לאון מוציא רגל מהנעל

טאניוש

New member
לאון מוציא רגל מהנעל ../images/Emo4.gif

לא את רגל ק"פ , רגל בריאה. זה משחק אצלו, לא ייאמן. פעם אחת יצא לו במקרה, פעם שניה חשבתי שגם במקרה, אבל היום ראיתי שהוא עושה את זה בכוונה! פתאום יש כזה שקט מהחדר שלו, אני ניגשת לראות- ורואה איך הוא ממש "עובד" על להוציא רגל, עם קצה הלשון בחוץ מרוב מאמץ. די הצחיק אותי, אבל בצהריים אמא שלי התקשרה והודיע על אותו תרגיל בול. זה כבר לא מצחיק. קרה למישהו? אני סוגרת את הנעל הכי חזק שאפשר לדעתי, אבל יש לו קרסול שמנמנה וכף רגל צרה והוא מצליח להוציא...

אני חייבת להודות שכשאני מדמיינת

את הסיטואציה אני מתה מצחוק. איזה מתוק. בן כמה הוא? אולי אפשר להגיד לו "לא". ואם אי אפשר כדאי אולי להתייעץ עם הרופא.

אם היה חורף

אולי גרב עבה יותר היתה עוזרת. אולי צריך לחשוב על "ריפוד" נוסף בנעל אבל שלא יחמם כל כך. זה באמת מאוד מצחיק, אין מה להגיד.

ilana k

New member
זה מראה שיש לך ילד גאון

הרי לא כל ילד ממציא פתנתים כדי להוציא את הרגל. ליאור שלי למשל עושה אותה דבר אבל עם גרביים. הוא מוריד גרביים, מסתכל אלי וצוחק. ואם אני אומרת "לא" צוחק עוד יותר חזק. בקשר לנעל לא יכולה לעזור לך, מצטערת ודרך אגב אני רוצה לראות תמונה בבקשה, מזמן לא עדכנת אותנו.

טאניוש

New member
הורעות פעולה מעת לאון

(לא להראות לאף תינוק) בהתחלה צריך להזיז את הרגליים לסירוגין ולא ביחד, זה מחליש את הסרוכים. ככל שמשקיעים יותר זמן בשלב זה כך יותר קל אחר כך. בשלב שני מושכים כף רגל לאט ובזהירות עם עקב כלפי מעלה (להרים עקב בנעל לא בעיה כאשר הסרוכים מוחלשים). התרגיל לוקח כרבע שעה. מתכון למשחק נוסף- מסתובבים במיטה עד ששוכבים לרוחב ועושים בוווום עם המכשיר (לא, לא על מזרן כי לא ייצא בום טוב). המיטה רועדת וגם הקירות בבית. ואם מוציאים זמן נכון (5 בבוקר) אז זה משעשע גם אמא ואבא
.

יו, הרסת אותי מצחוק!!!!

איזה מתוק הוא בטח באותו רגע, את בטח עומדת ומשתהה על צורת התגובה שלך, והוא... בשלו... כרגיל, לא יודעת לעזור לגבי הנעליים שבת שלום ותמשיכו "להנות אורית

עצה

אפרת הצליחה לבצע זאת מספר רב של פעמים, ולבסוף הבנו שמדובר בפלסטוזיל - התוספת לנעל בחלק הפנימי העליון. החלק הזה מונע מכף הרגל לצאת. עם הזמן - הרצועות שחוקות והחלק הזה מתכווץ, ונותן למצב זה לקרות. שווה לעבות קצת את ההחלק הזה (הוא אלסטי ולכן לא חונק את הרגל) ובמקביל לבחון אם הרצועות לא שחוקות מדי - יתכן ויש צורך בהחלפת הנעל. ב ה צ ל ח ה - וכל הכבוד לג'וניור על ההתמדה
אילן וחנה

טאניוש

New member
אנחנו עם נעליים מעט מאד זמן

סך הכל שבועיים. אולי באמת אני פוחדת לסגור את הרצועה חזק מדי כדי לא לחנוק את הרגל. שמנו מדבקה מעל העקב וזה לא עוזר. תודה!

נעליים -המשך

אנחנו חווינו את הסיפור כשאפרת הייתה במעון. היא הייתה מוציאה את הנעליים אחרי מס' שעות. הפתרון מבחינתנו היה קניה של נעלים שיובאו מארה"ב ושנבנו ביחד עם ד"ר פונסטי. מאז הבעיה לא חזרה. כיום ניתן לקנות נעליים אלה בארץ, לעידית יש פרטים (באתר של אושרי.) אבל נראה לי שכדאי לבדוק קודם, יתכן ובאמת את מפחדת מחיזוק של הרצועה. אנחנו גרים באיזור מודיעין, ונשמח לארח אותכם, בתור משתמשים מנוסים.עשינו זאת בעבר, עם הורים אחרים. בברכה אילן וחנה

אדריס

New member
מתוק זה לא מילה!../images/Emo85.gif

אני חושבת שככל שתתני יותר תשומת לב לעניין הוא יבין שהעניין משעשע וימשיך על מנת לזכות בתשומת לב אבל אם תתעלמי (אפשר להסתובב, להתפקע מצחוק ואז להסתובב אליו בפנים רציניות)ותראי לו שזה לא לרוחך הוא יבין את הרמז ולאט לאט ייסוג מהרעיון. בהצלחה.

מיכל, נראה לי שאנחנו צבועות כאלו

העיצה שלך להסתובב ולצחוק פשוט מעלה חיוך על שפתיי כשאני מתחילה להיזכר כמה פעמים רציתי לאכול את אושרי מרב שהוא מתוק אבל בגלל שהוא עשה משהו אסור... אך להיות הורים. צביעות מאורגנת.
והכי קטע שלאט לאט גם את זה אי אפשר לעשות כי הוא קולט ה כ ל ומ ה ר...

מיכל, נראה לי שאנחנו צבועות כאלו

העיצה שלך להסתובב ולצחוק פשוט מעלה חיוך על שפתיי כשאני מתחילה להיזכר כמה פעמים רציתי לאכול את אושרי מרב שהוא מתוק אבל בגלל שהוא עשה משהו אסור... אך להיות הורים. צביעות מאורגנת.
והכי קטע שלאט לאט גם את זה אי אפשר לעשות כי הוא קולט ה כ ל ומ ה ר...

למעלה