לאוריתי המתוקה

מיריאל1

New member
לאוריתי המתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

הי אוריתוש, הלכנו אתמול למרפאה של דר' קושניר. ומאתמול בלילה שמנו לרום את הזמזם. רום עושה מזה מעין משחק, כשהוא הולך לישון אנו שמים לו את הזמזם, אבל הוא מייד מבקש שרותים, "רוצה פיפי", רוצה אווווו.... (עושה את הקול של הזמזם). מה את אומרת? סיבכנו את עצמנו או בנתיים לא להתייחס? או.........? דרך אגב ראית מה הגבתי לך לגבי "השלמה"? ראיתי שעפרי הגיב לזהר - מחר היא תגיב לו בחזרה. בנתיים נשיקות מירי

מירוש

איך רום מצליח להבין שהזמזם קשור לפיפי? דיברתם על זה איתו? בכל אופן, מה שאני יכולה לייעץ לך על מנת לא להחמיר את המצב זה לשים לו את הזמזם כשהוא כבר ישן חזק נכון, זה פחות נוח אבל בהחלט אפשרי. אני זוכרת שגם לעפרי היתה בעייה עם הזמזם בהתחלה, הוא דווקא לא ראה את זה כמשחק, אלא פשוט נורא פחד מהרעש שזה יעשה אם יברח לו בלילה ובעקבות זה היה לו קשה להירדם, אז הפסקנו לשים לו לפני השינה ושמנו לו רק אחרי שנרדם וזה עבד טוב ראיתי את התדובה שלך לי ולאהרון. את תמיד מצליחה לרגש אותי מקסימה שלי אורית

מיריאל1

New member
אוריתי שלי

הי שוב יקירתי, הפסיכולוגית של דר' קושניר, כן המליצה לדבר עם רום לפני ששמים לו את הזמזם אז דיברנו איתו. השאלה היא- מה עשיתם שהוא נרדם שמתם לו את הזמזם? אבל אז הוא מתעורר לא? נראה לי קצת מסובך עם רום, מכיוון שלרום יש תחתון לילה וצריך לשים לו קודם תחתונים רגילים, אחר כך תחתוני לילה ושם לשים את הזמזם - מסורבל לשים את זה כשהוא ישן לא? בכל מקרה-אם רום יגמל מהפיספוסים- אנחנו נהיה בשמיים והכל הכל בזכותך. אז.. שימים יגידו ושיהיה טוב. נשיקות שלך מירי.

מירוש

למה שלא תדביקי את הזמזם לתחתוני הלילה? במילא אם יברח לו זה יעבור דרך התחתון לתחתון השני. עדיף אני חושבת במקום כל הבלאגן של להוריד לו 2 זוגות תחתונים. וכן, עפרי היה מתעורר אבל רק לשנייה וממשיך לישון כי עשיתי את זה מאוחר כשהוא היה כבר בשינה עמוקה מאוד אז זה לא ממש הפריע לו. מחזיקה אצבעות אורית

מיריאל1

New member
../images/Emo24.gifאוריתי יקירתי

הי אוריתי, רק עכשו אני רואה את תגובתך, כולנו בזמן האחרון כל הזמן חולים. עכשו אני וגם רום היינו חולים אבל עכשו הכל בסדר. נתת לי רעיון עצום, אני אנסה מחר בלילה לעשות זאת. יש לנו קצת היסוס לגבי הטיפול ורציתי להתייעץ איתך. האם את חושבת שאם כל המערכת בבית הספר ובבית כל הזמן סביב הנושא של השרותים כל שעה או בכלל, זה גורם לרום עוד יותר לחץ בלילה עם הטיפול. האם את חושבת שאנחנו פועלים נכון?? אני מקווה שאני לא גורמת לרום איזה משהו ריגשי- מה דעתך? נשיקות בנתיים מירי

מירי יקרה שלי

קודם כל- תהיו בריאים ולגבי הגמילה של רומצ'וק- כן, אני חושבת שאתם פועלים נכון כשכולם מתגייסים הן בבית והן בביה"ס לנושא הגמילה של רום. כל שעה עגולה ללכת לשירותים זה חלק רגיל מתהליך גמילה ואין מה להילחץ מזה. כמובן שצריך להקפיד לתת לרום חיזוקים חיוביים כל פעם שעושה בשירותים ולא להגיב לפיספוסים כי גם פיספוסים הם חלק נורמלי בתהליך. רום הוא לא רובוט, למרות שאיכשהו יש נסיון ל'תכנת' אותו לרובוטיות ועקביות,אבל בהחלט מותר לו לפספס פה ושם. בהחלט חשוב להקפיד לשלב כוחות של הבית מול המסגרת הבית ספרית ולעבוד ביחד לאורך כל התהליך, שמה לעשות, עלול להיות ארוך וממושך. מירי- נסי להציע לצוות את הפתרון הבא: תשלחי להם שעון מעורר שיצלצל כל שעה עגולה וככה רום יפנים שהגיע הזמן ללכת להתפנות. לאט לאט רום יתחיל לשלוט ולהמתין לצלצול השעון שיבשר לו שהגיע הרגע ללכת לשירותים. אני שלחתי לשי שעון והשבוע התחילו לעבוד איתה בשיטה הזו עם תקווה שבדרך הזו אולי אולי נצליח לגמול אותה לפחות מפיפי אם לא מקקי. מה יש לנו כבר להפסיד? לילה טוב ונשיקות לילדים אורית

מיריאל1

New member
לאורית את גדולה מהחיים

אוריתי נשמתי, אין לי מילים על הרעיון הגדול שלך. איך ביה"ס לא חושב על זה??????? אני אשלח מחר שעון מעורר וכך באמת רום יפנים זאת (אני מקווה)! ואני מאוד מקווה שגם בבית הספר יסכימו לשתף איתי פעולה בעינין. מקווה שגם שי המתוקה תגמל בקרוב והלוואי וילך מהר לפחות עם משהו אחד מבין השנים קקי/פיפי - שרק קצת החיים שלנו יהיו יותר קלים, הילדודס, מתחילים להיות מזה כבדים, כבר כואב לנו הידים והגב. מה קורה השבת? יש סיכוי שנפגש, אם פנוי לכם אז תודיעי לי ואני אצור איתך קשר לתכנן מקום ומה לקנות...לאכול. אוהבת אותך יקירתי אחותי נשמתי את בלבי שמחה מאוד שזכיתי להכיר אותך תודה על הכל. שלך
מירי

למעלה