לאונרדו

leikin

New member
לאונרדו

ברשותך, אני פותחת הודעה חדשה יש לי עוד שאלה חשובה. יש לי בעיות כרגע עם חברת כרטיס אשראי + הבנק. הרקע הקצרצר: הוכנס לי בטעות לחשבון אחר הלוואה על סכום של 10,000 כשרציתי לחשבון אחר. הם מודעים לטעות ניסו לתקן אותה ולא הצליחו כי החשבון האחר שלי פשוט בלע את ההלוואה (כי היו לי שם בעיות). החברה כרגע רוצה לתבוע אותי. האם את רואה עם זה יסתדר? כי יש אנשים שאומרים שזה הטעות שלהם והם צריכים לסדר את זה ולא אני. מה את אומרת? אני דואגת כל הזמן. האם זה יסתדר או שבסוף אני אצטרך לשלם את זה?

תראי הטעות היא שלהם..ואל תוותרי

אבל...זוהי גם אזהרה בשבילך מההדרכה שלך אל התנהלות עם כסף... שעלייך להיות זהירה יותר בעתיד לבוא וטובה שעה אחת קודם תשבי עם דף ועט ומחשבון ותעשי סדר בבלגן את לא צריכה תקשור את צריכה חשיבה קרה ומארגנת..אל תתנהלי..אל תזרמי..אל תאמיני תקחי את השליטה לידייך ברונים זה הרון הראשון ..פהו..שמשמעותו..קודם דאגי לבסיס ואחר כך לרוח..קודם החומר!!!

leikin

New member
המשך תגובה

את מאוד צדקת לגבי. אני מה זה לא מסודרת בעניין הכסף.
המצב עומד כיום על זה שהם עומדים לתבוע אותי (חברת אקטיב) השאלה מה יהיה עם זה? האם את רואה שאני זוכה בדבר הזה בכלל? דרך אגב הסכום שהועבר הוא 10,000 ש"ח. תודה

אם אמר לך כן..

את הרי תתעלמי ממה שעלייך לעשות! או שלא?! ח.. הבעיה עם ההסטריה שאת משדרת..שזה גורם לחוש דאגה שמא דברי לא נשמעים היטב... אם תביני את הרמז הכל יבוא על מקומו בשלום..ואם תחזרי לסורך..מי ידע למלאכים יש שיטות לא קונבנציונליות להביאנו לידי מעשה...

leikin

New member
תגובה

את צודקת. אני אעשה בדיוק את מה שאת אומרת
תודה לך, כמו תמיד!!

למעלה