לאום פוסט אידיאולוגי הומואונברסלי

REMBRANT

New member
לאום פוסט אידיאולוגי הומואונברסלי

שיורכב מערבי ישראל וישראלים, לפחות בהתחלה, הוא רעיון מציאותי ביותר וגם כזה שיוכל לסיים את המלחמות בעולם כולו. על הרעיון הזה אני עובד כבר המון זמן, ברמה פילוסופית ומדעית כאחד. גיבשתי כבר מצא פוליטי שמוכייח שזאת האפשרות הטובה ביותר לכינון עולם חדש, גלובלי וסוציאליסטי, רק אני צריך אנשים שיתמחו בו ובי. את כל החומר אפשר לראות באתר www.megalogic.org קוראים לי בני ואני ייסדתי מרכז בין תחומי ללימודים מתקדמים ולחקר הרציונאליות עם עוד שני חברים שלי, ואנחנו עובדים מול מדענים וחוקרים מכל העולם לפי חוזה. הצלחנו להוכייח שזהות, כל שהיא, היא תופעה לא רציונאלית, ונובעת מין הדיכוי הבלתי נשלט של החשיבה המופשטת והביקורתית. פוליטיקאים והאקדמיה הרשמית מהססים להכיר בהישגי המרכז, גם כי אנחנו עצמאיים לחלוטין וגם כי אנחנו מאיימים בפירוש על מעמדם המכובד של אלו ואלו. באתר יש אפשרות לשלוח מיילים רעיונות ובכלל להיות בקשר

somebodddy

New member
לא ממש קראתי את המאמר

אבל לפי מה שהבנתי המטרה שלך היא לשכנע את שני הצדדים שהסכסוך ביניהם אינו הגיוני?

REMBRANT

New member
כל סיכסוך הוא לא היגיוני

חולוקי דעות על רקע אידיאולוגי בין בני אדם זאת תופעה לא טבעית "מאבק על משעבים" מניע את הזהויות לטפח את עצמן, ולא האמת שמאחורי מתן התורה או ההוראות של מוחמד. היום בכל העולם בני נוער ובכלל צעירים מבינים שבי אדם חיים יותר על כדור הארץ מאשר בתוך איזו שהם זהויות מטומטמות מין העת העתיקה וימי הביניים אבל אין להם שום כח מול הממשלות והמטיפים הזקנים, וכאן אני נכנס לתמונה. מומלץ מאוד לקרא את המאמר עד הסוף.

AdonAsda

New member
סכסוך זה לא הגיוני, מה?

זאת המסקנה של מדעני מגדל השן? זאת המלצת הועדה? ולהמשיך לחיות זה הגיוני? אתה נולד, קם בבוקר, עובד קשה כל החיים, סובל ממחלות לקראת הסוף, מתפגר ואז מאבד את הכל. דור הולך ודור בא, ואף הארץ לא תעמוד לעולם, וסופה לאבדון ביחד עם כל מה שעליה. האם זה הגיוני? מה הטעם? "זהויות מטומטמות מין העת העתיקה וימי הביניים" בינינו, אנחנו יודעים שהרעיון המטומטם שאומר לך שאתה חייב לשמור על החיים של עצמך, הוא רעיון פרה היסטורי בן כמה מיליארדי שנים שהומצא על ידי כמה חד-תאיים פרימיטיביים. לכן היום בכל העולם בני נוער ובכלל צעירים מבינים את זה ועושים מעשה. אז קבל זאת כהמלצה ממני אליך ושאר קשקשני מגדל השן: אין טעם לדחות את הבלתי נמנע, הקדם את המאוחר והתפגר עוד היום. או זה או שתאלץ לקפוץ ממגדל השן בחזרה למעלה.

למעלה