא נכון
את יכולה לקרוא את זה כאן. ולמה אני אוהבת אותה
זה שילוב של הרבה דברים - בראש ובראשונה בגלל השירים שהיא כותבת, הלחנים, הביצועים, ההופעות וכו' וכו' וכו'....

LauFMaN666

New member
לעזאסל!../images/Emo110.gif

נימאס כבר מיכם! אתם יודעים מה? אוקיי היא שונאת יהודים והיא נאצית מגעילה שתורמת את כל הכסף שלה לחאמס ושולחת מחבלים מתאבדים כל שני וחמישי לעשות פה פיגועים! טוב לכם? יופי, עכשיו דיי כבר להמציא שטויות ותבינו כבר שזה לא מעניין אותנו, שאקירה בעצמה הכחישה את זה, אמרו מיליון ואחד פעמים שזה ל-א-נ-כ-ו-ן, אז מי שרוצה להאמין בזה בבקשה! אבל אל תיכנסו לפורומים שלה ותעצבנו את המעריצים...כי זה סתם עושה רוח וסתם מעצבן ומרגיז! אף אחד לא הכריח אותך לאהוב את שאקירה.... אז תנו לכל אחד לעשות את הבחירה בעצמו ולא לכפות על אף אחד שום דבר בדעות והמצאות מפגרות.תודה.

Ana14s

New member
טוב סליחה...

אוקי, אז קודם כל אני לא אמרתי שאני לא אוהבת אותה, אני מאוד אוהבת את השירים שלה, את הקול וכ"ו אני לא ממש מתדכנת בזמן האחרון, אז תודה שאמרתם לי שזה לא ככה... וסליחה ששאלתי! סליחה עם העלבתי פה את המעריצים של שקירה!

לאה13

New member
..........

מה עוד לא קלטתם????????? לא אני רוצה להבין שאקי היא לא אנטישמית ואתם יכולים להגיד את זה מהיום עד השנה הבאה ויותר דיייייייי רדוווו מהעניין נגמר נקודה

danushakira

New member
מעניין......

אם היא ראתה את התוכנית או שמישהו אמר לה שהוא ראה כביכול!!!!!! גם אותי זה כבר מתחיל להרגיז כל השמועות האלה.
הבחורה עושה פרסומות לריבוק עם מסר של שלום אז היא תגיד דברים כאלה???????????????.

למעלה