לאומנות היא ההיפך מפטריוטיזים!!

לאומנות היא ההיפך מפטריוטיזים!!

בישראל יותר מכל מקום אחר, לאומנות היא ההיפך מפטריוטיות, כל אלו העושים קולות של פטריוטים מביאים לאסונות על מדינת ישראל. מעל 50 שנה יש לישראל רק מדיניות של כוח זה לא הביא לשום דבר , בלי שום תוצאות . גם את הסכם השלום עם מצריים סאדאת כפה על בגין שהתנחל בסיני. אבל התוקפנות ממשיכה , ללא שום הגיון מעשי , במיוחד בכל הנוגע ללבנון זה נכון שבעתיים . למרות ששהיית צה"ל בלבנון במשך 3 שנים מ 1982 , עם כל הכוח שלו ועם כל כובד משקלו קרקע + אויר + ים ועם יותר מ 1000 הרוגים, בעיקר חיילים ( זה לא נורא זה רק התפקיד שלהם למות צעירים ). לא פתרה שום בעיה אלא החריפה אותה , יש היום אנשים והם הרוב יש לומר, שרוצים לחזור על אותו התסריט הנואל חסר התוחלת והתועלת . הרי זה ברור לכל בר דעת שתקיפות אויריות רק מגרדות את פני השטח , למרות ש יותר מ 100 כלי טייס פועלים כל יום בלבנון כבר יותר משבוע ההערכה היא שרק 1/3 מכוחו של חיזבאלה נפגע . פעולה אוירית זה ברור לכל אחד לא תשבית את החיזבאלה את זה אולי אפשר להשיג אם בכלל רק בפעולה קרקעית שתגרור אבידות רבות לצד שלנו . אבל למה לנו להדבר ולעשות שלום עם הסורים בכדי לפרק את חיזבאלה כשאפשר לשחק במלחמה ולעשות אבו עלי ? אם האידיוט מוושינגטון תומך בנו זה אומר דרשני . את כל זה אני אומר בניגוד לעמדה הבסיסית שלי , עקרונית אני בעד מלחמה , במיוחד אני בעד שריפת מאגרי דלק . לא אמשיך לפרט, אבל כל דבר שיצמצם את אולכוסית בני האדם על כדור הארץ הוא מבורך . אז אל תפסקו להלחם חביבים שלי , אל תפריעו לדברים הקודמים שלי לעמוד בדרככם, כנסו בהם בכל הכוח ולא להשתפן להכנס גם קרקעית .

טשאפק

New member
אין ספק שכל דבר שיצמצמם את האולכוס

של בני האדם הוא מבורך.

shlomogross1

New member
שניכם מוזמנים לקפוץ מהגג ולצמצם את

אוכלוסיית המין האנושי.

Haemek

New member
שמאלנות היא ההפך מפטריוטיזם

אתה רואה, גם אני יודע להמציא סיסמאות נבובות. והנה ההצדקה: השמאל גרם לבריחה המפוחדת מלבנון ותראה איפה אנחנו נמצאים כרגע. השמאל חתום על אוסלו ותראה איפה אוסלו נמצא כרגע. השמאל נתן נשק לפלסתינאים וכמה הרוגים כבר יש לנו מנשק זה? השמאל היה בשלטון בבריחה מלבנון ובתחילת האינטיפאדה ותראה איפה זה נמצא.

אתה יכול להמציא רק שטויות

השמאל גרם למדינאים להבין שלא צריך להיות בלבנון וגם היום אף אחד לא טוען שצריך להיות בלבנון . אוסלו לא קויים מעולם, לכן הוא לא היה קיים בכלל, אבל שטויות אפשר להגיד בלי סוף, דרך אגב גם אני נגד אוסלו כי היה צריך ללכת על מדינה פלסטינית בגבולות 67 מהתחלה ואז היינו במקום הרבה יותר שפוי ושקט היום. "השמאל נתן נשק לפלסטינאים" טוב ! כאן אתה או מטומטם אמיתי או סתם מרושע . אף אחד לא נתן להם :חגורות נפץ ,קסאמים , רובי M16 , פצצות מרגמה תקניות ומטענים שמחסלים טנקי מרכבה . 6 שנים היה מצויין שלא היינו בלבנון !!! חיילים לא נהרגו למגינת ליבך !!! החיים לבלבו בצפון ,כמו שצריך להיות . דבר שקולקל ע"י חמומי מוח שלוחצים על ההדק יותר מידי מהר , בכדי לכסות על הפשלות שלהם ( 8 הרוגים ו 2 חטופים ). מה שכן זה אריק שרון הליכודניק שנתן לחיזבאלה להתישב על הגדר ומכאן כל הצרות . לא הבנתי אף פעם למה נתנו להם לשבת על הגדר וזו לא חוכמה לאחר מעשה .

Haemek

New member
אם השמאל טוען שלא צריך להיות בדרום

לבנון, למה נהרגו לנו 25 איש במשך 6 שנים האחרונות, כולל חטיפה ורצח בדם קר של 3 חיילים? ולמה נהרגו לנו עכשיו 8 חיילים ועוד 2 נחטפו, ללא התגרות מצידינו? "אוסלו לא קויים" ומה עם כל הנשק שאנחנו (אתה ואני) נתנו להם? זה למיטב ידיעתי כן קויים, ואולי אני לא כל כך מטומטם. ממשלת רבין נתנה להם זאת. 6 שנים שלא היינו בלבנון עלו לנו 56 הרוגים ואין ספור פצועים, ללא התגרות וכמובן ללא תגובה וכמובן שבזמן הזה הם התחמשו ועכשיו מפציצים את כל איזור הצפון (או שאתה לא ער למה שקורה עכשיו בצפון?). מי החמום מוח שאתה מדבר עליו ש"קילקל את החיים בצפון" ומי הרג את 8 החיילים ועוד 2 נחטפו? מי שנתן להם להתישב על גבול הצפון היה השוטה ברק.

למעלה