לאונרדו- אני חייב סדר בחיים!

לאונרדו- אני חייב סדר בחיים!

למעלה מעשרים שנה אנני מוצא את מקומי- אני מלא תהפוכות ותעצומות שמתרסק לקיר ומתחיל הכל מהתחלה מתי כבר אמצא את הרועע הנפשי שלי? מה אני מבטא בעולם? מי הייתי בגלגול הקודם שאני מנסה אולי לתקן? אני ללא יציבות - רק שנעה מתוך דחפים של הרגע מדוע אני ללא חברים ? אנא תנחתי אותי לתוך פינת הרוגע שלי! שמי פינחס דניאל בן שמחה 16.4.1964

שאני אנחה אותך?!

OK רוגע נפתח בהשתרשות ממשיך בנשימה קשב ללב clear mind אתה מרבה לחלום חלומות תאזין להם..חלק גדול מהם הם מסרים עבורך ואני דווקא רואה שני חברים קרובים... זה בהחלט נחשב... אבל יתכן שאתה צריך ליצור תנועה של הכרויות יוזמות..טיולים..אולי עזרה לזולת....במסגרת כל שהיא שיש בה מפגשים..לתת מעצמך בכדי להיזכר שמה שאתה נותן הוא מתוכל וגם..מי שנותן מקבל...חוק של היקום!!!

לא כל כך הבנתי..

מה זאת אומרת אני חולם? ואניצריך להקשיב לחלומות? היכן הם שני החברים שאת אומרת שישנם? מה עם תחום הפרנסה עדיף בארץ או בחו"ל? מדוע אני לא מוצא את כיוון הזרימה שאזרום איתו? תודה מראש פינחס דניאל בן שמחה

בארווווררר שלאאא 'בנת...

כי אתה רוצה שאמסור לך את סוד הקיום! זו עבודה קשה..פיענוח סוד הקיום הלכה למעשה. אבל איפה השני חברים שלך? אולי בעבר אולי בעתיד..
...תאמר לי אתה האם אתה א. עובד במקום עבודה מסודר? ב. עוסק במשהו בשעות הפנאי? ג. משוחח עם מישהו? ד. אוהב משהו בעצמך? ה. מוכשר במשהו? ו. תורם למישהו? תענה על השאלות לעצמך...ומה שלדעתךם מהותי בחסר שלו מהרשימה הנ"ל..שים לך כיעד או במילים אחרות: המסר שלך מהמלאכים הוא.."אנחנו עוזרים למי שעוזר לעצמו..."

אני לא מוותר

כי אתה רוצה שאמסור לך את סוד הקיום! זו עבודה קשה..פיענוח סוד הקיום הלכה למעשה. אבל איפה השני חברים שלך? אולי בעבר אולי בעתיד..אז עדיין אין לי אותם- וזה מה שאמרתי שאני ללא חברים ...תאמר לי אתה האם אתה א. עובד במקום עבודה מסודר? לא- ואני כל הזמן מנסה להעסיק את עצמי ב. עוסק במשהו בשעות הפנאי? אין לי שעות כאלה אני עסוק בחיפוש ג. משוחח עם מישהו? כן, והגענו למבוי סתום שאין לו תשובות ד. אוהב משהו בעצמך? אני מנסה קודם להכיר מי אני ה. מוכשר במשהו? ארגון, וניהול, הרצאות, ניהול פרוייקטים ו. תורם למישהו? כל כך הרבה כסף שפכתי- מה עזר לי תענה על השאלות לעצמך...ומה שלדעתךם מהותי בחסר שלו מהרשימה הנ"ל..שים לך כיעד או במילים אחרות: המסר שלך מהמלאכים הוא.."אנחנו עוזרים למי שעוזר לעצמו..." אני כל הזמן מנסה לעשות ולעזור לעצמי - לא הפסקתי על אף המשברים הקשים קמתי והתחלתי הכל מהתחלה כל פעם - אני עוזר לעצמי כי אין מי שיעשה זאת במקומי!!!!!

בוא נאמר תפסת אותי ...באמצע סידור הסטודיו לקר

לקראת העברת מסרים מאוד חשובים לדרכי.... לקראת...משהו שטרם מסרו לי ובדרך לקחת מגב.ולסיים את הניקיון הודעתך: לא אמרתי לשפוך כסף להפך להציע את עצמך וכישוריך הנהדרים..ואתה מוכשר וחכם ויצירתי ועוד הרבה תכונות.. אך מתקשה להתגמש ולהתפשר..זה המפתח והמפתח לזה הוא נשימה והמפתח לנשימה היא יוגה ותלך ללמוד בשיעור יוגה..אשטנגה יוגה או האטה יוגה או סטיאנגה יוגה.. לא משנה...החשוב זה הנשימה שם גם תפגוש אנשים ממש נחמדים וגם...תזמין מישהו או מישהי לפאב.. ועבודה...זמן פויה אני יודעת...ממש..אבל אתה צתצא אחת עוד גג חודש... בקיצור...תקבע יעדים ולהסתער..בהצלחה!!!

תודה על המסר.. ובכל זאת...

מה הכיוון שעלי לקחת להציע את כישוריי - תחום עסקים או עסקנות ציבורית? האם הקשר עם אלכסנדר בן רחל הוא עתידי יתפתח או זמני ויסתיים? האם איתו עלי יותר לפתח או להציע את עצמי או מישהו או מישהי אחר/ת? אמרת אמצא עבודה מסודרת גג עד חודש האם זה בארץ או בחו"ל? ומה לדעתך התחום? אני מכיר את כישוריי ולקח לי הרבה זמן להכיר אותם אבל אני מרגיש שאני לא מביא אותם לידי ביטוי כי אין לי היכן או פעם בעמיים בשנה . האם כוונתך נשימה היא הרוגע האישי להיות רגוע ללמוד להיות רגוע? תודה על זמנך דניאל

אנסה להבהיר..אם כי אתה דוןגמא מובהקת

לאדם שלא נושם..ומאפשר לפחד לקנן בתוכו כוונתי שתלמד יוגה או טאי צ'י...! תתיחס לזה כתרגול לשם שחרור אנרגיות...(כשאתה הולך לרופאים אתה גם מבקש פרשנות לכל דיאגנוזה?) הצעתי תרומה לזולת. משום 'שמי שנותן מקבל'..והצעתי תרומה של כישרון ולא של מרשרשים...אני לא ממש בקטע של דגמ"חים ברשותך! להציע את מגוון היכולות שלך...ולפתוח את כל האופציות גם עם אלכסנדר וגם בכיוונים נוספים..תלך על שיווק עצמך בגדול..כמישהו שיודע שהוא מוכשר ומעל הממוצע..תשנה את גורלך..כלומר תצור אתו ותקח את השליטה לדברים אין עליך עין רעה וזה לא הגורל..זה יותר סחף שמשך אותך לחולשה...תרכב על הגל..ואל תתנגד לו..תשחרר את הפחד (זה נשמע כמו הפרזה אך זוהי אמת פשוטה)

למעלה