לאוס ותאילנד :)

• פותח הנושא zop5
  • פורסם בתאריך

zop5

New member
לאוס ותאילנד :)

בעיקרון אנחנו עוברות מויאטנם ללאוס אמורות להגיע לעיירה מואנג קווה, השאלה העיקרית שלי היא איך להגיע משם לואנג יאנג - כמה זמן נסיעה באוטובס זה ואם יש בכלל? יש למישהו מושג ??
הכוונה שלנו היא להיות כשבוע וחצי בצפון לאוס- ואנג יאנג ולואנג פרבנג ואז לעבור לצפון תאילנד,
יש למישהו הסבר איך עוברים מלואנג פרבנג לתאילנד ולאיזו עיירה בתאילנד מגיעים בדיוק? ושוב כמה זמן זה לוקח בערך ? :))

T o m c o

Member
מנהל
לא יודע לגבי החצי הראשון. לגבי החצי השני יש טיסה מלואנג פאבאנג לצ'יאנג מאי, אחת ביום אם אני זוכר נכון, לוקח כשעה וחצי טיסה...
זה הפתרון הקצר - אך היקר יותר. אם אני זוכר נכון.

ישנן אפשרויות לעשות את זה בשייט, אחד שלוקח יומיים או אחד שלוקח יום. - כאמור הפתרון האיטי אך הזול יותר אם אני זוכר נכון.

צול1

New member
משהו פה לא נראה לי הגייוני

העיירה מואנג קואה (חואה) לא נמצאת על מעבר הגבול לפי מה שידוע לי. אני די סגור על זה שממעבר הגבול למואנג קואה יש שיט של כמה שעות. בכל מקרה, אם אתן הגעתן למואנג חואה תישארו שם כי אתן נמצאות באחד מהמקומות היפים ביותר בלאוס.
משם אתן יכולות לשוט על המקונג לעיירה הקסומה מואנג גנוי. אם אתן שם חבל לפספס אותה.
ממואנג גנוי אתן יכולות לשוט לכפר הסמוך שאני מתנצל אך שכחתי את שמו, וממנו יש נסיעה של 5-8 שעות ללואנג פראבאנג.

מכאן הרצון שלכן קצת לא הגיוני. מלואנג פראבאנג לואן ויינג יש כמה שעות טובות דרומה לכיוון מרכז לאוס. אבל משם למעבר הגבול הצפוני שגובל עם צפון תאילנד (בצד הלאי, עיירה בשם "הואקסאי, בצד התאילנד- עיירה בשם צ'אנג קונג, נמצאת שלוש שעות מצ'אנג ראי) יקח לכן יומיים.
יותר הגיוני יהיה לרדת מואן ויינג לעירה בירה שנמצאת על מעבר הגבול במרכז לאוס עם החלק הצפון מזרחי של תאילנד.

אבל שוב, טיול שכזה יקח לכן יותר משבוע וחצי, אם יש לכן קצת מאיפה לנגוס בתאילנד אני ממליץ. לאוס מדינה מאד מיוחדת וחבל לפספס אותה ולא לנצל אותה.

למעלה