לאוקספורד שלום לך

לאוקספורד שלום לך

אני קראתי הודעות שלך באחרונה ,שמתי לב שיש בך שינוי קטן בתדימתך ,השתפרת הרבה להתאם גילך , אני אשית למדתי ממך רבות , למשל לא להתייחס לעלומי שם, למשמצים ,ולמתחזים אפילו אתה בעצמך לא הגיבת לאנשים כותבים עלייך ללא שם , אני שמח שיש לנו אותך אדם שבו יש נסיון וידע באינרנט ,וגם על חרשים וכבדי משיעה אתה מדריך מצויין, אני זוכר שלמדת אותי לא לאיים באינטרנט ,אף כינית אותי "עבריין אינרנט" תודות לך מה שאני הייתי רוצה לספר לך מה אני מרגיש בך ,שאני מבין שכעסת לאלישי פורן שהתחזה בך ,גם אצלי התחזו למשל משהו כתב תחת שמי שאני בוכה בלילות ,זה לא נכון ,והיו לי גם הוצאות דיבות , עידו רושינק סלח לי על שכתבתי לו דברים מגעלים ,כי זה לא ברמה של אדם בוגר ודני מיכאלי העמיד אותי במקומי לא לדבר להתכתב עם קטינות, אני עדיין מוקיר להם על כך אבל שמת לב ,שלא היו משפט ,בגלל שאנחנו כמו קשר דם (אנחנו בעולם חרשים שדואגים לאחד לשני) אז אולי תנסה לשקול שוב ,ותסלח לאלישי פעם אחת ותגיע לפשרה איתו,אני יודע שזה יתקשה לך להפרד מ 90,000 ש,ח ,אבל לפעמים אין ברירה ,בשביל קשר דם אז תנסה לחשוב פעםמים אם לוותר לו על תביעה , ד.א. אני כמה פעמים איימתי, אבל לא עשיתי את זה בגלל שאני לא רוצה להיות מנודה בעולם חרשים וכבדי שמיעה ,כי הם הדבר היחידי שמחזיק אותי כל שוב תודה על שקראת ובהצלחה לשיקולך דרור חביה נ.ב. אני שמתי לב מה הוכחת כעת בפורום מרכז ,שמשהו התחזה לטל-יה ,אבל אני שמתי לב שלא היה משפט, כי היא יודעת שהיא עלולה לאבד חברים ,

לצלף ולone-man , בקשר אליכם

אני קראתי שאתם כותבים בפורום נוער ליקויי שמיעה ,לי אין בעיה שתכתבו שם ,כי אתם ג´טלמנים ולא סוטי מין , אני יודע שאתם יודעים לשמור על גבולות , אבל תדעו לך ,גם אני הייתי כמוכם ,ולהנהלת פורומים ממש לא מעניין אותם , אספר לכם מה עברתי שם , הרבה הכריחו אותי לפרוש שם ,לא שמעתי בקולם , בסוף היה איזה אלמוני מסתורי הגיש נגדי , וקיבלתי איום רציני מצד הנהלת פורומים שאמרה שאני מטריד , למזלי הרבה שאמרתי להנלת פורומים שזה היה טעות ,בסה"כ היה ויכוח וביקשו ממני לא לבוא כי עם עוד פעם אחת יוגש נגדי כתב אישום אודות להמרחפת ולדני מיכאלי שהם העמידו במקומי ד.א. אני כותב את זה ,כדי שלא תגיעו לבושה שהגעתי למרות שיש לכם הכוונות טובות כל שוב דרור חביה נ.ב. אינני מתערב בזה ,רק כתבתי לטותבכם

Dannyk

New member
מה זאת אומרת מנודה?

אין לך מממה לחשוש גם אם ינדו אותך יהיו עדיין חרשים שיקבלו אותך ויש גם את הקהילה השומעת

צלף

New member
הוא מתכוון שאם הוא לא מורשה לכתוב

בפורום חרשים בואלה אז הוא מנותק מעולם החרשים. ואמרתי ואחזור, יש הרבה מקומות לחרשים, ואף אחד לא מונע מימנו ללכת לפגישות, במה אתה דרור טוב מאהרון עייני וממוטי אלשור שצריכים ללכת עם מעיל מעור פיל לפני שהם ניכנסים למועדון חרשים, ואתה גם לא טוב מימנו שגם כבר עלי כתבו שאני מתעסק עם קטינות בפורום לנוער חרשים, אז גם אתה יכול להיכנס לפעילות במועדנים לחרשים. ומספיק עם התלונות בפורום עידו זה מיותר וזה לא מועיל... חוץ מזה יש את עולם השומעים

עולם שומעים.....

אתה אמרת לי שכדאי לי ללכת לפו"פ היום תהיה פו"פ בשמע ת"א אני לא אבוא רק בגלל עידו רושינק הוא כתב לי איי מייל חריף מאוד ,את העתק הזה אשמור!!!! רק אחרי שעידו רושינק ירשה לי לכתוב ,עד אלך למועדונים עידו רוצה שאני התרקב ...זה מה שהוא מצפה

Dannyk

New member
דרור תרגע

אל תהיה פרנואיד אף אחד לא ינדה אותך. תבוא לפופ יהי כיף למה אתה תנתק את עצמך מהעולם רק בגלל שאתה כועס על עידו? אפשר להמשיך הלאה.

תודה ,כבר דיברתי עם עידו

ולא יודע מה לעשות... ויש בעייה יותר גרועה הייתה הודעה של גולשים בוולאה שרוצים להחרים את פורום של אלישי ובתוך הפורום יש המון קישורים שהבאתי חבל היה בו הרבה דברים מעניינים

Dannyk

New member
נו אז שיחירמו ויבואו לפה

והקישורים.. אני יסתכל שמה וינסה לבדוק אם אפשר גם כן לשמור אצלי בכל זאת תביא לי קישורים ואני ישים אותם בקישורים או במאמרים

למעלה