בטח לא לגבי כאלה שלא צפיתי בהם . אבל כן יכול לדבר על על היחס שלו אילה בקלליות , ורואים שהוא הרבה יותר קר אליה מאשר בהתחלה (בעוד עם שפרה הקשר רק הולך ומתהדק).
או יותר נכון כפה עליו "לעמוד על שלו" הוא החל להתרחק מעינב, משהו זז לו בראש, הוא הבין שהוא צריך לבחור צד. אני לא מצפה שהוא ישמור לה אמונים לעד אבל הוא גם לא צריך ללכך עליה בהתלהבות כזו, לפני כמה ימים הוא אמר שהיא תקועה לו כמו עצם בגרון והוא לא סובל אותה. אחר כך הלך לצחוק איתה. עינב היא לא יוסי או שחר, היה ביניהם קשר מיוחד בעבר.
אני גם לא חושב שזה שהוא מתרחק ממנה זה כי הוא צריך לבחור מחנה. אולי בעקבות נאום ה"לעמוד על שלך" הוא הבין שהוא לא יכול יותר לתת לעינב להתייחס אליו כמו סמרטוט, כי זה הרבה דברים, אבל חברות זה לא (ואני לא צריך להסביר לך מי זאת עינב, שמתי לב שהסברת על זה לא פחות טוב ממני).
לאון בגד בשי משום שחשש ממנו, מהאגרסיביות שלו, מהכח שלו, יוסי בגד באשר כי רצה לחנך אותו, לא מכוונה רעה, הוא לא ציפה שיעוף ורק הבגידה של עינב "האמיתית" שלנו נבעה מקנאה זולה על כך שיוני מעדיף את ונסה על פניה. לאגו של עינב יש חיים משל עצמו
למרות האגרסיביות, הצעקות, הבכיינות והמפונקות שלה. חיבבתי אותה בגלל שהיא הייתה נאמנה לעצמה ואמיתית, אבל בשבוע האחרון היא הפכה לצבועה ובוגדנית. כשהאח הגדול שאל אותם לפני שבועיים את מי הם היו לוקחים לסוויטה, עינב בחרה את לאון שמתרחק ממנה וונסה בחרה בעינב. מסכנה ונסה לא הגיע לה היחס הזה מעינב.