לאוהדי מכבי יש דרך ויש דרך

tomasi1

New member
לאוהדי מכבי יש דרך ויש דרך

ראיתם שנה שעברה את המשחק בגמר גביע אופ"א אספניול סביליה סוף המשחק שחקנים משתי הקבוצות מחאו אחד שלני כאשר עלו לפודיום וזהו גודלו של המשחק. שנים כאשר מכבי זכו כולם נשארו להענקת הגביע ורק מי לא נשאר שחקני וצוות האימון של מכבי תל-אביב. כאשר ליאור ליובין הגיע להיכל כשחקן הפועל קיללתם אותו מנשים ועד גברים בקללות אבל כאשר מקללים מישהו ממכבי תל אביב אבוי קיללו אתרוג קדוש. בלותנתאל משחק על תקן ישראלי אבל לא משחק בנבחרת. ודרך זה מראה עד כמה האגודה שלכם היא=הצלחות ולא =ספורטיביות י-ם הם הקבוצה של המדינה כי רוב האוהדים שלכם הם קהל של חליפות מרצדסים ורולקסים,

modz0r

New member
ולרדת מהמגרש בפיגור זה ספורטיבי?

לך תכין לעצמך צלחת אליפות מפלסטיק.

Thierry Henry

New member
יאללה ..תפסיקו להתייפייף..

לא יודע את מי אתה אוהד, אני מניח שהיא כנראה בעלת השם הפועל לפני תחילת השם שלה. כשהפועל ירדו באמצע המשחק מהמגרש זה היה בסדר? הייתה שם דרך? שהפועל לא נשארה אפילו להענקת המדליות שלה לפניי שנתיים בגמר הגביע? איפה הייתה הדרך? תחזרו לחורים שמהם באתם. אני מקווה מאוד שבעונה הבאה הדבר היחיד שתניפו אלו צלחות פלסטיק.

נמשל

New member
אבל זה בדיוק העניין

ברגע שאנחנו, מכבי ת"א, הקבוצה שהיא אות ומופת בכל הנוגע לניהול, דרך ארץ, מתנהגת כמו היריבות, כאן הבעיה שלנו. אני לא רוצה לגנוב מהעבודה שלי ולהצדיק את זה שכל העובדים גם כן גונבים זה בעצם התמצית של מה שקרה למכבי תל אביב בשנתייים- שלוש האחרונות זו כבר לא אותה קבוצה, לא אותה הנהלה , כשמזרחי הגיב כמו שהגיב, כשצביקה שרף, מודל לחינוך,מאמן נבחרת, נוטש בהפגנתיות, ומתנהג בצורה מזוויעה ותוקפנית בחדר הלבשה, משהו קרה.

trigotrigo

New member
ועוד אחרי ששמיר החרים את מסהע"ת

שנערכה לפני המשחק, זה רק מגיע לו
לכו תכינו צלחות מפלסטיק

יו45

New member
אה...

אם רק מישהו במדינה היה שומע עליכם, חוץ מהשנים וחצי אוהדים שלכם, היה אולי על מה לדבר. בפועל אף אחד לא שמע עליכם, אתם חיים על זה שאתם כביכול אלטרנטיבה לאימפריה שנקראת מכבי, בלי מכבי אין לכם בכלל זכות קיום.

למעלה