לאופירה וקובי, שאלה

רומי 912

New member
לאופירה וקובי, שאלה זה לא קשור אלי, ובכל זאת על מנת לדעת במקרה ש....
נניח שהטבעת מסיבה כלשהי זזה, או החליקה או כל סיבה שיש צורך להוציאה, ולהחליפה באחרת.
ונניח שכבר היתה ירידה במשקל וכעת בזמן ההחלפה הBMI לא מגיע ל 40 - מה קורה ? לא יתנו אישור לטבעת חדשה כי היתה ירידה במשקל ולא עומדים בקריטוריונים? או שמחליפים את הטבעת בכל מקרה ובאישור של קופת חולים?

אופירA

New member
מנהל
ניתוח תיקון הוא חובת קופת החולים עושים אותו בבי"ח ציבורי, ללא כל תשלום. הכל על הקופה. בהרבה מקרים זה יהיה ניתוח חירום, שייעשה תוך מספר ימים.
ברור שלא מחכים ל-BMI גבוה. היה כבר BMI גבוה, נקבעה זכאות לניתוח, נעשה ניתוח. פתאום יש תקלה ברכיבים, אז מתקנים אותם בניתוח תיקון. הזכאות לתיקון נובעת מעצם העובדה שהיה ניתוח בריאטרי.

רומי 912

New member
תודה אופירה, יש לי דלקת בוושט, זה כמובן בטיפול, אבל הולכים לי כל מיני סרטים בראש, מצבי כרגע יותר טוב, ואו טו טו
מחלימה לגמרי. אבל רצו לי מחשבות והיה ו..... לכן רציתי להבין מכל ההיבטים. תשובתך הרגיעה אותי ולמרות שכתבתי שזה לא קשור אלי - זה כרגע לא רלוונטי, אבל היו חששות.
ואגב לאלו ששאלו על פתיחת טבעת כחרום, בבית חולים "מעייני הישועה" פותחים לפי דרישה ספציפית גם רבעי וחצאי CC .
ושוב תודה על תשובתך המהירה.

קוביd1

New member
רומי 912 תחליפי את הדיסקט של הסרטים בדיסקט של אופטימיות
אני מבין שאת בודקת לפני זה את כל האפשרויות ,נקווה שהכל יהיה בסדר

קובי

רומי 912

New member
קובי, החלפתי את הדיסקט ממש כיף לקבל עצות בפורום הזה, עוזר, מרגיע, משכיל ומלמד. תודה

אופירA

New member
מנהל
תתייעצי איתי גם לגבי אופי הדלקת בוושט וצורת הטיפול.
פגשתי הרבה מקרים שהרפואה טיפלה בדלקת בוושט ברמה של להרוג זבוב בתותח, או בסגנון של לבנות בית חולים מתחת לגשר (במקום לתקן את הגשר השבור!).
הייתי רוצה לוודא שזה לא המקרה אצלך...
יש צורות של דלקות בוושט שיש להם פתרונות מאוד מאוד פשוטים, וכן שלל הצעות לאבחון מוקדם ולמניעה של דלקות כאלה. טיפול עצמי בהקדם האפשרי מונע החמרת המצב.

למעלה