לאון לא יגיע למיליון אם שפרה תישאר

לאון לא יגיע למיליון אם שפרה תישאר

לאון ללא ספק ראוי למיליון! הוא חכם מצחיק מוכשר וגרם לצופים רבים לשנות את הבנתם וחשיבתם בכל הקשור להומואים. אבל לאון לא יזכה כל עוד שפרה נמצאת בבית. לכאורה, שפרה מאוד דואגת לו, אבל היא בעצם משתמשת בו ומחלישה אותו מאוד. לאון עצמו אמר שאמא שלו תמכה בו שילך לתוכנית כדי שיהיה פחות תלותי וילמד להסתדר לבד. מה שבפועל קרה הוא ששפרה "חנקה" אותו, לקחה את השואו לעצמה, הכניסה את לאון להתכרבל מתחת לפוך וגרמה לו להיות תלותי פי כמה. בשבועות האחרונים לאון איבד הרבה מהספונטניות שלו, מעביר את הזמן ברכילויות ונדבק מהדכאונות של שפרה וצבר. חבל! חייבים לעזור ללאון להגיע למיליון
וכדי שזה יקרה חייבים להזיז את שפרה מהסביבה שלו
לא מצביעים לשפרה

shy6

New member
גם צבר מסרס את לאון

בלי שני אלה הוא ממש יפרח ויחזור להיות לאון האהוב. כרגע עם שפרה וצבר הוא בלתי נסבל.אבל כל אחד בחברתם יהפוך לבלתי נסבל. להצביע רק ונסה! בשביל לחזק את לאון

נכון שגם צבר אבל שפרה הרבה יותר

היא נמצאת איתו הרבה שעות קוראת לו לחזור אליה כשהוא עם אחרים מכניסה אותו לדכאונות וגורמת לו שיהיה תלוי בה בצור לא סבירה.

a10a

New member
ש"צ הורסים את ליאון..תראו איך הוא נהנה לבד!

מי שבאמת אוהב את ליאון ורוצה שהוא ינצח חייב להעיף אחד מש"צ.... תראו איך הוא נהנה בלי ש"צ איך הוא מרגיש יותר פתוח צוחק ומצחיק אותנו...מרגיש חופשי להיות ליאון האמיתי.. אני מאוד אהבתי את ליאון בהתחלה שהיה אמיתי והייתי בטוחה שהוא יזכה במליון אבל עכשיו אני כבר ממש לא בטוחה! כי הוא נצמד לש"צ וכשהוא איתם הוא מאוד משעמם, הוא מנסה להרשים אותם ולא מביע את דעתו האמיתי..וכשהוא אומר סוף סוף מה הוא חושב הם ישר משנים את דעתו ומשתיקים אותו (כמו במיקרה של אשר) מאז שהוא איתם הוא מנסה לשחק אותה אינטיליגנט (ואני לא אומרת שהוא לא רק שהוא לא מרשה לעצמו להגיד מה שהוא באמת חושב..וחושב 20 פעם לפני שהוא אומר משהו או שהוא בכלל לא אומר! איתם הוא התחיל ללכלך,לרכל ולהיות צבועעעעעעעעעע תראו איך הוא מתנהג כשהוא לא לידם...הוא צוחק ונהנה ממש כמו בהתחלה... כשהוא עם ונסה עינב או אפילו רנין...הוא צוחק ומשטתה...ומצחיק גם אותנו... עם ש"צ הוא הפך להיות מדוכא,ממורמר ולא מחיק!! תראו עכשיו איך הוא מתנהג ותראו עוד מעט כשש"צ יתעורר, איך הוא יחזור לפינה איתם ויתחיל לרכל ורק להקשיב להם! אל תשכחו שהוא גם לא מתקרב לאחרים כי הוא יודע שש"צ נגד הרעיון של להתרקב אליהם,אבל עכשיו כשהם ישנים הוא מהר מנצל אתהזמן ונהנה במחציתם לפני שש"צ יתעוררו ויראו אותו! בשביל ליאון הם חייבים לעוף ואז יהיה לו זמן לחזור לעצמו ולקחת את המיליון!!

MEYTAL 14

New member
צר לי, אני לא חושבת שלצבוע מגיע מליון.

מצדי איתי, מצדי יוסי, מצדי עינב, רק לא לבנאדם צבוע.

אורין6

New member
חכו תנו לוונסה ללכת אחרי זה נטפל בשצ"ים וכן..

בליאון שממש לא מתאים לי שיזכה . וכמובן שאינה תיזרק מהר מאוד .

רק לאון צבוע?

כל הדיירים ללא יוצא מן הכלל צבועים. אי אפשר להיות אמיתי לגמרי ולנצח את המשחק.

ח מ ס ה

New member
לצערי נראה שההפקה הבטיחה לשפרה להיות בגמר../images/Emo4.gif

בשיחה של שפרה עם רנין ועינב אתמול בערב, שפרה היתה חייכנית מידי ואמרה להם שהיא בטוחה שלא תודח, אבל שהיא חוששת לצבר. נראה לי שלאחר שעות ההתבכיינות של שפרה אצל האח הגדול, הובטח לה מקום בגמר. כל כך שקוף שהיא הפייבוריטית של ההפקה ומעידה על כך העריכה המגמתית לטובתה לאורך כל התוכנית. משחק מכור והפקה מאכזבת

ח מ ס ה

New member
שמתם לב ששפרה בטוחה שהיא נשארת?

התערבות ההפקה מאוד מקוממת! אלק ריאליטי

Ootch

New member
עוד פעם שכחת להחליף שם? או שאתה נהנה להגיב

לעצמך?

ח מ ס ה

New member
לא. לא שכחתי להחליף שם חכמולוג שכמוך

על ראש הגנב בוער הכובע........ הקפצתי כדי לקבל תשובה לתהיות שלי. סה טו !!

שפרה מקבלת זמן מסך ללא כל פרופורציה עם האחרים

בשעתיים האחרונות כל לעיסה שלה צולמה בקלוז אפ. הגזימו.

לאון התותח הבקיע שתי גולים והביא כבוד למגזר

הלא מעשנים. בתור אחד שלא מעשן, התמלאתי גאווה שלאון הלא מעשן הבקיע שני גולים.

אם שפרה תלך לאון יהפוך ל ../images/Emo41.gif

שפרה מרדימה את לאון כי הוא מאיים על המיליון שהיא רוצה לקחת בכל מחיר. למען לאון-----> הלוואי ששפרה תודח מחר!!

לאון החכם מתנתק משפרה וצבר הוא../images/Emo41.gif

אתמול בלילה לאון שאל את שפרה וצבר אם הוא צריך להתערבב עם החדשים יותר ולהיות פחות בחברתם של רש"צ. צבר ענה לו שחד משמעית זה מה שהוא צריך לעשות. ואילו שפרה ענתה לו לאחר שחזר שוב ושוב על השאלה ואמרה שהוא צריך עוד קהל מלבדה, למרות שהיא הקהל הטוב ביותר. כל כך שקוף ששפרה תפסה בעלות על לאון ומנצלת אותו לצרכיה. לאון ה
התעורר והוא מבין שש"צ גורמים לו נזק רב וגורמים לו להתנתק מהאחרים והוא ביקש מהם "אישור" להתערבב עם כולם , מבלי לאבד את התמיכה שלהם. לבסוף לאון אמר: " טוב אם זה מה שאתם אומרים לי לעשות, אין לי ברירה".
למען לאון ה
אל תצביעו לשפרה
שפרה חייבת לעזוב היום

למעלה