לאופיר, מה פשר ההמרה הכפויה

פייפן

New member
לאופיר, מה פשר ההמרה הכפויה

בשלל תעודות קסם בסוף החודש? לא שמעתי על זה כלל, עד שאבי שמחזיק כנראה באי אילו מניירות אלו, קיבל איזה צעטל'ה מהבנק ושאל אותי. ראיתי את המסמך במאיה, אבל אין בו הסבר. תודה

תשובה

שלום האמת היא שדווקא נכתב על הנושא לא מעט באתרים, אבל בכל מקרה, אני מצרף לינק עם הסבר בנושא, כולל רשימת התעודות וכל התאריכים הרלונטיים http://www.xnes.co.il/Index.asp?agree_4674=1&CategoryID=421&ArticleID=4674 אם צריך עוד משהו.. אני כאן _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

פייפן

New member
האמת, שהתירוץ שלכם בנושא

הסחירות קצת מדאיג אותי. אני מחזיק מגוון לא קטן של נירות שלכם, חלקם בסחירות נמוכה מכיוון ואני רץ למרחקים ארוכים אינני חוזה מימושם בקרוב. אך מהחלטכם אני מבין שזה הצעד הראשון במסע קונסולידציה ויתכן שאמצא את אצמי על העגלה הזו במהלך השנה הקרובה

למעלה