לאומי בפאלם - הפסקת השירות

לאומי בפאלם - הפסקת השירות

לצערי בנק לאומי עומד להפסיק מחר את השירות המצויין הנקרא "לאומי בכף ידך". השירות המאפשר סינכרון מלא של נתוני חשבון הבנק, מצב העו"ש, תנועות כרטיסי אשראי, חסכונות וכו' עם תוכנה הנמצאת בפאלם. השרות עבד מעולה כמה שנים והוא נוח מאד לשימוש. אולי יש כאן עוד משתמשים בשירות או כאלו שיש להם חשבון בבנק לאומי ואפשר יהיה להפעיל עליהם קצת לחץ שיחשבו מחדש על העניין. את השירות אמור להחליף שירות סלולרי דומה, אך אני מעריך כי הוא דורש חבילת גלישה כזו או אחרת.

yoovee

New member
לאומי SMS לא דורש חבילת גלישה

גם אני ניסיתי פעם את השרות של לאומי בכף-ידך: מצאה חן בעיני העובדה שהוא היה לגמרי בחינם, אם כי לא אהבתי את הסנכרון האיטי והמסורבל (חייבים תמיד להקיש סיסמה, וכו'). כשרציתי לא מזמן להוריד שוב את התוכנה, לא מצאתי יותר את הקישור וחשבתי שכל העסק הינו זצ"ל כבר זמן רב (בדיעבד, הם כנראה הפסיקו בשלבים - קודם הסירו הקישור לתוכנה, עכשיו מחסלים את השרתים עצמם...) בכל אופן, השרות הזה של ה-SMS היה אמור להיות מוצע, אליבא ד'אונרג' לפחות, כבר כמה שנים טובות. בבנק המזרחי (גם מופיע באתר אורנג' כתומך), זה אכן עובד מצויין. ב"לאומי", פשוט לא ידעו על מה אני מדבר. גם אחרי שעברתי 30 מחלקות ומנהלים, מצאתי רק מישהו שידע לספר שהשרות סבל מבעיות, ו"יוחלף בקרוב". כך לפני למעלה משנה...
אבל נעזוב כרגע את מסע הייסורים הפרטי שלי - לאומי SMS עובד כיום ועובד נהדר - ההרשמה דרך האינטרנט ללא שום צורך לסור לסניף לחתימות, וניתן לנסות את כל רמות העדכונים חינם עד ראשית 2007. יש תמיכה בעדכונים שמגיעים אליך אוטומטית בזמנים שתבחר, ויש אפשרות גם לשלוח שאילתות ולקבל תשובות במקום. אחרי 2007 ישנן עמלות עבור כל הודעה מאת הבנק בלבד (החברה הסלולרית שלך לא גובה על הודעות טקסט נכנסות בשום חבילה שאני מכיר, וזו פונק' בסיסית שקיימת גם במסלולים והמכשירים הישנים ביותר). העמלות נראות סה"כ סבירות (20 אג' להודעה אוטומטית, 40 אג' לשאילתה) אבל זה רק בגלל שאנחנו הישראלים התרגלנו למציאות העגומה שהבנקים גובים מאיתנו עמלה על כל שטות.

למיטב ידיעתי לא מדובר בשרות ה-SMS

אלא בשרות שיאפשר גלישה אל פרטי החשבון באמצעות מכשיר סלולרי. לפני כחודשיים היתה בעיה ב"לאומי בכך ידך" והגעתי בטלפון עד לאדם שטען שהוא הקים את המערכת ותחזק אותה וכבר אז הוא אמר לי שהיא לקראת החלפה במערכת סלולרית וגם הוא לא דיבר על SMS.

yoovee

New member
אני בכל אופן כן מתייחס ל-SMS, והוא

עובד כאמור נהדר. האדם שדיברת איתו התייחס כנראה למיזם אחר, נפרד, שלאומי גאים בו כבר כמה חודשים, שאכן דורש חבילת גלישה, אבל הוא זמין רק למכשירי דור השלישי של אורנג' - לפחות כך הבנתי מהבדיקה שלי לפני כמה חודשים. ה-SMS הוא שירות נוסף, אחר, חדש/ישן שאת פרטיו ציינתי כבר לעיל מהנסיון האישי והפרטי שלי - אני כאמור מקבל את הודעות הטקסט וזה עובד היום חלק ולעניין, סמוך עלי

amitp

New member
במידה ול-handwallet יש גרסת פאלם

הסינכרון שלה מול לאומי עולה רק 0.01$, עשירית העמלה.

doriso

New member
--->

כמשתמש בשירות אכן קצת מאוכזב, אם כי המערכת גם ככה לא עובדת עם מכשירים חדשים (רק המלך ואחורה). נו, שווין...

הדר מ

New member
מישהו מצליח לגלוש לאתר לאומי ?

בעזרת ה - web pro אני רואה גיבריש.

למעלה