לאון לרנין : אני נשאר כדי להדיח את יוסי ועינ

לאון לרנין : אני נשאר כדי להדיח את יוסי ועינ

אתמול בשיחה עם רנין לאון הצבוע אומר שהוא נשאר בבית רק כדי להדיח את עינב ויוסי. אני דורשת מההפקה ביום ראשון להראות את השיחה הזאת לצופים ולבני הבית ולהעלות אותו מיד להדחה כמו שעשו לעינב ואשר , אחרת כל ההפקה מכורה והולכת לכוון אחד. לפי הפורמט חייבים להראות ולעלות אותו להדחה מיד. נראה לי שההפקה בישראל חרגה לגמרי מכל הכללים ולא יודעת מדוע לא עושים כלום בקשר לזה. הרי ברור היה שההפקה לא תראה את השיחה בין צבר ושיפרה על חצאי בני אדם ושהם חצי יהודים. בושה להפקה זה היה בפירוש גזענות. לאון מראה את הפרצוף האמיתי שלו אני כבר לא מסוגלת לראות את הצביעות וההתעלקות על שיפרה שרק עושה לו שטיפות מוח כדאי להגיע למיליון. הוא טיפש ולא קולט את זה שצבר והיא צוחקים עליו בעינים ולכן זה יעלה לו ביוקר הריקוד בשתי חתונות. בקשר לאתמול בלילה אני חושבת שההפקה הנחתה את אינה לדבר עם צבר ולרמוז לו שיתעורר שהוא חייב לעשות שינוי אחרת הוא בבית . היא יותר מידי נתנה פרטים שזה לא הגיוני שלא הענישו אותה. נמאס לי שכל הזמן שאני פותחת מראים את שיפרה זה כבר לא נורמלי. כל היום מראים אותה וכנראה יש לה קשר לצלם או להפקה, נמאס כבר ממנה צבר ולאון מתכרבלים. זה שעמום גדול מידי.
 

טולי88

New member
ההפקה שומרת רק על בובלילים ממש לא על שיפרה

ההפקה מכוונת הכל שמשפחת בובליל תשאר ואני מבטיחה שהם גם יקחו לא צריך לשלוח אס.אם.אס חבל על הכסף אני יודעת את זה ממקורות מאוד אמינים חבל שזה כך כי אני אישית שונאת את דרך ההתנהגות שלהם היא מביישת את עם ישראל בכלל ואת קשת בפרט אבל ריאלטי מתוכנן תמיד נראה יותר טוב בדיוק כמו בהשרדות. שפרה שהיא מדהימה משום מה בגלל היושר שלה גורמת לאנטי זה העם שלנו רק אחרי שהוא מקבל סטירה הוא מתעורר ולא נהנה מלטיפה חמה ונעימה.
 
ההפקה לא שומרת כלל על הבובלילים,

להפך. בשידורים בערוץ 2 כמעט והעורכים לא מוציאים אותם טובים, ואת שפרה מוציאים מלאך. למרות שבוילה זה אחרת שפרה תככנית ומתנשאת, והבובלילים טובים. מזל שיש את השידורי כביכול כול הזמן.
 

נועה21

New member
בגלל זה כל הזמן מראים בערוץ 2 את שפרע מלכלכת

ומרכלת על כולם? אה סליחה...לא מראים את זה...
 

nini18

New member
מה??? הוא באמת אמר את זה?

איזה אפס .. אחרי שהיא כל הזמן מנחמת אותו ודואגת לו הוא לא מתבייש
 

רונה לי1

New member
../images/Emo45.gif אני איתך בעניין

נכון זה לא בסדר שלאון אומר בגלוי שהוא מדיח את עינב ויוסי הוא גורם לכולם להדיח אותם וזה לא בסדר אם ההפקה באמת לא מעלה את לאון במקום יוסי ועינב אז זה משחק לא אמין ועדיף להפסיק לראות שקרים !!!!!
 

droriko

New member
יש כאן מישהו שיכול לאמת את מה שהוא אמר?

כי הרבה פעמים מישהו מעלה עידכון ומסתבר שהוא בכלל הוציא דברים מהקשרם .
 

3pac היחיד

New member
לדעתי ברגע שהוא יגיד את השם של עינב

בחדר ההדחה הוא יירחש לעצמו הרבה שונאים בקרב הקהל בבית עינב אוהבת את ליאון באמת וזה שהוא בגד בה זה אומר כמה הוא חבר לא אמיתי שהוא נתן לרנין להגיד על עינב שהיא כלבה ולא הגן עליה זה אומר הכול
 
מה ? זה בדיוק כמו המקרה של אשר ו

ועינב. אותם ההפקה הראתה בפני כולם והענישה אותם. זה מה שאנו מצפים מההפקה שתעשה הפעם. אם הוא אמר זאת וההפקה לא עושה כלום, אז אנו מבינים טוב מאוד את הכיוון של ההפקה הזאת, ולאן היא חותרת.
 

נועה21

New member
אסור לדבר על הדחות ולאון חשף במי יבחר להדחה

הוא צריך לעבור את ההשפלה שעינב ואשר עברו. עצוב יהיה לראות שיעלימו את זה מעיני הצופים ודיירי הבית ביום ראשון
 
עזוב ההפקה לא תעשה עם זה כלום לצערי

ולצערינו, למרות שהוא אמר בגלוי שהוא הולך לבחור את יוסי ועינב, ואף שידל את שפרה לזה. הפקה אם אתם קוראים פה, אז למען ההגינות והאמינות, אנה הענישו את ליאון בגלל דבריו, כמו שהענשתם את אשר ועינב על מקרה דומה. וכנ``ל הענישו את אינה.
 

NatalieNat

New member
הלאון הזה נהיה כל כך מאוס!!!

שיפסיק לצרוח למיקרופון ולהגיד שזה שירה שיפסיק לחפש צומי שיפסיק להתנהג כמו ילד קטן ולהתחנחן לכולם לא רק שהוא לא עושה כלום, גם את הכביסה שלו עושים לו ואז עוד עינב מקפלת לו אותה!!! זאב בעור של כבש.
 
והוא הבן היחיד ששוכב במיטה עם כל הבנות

עם עינב קבוע, עם שפרה מדי פעם, עם רנין מדי פעם ואתמול בלילה הוא התכרבל והתחבק שעה עם אינה במיטה שלו ליד עינב, ואחרי זה עוד נכנס עם תחתונים למיטה של רנין והתחבק גם איתה עוד שעה. ואחרי זה הלך לאמבטיה לעשות קרמי לילה...
 

shy6

New member
מי עוד שמע אותו אומר את זה?

אני בספק גדול.כרגע הוא הפייבוריט שלי ואם אמר דבר כזה -אז כבר לא.
 
עינב מקפלת לו כביסה, אוהבת אותו

קרה שהם כמה פעמים התווכחו וכו` בכול זאת הם 24 שעות יחד. אבל עינב אמרה ללאון שהיא תשמור עליו, מבחינתה הוא החבר הכי טוב שלה שם, והיא אוהבת אותו בוילה. והוא תוקע לה סכין בגב. אני מתבייש בשביל לאון על היותו אדם צבוע. אהבתי אותו מאוד , אחרי שקראתי שהוא אמר זאת הוא כבר לא אחד הפייבוריטים שלי, סתם עוד צבוע אחד. ואני מתבייש בשם עינב שהיא חושבת שליאון חבר שלה, ולא יודעת שהוא תוקע לה סכין בגב.
 
למעלה