לאונרדו יקרה

leikin

New member
לאונרדו יקרה ../images/Emo13.gif

זה ממש דחוף בשבילי בגלל שאני רוצה להגיע להחלטה כמה שיותר מהר
רקע קצר: עבדתי במשך חודשיים וחצי במכירות בטלפון, לא אהבתי את זה כמובן, עברתי לפני 3 ימים לעוד בחנות. אני לא אוהבת את המקום ואני ממש מדוכאת. אני והחבר שלי התחלנו לשווק מוצרים קוסמטיים רפואיים וכשאני ממש מפנה לזה זמן אני רואה שממש הולך בזה. הבעיה שיש לי בעיות כלכליות ואני לא יכולה לקום וללכת. אבל אולי עם אני אעשה את הצעד הזה ואתחיל להתמקד יותר בשיווק ילך לי הרבה יותר מהר. וכמובן...... שאני אהיה עצמאית בעיקרון עוד הפעם. בעבודה עכשיו ממש רע לי! אני בדיכאון ולא רוצה לחזור לשם. מה לעשות יקירה? תעשי לי סדר במה שעובר עלי כרגע

leikin

New member
כמובן הפרטים שלי ../images/Emo13.gif

ליה שם האמא אלינה 20.09.84

אני לא רואה שהרווח מהשיווק

יבוא בקרוב..משום שיש לבנות בסיס ומצע וממנו להיפתח וללהמשיך הלאה, העבודה בשיווק לא תפתור את הבעיה.. ואגב מקווה שזה בסדר שאני שואלת אלך האם שמעת בעצתי ושוחחת עם החבר וסיפרת לו על החלום..האם קיבלת מענה כמו שאמרתי לך שיהיה?!

ליה, מחזקת את ליאונרדו../images/Emo189.gifומוסיפה

את לא יכולה לעזוב את מקום העבודה שלך, כי את עלולה להשאר ללא עבודה, שווק מוצרי קוסמטיקה, אם דורש השקעה, יקח זמן רב עד שתחזירו אותה, לכן, אם התחלתם, עשו זאת בזמן הפנוי. אם ממש רע לך, נסי למצוא מקום טוב יותר ואל תעזבי לפני שתמצאי אחר. מרגיש לי, שאת חוזרת על דפוסים שאינם מכוונים אותך למקום הנכון, אולי כדאי ,שתמצאי מטפל/ת באזור מגורייך לשם איזון,ניקוי ושחרור דפוסים, שמביאים אותך שוב ושוב למקומות שאינך צריכה לעבוד בהם. כל הטוב אור ואהבה אריאלה

leikin

New member
תודה ללאונרדו ותודה לאריאלה

לאונרדו - סיפרתי לו, התגובה שלו הוא שהוא צחק
הוא אמר לי שאני צריכה להיות תסריטאית, כי כל חלום שלי הוא כמו סרט
אוי מה אני אגיד לכן? אני נואשת. המצב לא טוב כלכלי אבל ממש רע לי בעבודה

ליה יקרה../images/Emo140.gif

אולי בכל זאת תמצאי מטפל/ת באזור מגורייך, איני יודעת מהיכן את בארץ, למרות שבפורמים ובקומונות אני מכירה אותך זמן לא קצר. לא קראתי את מה שכתבת על החלומות שלך, אבל יש בהחלט מקום לבדוק אם את לא מקבלת מסרים דרך התת-מודע, שיכולים לעזור לך , אם תביני אותם לעומק. בינתיים, קחי מחברת ורשמי את החלומות... לפחות זה חכול לתת לך תסריט חיים , כשתחליטי לעבוד בתאום עם התת מודע שלך.. בהצלחה יקרה חיים טובים אור ואהבה אריאלה

למעלה