לאוס...

צומיש

New member
לאוס... ../images/Emo4.gif

יש לנו התלבטות... האם כדאי לקצר במעט את תאילנד... ולהוסיף את לאוס.. או שזה סתם מיותר... וכמה זמן מומלץ בכלל להיות בלאוס כדי למצות אותה... המטרה בטיול הרי לא רק לסמן |וי| אלא גם להנות אז מה ההמלצות שלכם?

lonestar2003

New member
אני טסה לתאילנד ב30.7 (הידד לי!!!)

שמעתי על לאוס, אבל לא יודעת עליה דבר או חצי דבר. מי מה מו? מה מיוחד במקום? מה יש לעשות שם? תודה רבה, לונסטאר

עמית22

New member
מה יש לעשות בתאילנד?

אווירון, זה לא כוון נגד תאילנד אלה נגד השאלה! ולשואלת המקורית, מה יש לעשות בכל מקום? אם תגדירי מה את מחפשת אפשר יהיה להמליץ לך לאן ללכת ואיפה לבקר. בגדול, בכל מקום אפשר לעשות כל מה שרוצים (הכל בפונקציה של כסף...)

lonestar2003

New member
ציניקן קקמייקו!

השאלה היא כללית וע"כ ציפיתי לתשובה כללית. שמחה שיש לך משהו נגד השאלה שלי, היא מאוד לעניין לדעתי. מה הסגנון? שנטי בנטי או מה?? מה עושים שם? מה האטרקציות?

צומיש

New member
אז ככה...

מה אנימחפשת לראות מקום שונה אופי חיים שונה.. נוף אולי שונה דברים שמשסמלים אותם שונה... צורת חיים שונה... מה לא מחפשץ לשבת רגל על רגל או לעשן סמים... יותר ברור

עמית22

New member
האמתי שזה קצת הרבה מופשט...

אבל אין שום ספק שלאוס שונה מכל דבר אחר. עוד לא הייתי במדינה שמשדרת וויברציות כ"כ חיוביות, והאנשים בה כ"כ טובים וחייכנים. שלא לדבר על נוף בגוון ירוק מהמם ושקיעות בצבעי סגול וורוד וכתום (אזהרה- אני הייתי לקראת סוף המונסון, השמיים ממש מיוחדים בתקופה הזאת) . והאוכל, אני אפילו לא אתחיל לספר עליו כי אני עוד עלול לאכול פה את המקלדת. בקיצור, ליסוע וכמה שיותר מוקדם. עד היום עוד לא שמעתי על מישהו שלא נהנה מלאוס (וזה בהחלט משהו שמייחד אותה ממקומות אחרים). טיול מהנה

צומיש

New member
מצאתי ככה...

שאפשר לקבל בכניסה לגבול של לאוס לשבועים כמה עולה
או לרכוש בבנגקוק כמה עולה שם וולכמה זמן
כי את זה לא מצאתי והתכנון זה כולה שבוע.. שהבנתי שיש מסול מעגלי מהדרון לצפון מכניסה יבשתית אחת של תאילנד (ליד בנגקוק) לכניסה יבשתית שניה בצפון של תאילנד (בצפון) שוב המון תודה לכל המשיבים..

למעלה