לאופיר!!!!!!!!

לאופיר!!!!!!!!

נכון ששאלת אותי איך פגשתי את כוכבי "אקזיט" אז אני וחברות שלי הלכנו לאולפנים! והתפלחנו לקומה של האולפנים ראינו עוד מלא מפורסמים שם כי צילמו את תוכנית הבוקר של אפרת רייטן, וראינו גם קרטון של יעל בר זוהר ל"ספיישל רווקות" היינו רק אנחנו ועוד חבורת בנות, וב4 שהם ירדו לאכול עפר מזה חירמן את הבנות האלו והוא הצטלמם איתן איזה 30 תמונות אבל הן היו מזה חמדות (וחלקן מזהה יפות בגלל זה הוא חירמן אותם) לא היה הרבה מעריצים! והן היו כאלה מאמי כפרה על מלי היא כזות כ!סית הכי הכי הכי הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! יאו אני חולה עלייה על מיכאל הנשמה!!! וכמובן על עפר!!!!!!! היה מזה פ33ות אני הולכת גם שבוע הבא! אבל עם עפר הצטלמתי רק פעמיים אבל עם מלי ומיכטל איזה 7 פעמיים! יעלו'ש הייתה בפריז! עפר כזה ח==ר==מ==ן!!!!!! אבל הוא נשמה !!!!

רותם כנסי!!!

זה ממחוץ לאולפנים הפנימים אבל בבוקר גלי צילמה אני פשוט עכשיו לא בבית ולא יכולה להביא לך את התמונות שלי

אני לא מצליחה לצאת מהפורום!!!!!!!!!

כשאני מנסה לצאת מהפורום כל הדפים באיטרנט לא זמניים!!! אוף אני לא יכולה להיכנס לשום אתר או פורום אחר!!!!!!!!!!!!!!! מישהו יודע אם זו בעייה בתפוז? או שלעוד מישהו זה קורה? פליזזזזזז תעזרו לי!

Ofir Y Benji

New member
חח איזה מותק תודה על ההסבר

הארוךךךךךךךךךךךךך ולי אין את הבעיה הזאתתתת אז אני גם לא יודעת איך פותרים אותה אהה ו..... ברוכה הבאה לפורוםםםםםםםם

רותם אחותי כנסי!!../images/Emo36.gif

קיבלתי את המסר שלך רק עכשיו!!!!! אז ברור שאני זוכרת אותכן מאתמול רק תזכרי לי מי את היית בדיוק, וכן נראה לי שאני הולכת גם שבוע הבא! אבל בואי לפורום אקזיט!

הלוואי והייתי בפורום אקזיט!!!!!!!

או הייתי יוצאת אבל לצערי אני לא יכולה לצאת מהפורום הזה!!!!! ואני הייתי אתמול עם השיער החום עם החולצה הכחולה חברות שלי זה אחת עם החולצה האי סימטרית והשנייה הייתה עם חולצה אדומה! יאו אבל איך אני מקנא בך, שהצטלמת עם עפר איזה 50 פעם!!!! ספרי לי מה היה אחרי שהלכנו? ומתי אתן הלכתן? ורק שתדעי שאת ממש יאפההההההה ! גם לך מיכאל צייר? ועוד משהו נראה לי שראיתי אותך יום רביעי בדום עם כמה מהבנות שהיית איתן אתמול ועוד כמה בנים, נראה לי שאחד מהם הוא חבר שלך- אני גם בייתי עם חבר שלי אההההה ומתי שכוכבי נולד היו שם אז שאסתי משהו עלתה לבמה שי גבסו נגע לי ביד! אז זו היית שם שראתי אותך?????

יאו אני לא מאמינה אחותי!!!!!!!!!

גם היית בדום ביום רביעי?????????? יאו איזה פ33ה!!!!!! ואת צודקת אני באתי לדום עם ידידים שלי יריב חבר שלי וחלק מהבנות שהיו ב"אקזיט" ואיזה כיף לך עם שי גבסו!!!! ואנחנו נשארנו עד 10 בלילה היה כזה פ33ות! עפר כזה רצה להזמין לי ולגלי שתייה, ומלי אפילו אמרה אם אנחנו רוצות שהיא תסיעה אותנו לשנקין, אבל הם גמרו לצלם רק ב11 ואנחנו היינו צריכות ללכת ב-10! יאו אני חולה עליהם!!!!! איזה מושלמים הם היו נכון?????!!! והקטע עפ עפר אז זה ככה איתו הוא חרמן חבל"ז! שהצטלמנו איתו הוא כזה הוריד את החולצה (העלה אותה) ומיכטל אמר לנו שהוא טס לפריז עם יעל אבל חזר הוא טס למשחק כדורגל, בקיצור חבל שלא נשארתם!!!!!

איייזה כיף לכן!!!!!!!!!!!

יאו אני מקנאה!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל איזה צחוקים היה עם המנקה זוכרת?????!!!!! ואיזה יפה שעפר שאל אותך אם אתן רוצות שלישיה לכל אחת... איזה בנאדם קורע!!!!! ואת יודעת למה הוא הזמין אותך ואת גלי... אם הוא היה יודע שאתן בנות 15 הוא בחיים לא היה מתנהג ככה!!!! סיפרת ליריב??! אני עדיין נקרעת מאירנה...! (פחחחחחחחח
)

הודות לרזית (המתולתלת) הצלחנו לדבר

ואח"כ שאלנו כזה את עפר לאן הוא הלך אחרי המסיבה של "אקזיט" אז הוא כזה הוא אומר-"הלכתי לדפוק תראש" (איזה מושלם נכון??????) ומיכאל אמר לנו שהוא עובר דירה, וגם שאלתי את עפר אם הוא זוכר אותי מהמסיבה של "אקזיט" שרקדתי איתו "אקזיט" אז הוא כזה אומר "וואלה" והוא גם ששאל אותנו לאילו מועדנים אנחנו יוצואות וכאלה וגילנו שהוא חושף את הטוסיק המושלמת שלו במועדונים! אם לא הייתי חברה של יריב נשבעת לך הייתי מצרפתת אותו!

הוא כבר היה מצרפת אותך!!!!!!

נשבעת לך איך הוא התחרמן!!!!!! ואיזה גמד הוא! קיבלתי כזה שוק שראיתי אותו ככה!!!!!! ורק שתדעי שחבר שלך מזההההההההה כוסון והוא מזה דומה לעפר!!!!!! אבל עדיין עפר זה עפר...! אם עפר היה רוצה להצטרפת איתי הייתי מצתרפתת איתו בלי שום קשר לחבר שלי!!!!! איך הפסדת! הרי מי היה מגלה לו??????!אהההה ולמה גלי לא הצטרפה איתו?

"אחות של צ'ינו" כנסי!!! (זוכרת מעפר

?) אני עכשיו אצל גלי והיא אמרה שהיא עדיין אוהבת את הX שלה, לכי תביני. שמעתי שהיום הוא יוצא לVICIP זה בתל אביב, הייתי צריכה לצאת היום אבל אני צריכה להיות אצל גלי בגלל ששלשום היא נפרדה מחברה שלה אז לא יפ ה לי להשאיר אותה לבד.... אבל מחר אני טסה לאילת!!!!!! אהההההה ודרך אגב את יודעת שהקול שלי היה פעם ב",אקזיט" (ביום ראשון ה13 באוקטובר) אני זאת שהייתה לי את הבעיה עם חבר שלי שנסעתי איתו לאילת ועפר ניסה לעזור לי הוא היה כזהההההההה מושלם!!!!! ואני עדיין בהלם מהיופי של מלי היא רק הבנאדם הכי יפההההההה שראיתי בחיים שלי! ודרך אגב ראינו את שמעון הוא בא ככה ב 8 וחצי למלי, הצטלמתי איתו אבל אם יריה יראה הוא יהרוג אותי (הוא אוהד את מכבי ת"א) בקיצור יש לי שאלה אלייך עפר חתם לך ככה "לאחות של צ'ינו" כי ככה הוא חתם לכולם אהההההה ואח"כ הוא לקח למנקה שוב את העגלה והיא התעצבנה רצח עליו....! איזה נשמההההההה

שמעון בא?????????????????

יאו ואני רציתי להצטלם איתו נכון שהיהללו עיניים הורסות???????????? יאו ואת היית עם הבעיה עם החבר????????? איזה מושלם היה עפר שהוא ניסה לעזור:) והתפלאתי שהיום את לא יוצאת, ולאיזה מלון את הולכת באילת, ועם מי????

למעלה