לאונרד כהן כמה מהשירים שהכי מחברים אותי לבדסמ, להתמסרות, לנתינה ולמהות- יצאו מפיו. עצוב לי.
A A לוןA New member 11/11/16 #1 לאונרד כהן כמה מהשירים שהכי מחברים אותי לבדסמ, להתמסרות, לנתינה ולמהות- יצאו מפיו. עצוב לי.
ח חמה אחרי חצות New member 11/11/16 #5 She tied you to a kitchen chair She broke your throne, and she cut your hair And from your lips she drew the Hallelujah   R.I.P
She tied you to a kitchen chair She broke your throne, and she cut your hair And from your lips she drew the Hallelujah   R.I.P
מ מוניאמר New member 11/11/16 #4 תרם לאנושות. הגשים את הייעוד היהודי, זה הקיים כניצוץ בתוך כל אחד מאיתנו, בדרכו שלו. "לתקן עולם במלכות ש-די"
תרם לאנושות. הגשים את הייעוד היהודי, זה הקיים כניצוץ בתוך כל אחד מאיתנו, בדרכו שלו. "לתקן עולם במלכות ש-די"
E ExLibris499 New member 12/11/16 #8 עצוב עצוב Im your man...... אחד השירים החזקים שלו, לטעמי. נפרדנו השנה מכמה יוצרים וזמרים ממש טובים. 2016 ממשיכה להיות שנה קשה למוסיקה....
עצוב עצוב Im your man...... אחד השירים החזקים שלו, לטעמי. נפרדנו השנה מכמה יוצרים וזמרים ממש טובים. 2016 ממשיכה להיות שנה קשה למוסיקה....