שלום הוויה של אור,
מהתחלה... אחרי שהשלמתי שעות שינה, משום שבבוקר מתעוררת מוקדם ועושה יוגה ואז לימדתי..ואתמול התקשור נמשך עד שעייני כבר נעצמו מעצמן..באיזור אחת נדמה לי..את התשובה הקודמת כתבתי שלא היית במלא כוחתי..בואי נראה,
, לחץ שאולי נובע מסדרי עדיפות מעט לא ברורים..וצורך בארגון העובדות, מחדש... המילה "נשימה" מופיע אל מול עייני בגדול..ואני שבה ודוחקת אותה ושולחי מוסרים לי שוב..'נשימה'..טוב OK ....הסיוט והפוביות ששב וחוזר אלייך הוא של חוויה של להקבר בעודך חי..דהיינו חנק, אני חושבת שאובדן החשק והמצב רוח הירוד, כמו גם החרדות נובעים מרגישות יתר שאותה את אוטמת..כלומר..המנגנון של האטימה הוא הגורם אף לאוובדן החשק (אני שבה ושואלת את שולחי 'תרגילי נשימה ?' והמסר הוא לא.. 'הורמונים?' המסר הוא כן) אני משערת שאת מצויה בחוסר איזון הורמונלי..לשם כך תפני לרופא המשפחה או /וגם רופא הנשים.. תראי...לשם הורדת תחושת העומס...תמקדי דברים..ראשית הצד הפיסי.. אני חושבת שמשהו בדיאטה צריך להשתנות..ולאכול יותר מאוזן, יותר יותר פחמימות וירקות ופרות...ארוחות סדירות,..אולי הליכות, רכיבה על אופניים או איזשהו סוג של פעילות גופנית תעזור להפרשת האנדרופינים לגוף ולשמירת האיזון.. לימודים..אני מסכימה עם הילה...שאת נהנית..וגם מהסביבה הלימודית..כך שלהמשיך , ועבודה..זה יסתדר שהאיזון היסתדר.. לגבי הסגירת מעגל...למה שלא תרימי טלפון? תשאלי לשלומו ותקבעי פגישה במקום לא לוחץ...ותדברו..?! תאזיני ללבך כאן. תדברו על הדברים... אני חושבת שאת לא בשלה למיסוד הקשר כעת..משום שיש דברים שמעיבים על הנאתך..ושמחתך..אך הבחור הנוחכי דווקא באמת אוהב אותך ומוכן להמתין..ורוצה להעמיק את הקשר..לאט... בהצלחה אה ואם את שואלת עם יש משמעות לפחד..אכן יש..זה מה שחשבת שזה..לרוב התחושות שלנו לא שגויות והן מסר מהעצמי הגבוהה.. נשמתך נספתה בשואה..בקבורת אחים באדמה..ונראה שהזכרון הוא משום שהמוות מהירי לא היה מידי ולאחריו חווית חנק..אני בעצמי נושאת זכרונות מהשואה..ואיינני מומחית לייעוץ..תתני למראות לצוף ולנשמתך להזדכך מהן..(?!) אולי בנושא הזכרון תרגילי נשימה יעזרו... והרעידת אדמה..אני חושבת שהעולם כולו היה מקום נורא אז ואכן האדמה רעדה.. שלום ואהבה