לאוס-דחוף

oron00

New member
לאוס-דחוף

אני צריך עזרה לגבי טיול בלאוס למשך שבוע מסלול וכ"ו תודה

למה לא?

בשבוע אחד בלאוס תוכל לראות ולחוות המון דברים אבל הכל יחסי כמובן אני הייתי שם שבועיים וחצי והייתי יכול להמשיך לטייל שם עוד הרבה זמן מאוד נקשרתי למקום היתי יכול להיתקע בעיר הבירה חודש ואחד שטיילתי איתו היה בלאוס שבוע וזה הספיק לו אל תדאג אחי סע וחללך בעקבות הלב והרצון תרצה להישאר עוד? אין בעייה תישאר על חשבון זמן של מקום אחר תזרום ותעשה מה בא לך... זה הטיול ש--ל--ך יש לך הרבה מה לראות בשבוע -שבוע וחצי... אתה מגיע ל-CHIKONG בתאילנדׁ(נראה לי שככה רושמים את זה ) שזוהי העיר הגובלת אם לאוס ושם תוכל לקחת סירת מירוץ ותוך 6 שעות להגיע ל-לואנג פראוונג או סירה רגילה ותוך יומיים תוכל להגיע לשם.. איזו סירה לקחת? זוהי כבר הבחירה היא שלך צפונה יותר יש לך את ואנג ויאנג ששם יש מערות מדהימות ושווה לבקר בהן יש את מערת הבודהה שהיא מלאה בפסלי בודהה שונים ממש מרתקת ויפה ושם תוכל לעשות שיט אבובים ארוך ארוך ארוך ומאוד מהנה כמו כן יש לך את עיר הבירה היפה ויאנטין ושם תוכל לראות גם כן לא מעט דברים.... הנהר העיקר שם הוא נהר המקונג הוא ארוך מאוד וגדול ובימי המונסון הוא מגיע לרוחב של 14 ק"מ הוא זורם מהרמה הטיבטית לאורך סין עד לויאטנם.... בקיצור אם עברת את הגבול בהחלט שווה לך לבקר שם אתה לא תצטער ארץ מדהימה עם אנשים חמים וידידותיים מאוד מה שמאוד מעניין זה שהם נורא נפתחו למערב ובעצם מנסים לחיות כמו התאילנדים עם מועדוני לילה ובירות... מה שנורא הצחיק אותי שם שהיינו באיזשהו מועדון לילה יש שיר כולם קמים לרקוד נגמר השיר כולם יושבים אחרי שנייה מתחיל עוד שיר עוד פעם כולם קמים לרקוד אחר כך הוא נגמר כולם חוזרים לשבת ונחש מה? אחרי עוד שנייה מתחיל עוד שיר ועוד פעם כולם קמים... מה שקצת מעצבן זה המבטע שנקרא "קיפ" אם אני לא טועה מאה דולר הם כ-750,000 קיפ (הסכום הכי יקר שאי פעם החזקתי במזומן) אתה אוכל במסעדה? יופי תשלם להם 20,000 קיפ לקחת חדר בגסטהאוס? תשלם איזה 100,000 קיפ (סתם דוגמא) אבל אין ספק ארץ מדהימה ובהחלט שווה ביקור... סע ותהנה מכל רגע שם

orch

New member
לא מדוייק!!!

דולר אחד הוא 10,000 קיפ 100 דולר הם מיליון קיפ, זה אחד הדברים היותר מצחיקים שקרו לנו! הצטלמנו ערומים בתוך כל השטרות שפרטנו, הצנזורה.... ולאוס מדהימה, עדיף לקחת את הסירה האיטית, גם בשביל הדרך וגם בשביל הבטיחות!! יש בצפון מקום שנקרא מונג נוית מקום מדהים, לדרום לא כדאי, לדעתי, להגיע, יש הכל בצפון ויותר יפה. לאוס היא גם המקום הכי זול שהייתי בו במזרח, חודש שבזבזתי בו 250$! מומלץ בחום!!!!!

למעלה