לאורית.א.ס.

לאורית.א.ס.

ראשית תודה על הברכות... שנית...חחחחחחח הרסת אותי שכתבת שהשתפכת והכל נעלם לך.. לא נורא
שלישית...לשאלתך לגבי משקלי...אני 162 גובה (שזה נמוכה) ושוקלת 110 קילו.....אז מין הסתם אני מאמינה שיש הרבההההההה עודף משקל. ולגבי העניין שרוייקו העלה...אז אני לא מתכופפת לשרוך את הנעל אני מרימה את הרגל על המיטה, כיסא..כל מה שיהיה..להזיע? אמממממממ לא, אני לא מזיעה ולא קשה לי ללכת...אני כמו שאמרתי אוהבת ספורט.. שוחה...מטיילת הרבה...רוקדת המון.... ברוך שאיכות החיים עולה עם הרזון אני לעולם לא אמרתי שלא ואם אומר זה יהיה שקר אחד גדול. אני גם יודעת שהחברה מקבלת פחות את השמנים לצערי !!! אבל אין מה לעשות ובישראל זה הרבה יותר מורגש מארה"ב למשל (אולי כדי לעבור לשם
)....בכל מקרה... תודה
מקסימושששששששששששש

הי מקסימוש ../images/Emo108.gif

היום, אני מרגישה נורא זקנה ואולי אפילו יותר חכמה ממה שהייתי כשהייתי יותר צעירה.... אתמול בלילה (אחרי שהובהר לי שגם הלילה האיש שלי לא מגיע כי הוא בשטח) חשבתי לי קצת והתחלתי לקבל את זה שאולי כדאי ללכת על טווח יותר רחוק ממה שחשבתי עליו עד היום. את הניתוח הנוכחי - כמו שכבר אמרתי - עשיתי כ"דרך אגב" בגלל שהיה לי את הבקע...בסוף חודש מאי. אמרתי לעצמי - נרזה - נהדר......לא נרזה - לא קרה כלום. את הניתוח עשיתי כשגובהי 164 ס"מ והמשקל...............135 ק"ג. היום אני אחרי 16 קילו פחות. לאט מאד יחסית לכולם אבל אני לא ממש רבה עם עצמי. לא משתוללת , הורדתי כמויות, הורדתי כל מני מאכלים ואני משתדלת לא לאכול כל מני משמינים, אבל אני די מוותרת לעצמי ומדי פעם כן לוקחת - אבל מגבילה את עצמי בכמויות. אז כמו שאמרתי.... א ת מ ו ל הבנתי שאני בכלל לא מוכנה בראש לראות את עצמי רזה............ וזה מדהים כי בעצם כל אחד אמור לרצות להיות יפה/חתיך/רזה וכו....... והחלטתי שאני כן רוצה לראות מה יקרה אם אשקול 65 ק"ג. מה יש מותר פעם בחיים בגיל 44 לרצות כזה דבר..... לא????????????????????? טוב...מכיוון שאמרו שיש תאונה נוראית בדרך לת"א וכל הכבישים מאשדוד צפונה סתומים החלטתי שאני נשארת בבית..ועולה לסטודיו שלי לעבוד. אז.......יום נעים והמון בהצלחה ואולי נפגש במפגש ביום שישי הבא?????????(אני לא מכירה אף אחד)

היי אוריתי (מקווה שזה בסדר השם..)

גם אני מאיזורך...... לא אגיע ביום שישי כיוון שאני עובדת ולא יכולה אך מקווה שלפעם הבאה...אגיע. אגב לפורום 30 פלוס ולנשואים נשואות יש מפגש ביום חמישי בהרצליה...לשם אני מגיעה... אם עוד מישהו רוצה.....הוא יכול להצטרף
מאחלת לך הכי הכי הכי בהצלחה שבעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ממני תזכי לקבל רק פירגון ומעלה
)))))) מי יודע...אולי פעם נפגש להליכה רגלית בטיילת של י"א..
יום טוב מקסימושששששששששששש

הדרומי*

New member
לא יותר כדאי לכן ללכתלכון חוף שיקמה

מאלי סיני עד לכון דוגית עים איזו הפסקה אצל שמעוני בחוף שיקמה ככה לאיזו ארוחת=
ו
על
מה ואותי ששכחת
גם אני גר ליד
דה שבת שלום לכן
ממני הדרומי

אוי ויי זמיר......./images/Emo13.gif

שמעתי שהיום מסוכן להסתובב ליד אלי סיני ודוגית!!!!! וואוו לי...ובדיוק היום אני מוזמנת לארוחת ערב בשדרות אמאל´הההההההההההההההההה למישהו יש עוזי במקרה? שבת קסומה לכם מקסימוששששששששששששש

הדרומי*

New member
../images/Emo61.gif וויי א.ערב של ../images/Emo19.gif

בטח כ
חמש ומי מכינה ה
של ה
כי אני ה
מקסמום מזמין משם רק
ולפעמים אני גם עושה שם
אז בתאבון אצל מסעודה ה
של ה
ושלא תקחי יותר מידי
כי זה מה שיקרה אז רק קצת מ
לך אז בתאבון לכם ממני
הדרומי

../images/Emo19.gif על ה =- ../images/Emo117.gif

ממש לא מתאים לי כמעט כמו כל דג אחר (חוץ ממעושן וטעים
) ובטח לא אצל שמעוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ובלי שום קשר המסעדה לדעתי לא פתוחה). אני כבר שאלתי מאיפה אתה????????????? ואני לא מצליחה לשלוח דואל........ אתה כנראה מכיר מאד מאד מאד טוב את האזור.... אאאאאאאאאאא בבבבבבבבבבבבב ללללללללל כנראה שבחודש האחרון לא ממש היית כאן ואולי אפילו מאז אמצע החופש הגדול שאז אחינו בני דודנו פיצצו את ה -
ליד החוף......... היום לא רק שלא יוצאים מהישובים בלי
גם צועדי הישוב עוד מעט יתחילו ללכת עם
,
,
הסוואה ואפוד מגן.............. רגע של רצינות...... נכון באלי סיני, דוגית ואפילו ניסנית ואולי בכל הגוש לא בטוח....... מקסימוש....... את מכירה מקומות יותר בטוחים משדרות????????? אז היום יותר שקט בבאר שבע או אשדוד או ר"ג אבל מי מבטיח שמחר לא יפגעו שם וגם שם יהיה מסוכן......... ו..........רגע רגע....................... בניו יורק בטוח??????????????? בכל מקרה - מקסימוש......שיהיה בתאבון וטעים........... דרומי, שבת כיפית ו..לכולם שבת שלום ויאללה.....להתארגן למפגש.

הדרומי*

New member
שבת שלום לך א.ס כבר פתחתי לך את

הדוא"ל שלי ונדא גורנישט כלום ריאן לא שלחת לי כלום אני פותח אותו עוד פעם שהיה. דברשני כבר כתבתי לך לדו"אל מאיפה אני. אני מהצד השני של הגדר{מערכת} אבל שומע לצערי את ה"חגיגות" שאם חשים על בשרכם יום יום. אני גר בין מחסום כסופים לבין מעבר קרני בין רעים לבין עלומים באמצע שלהם נו עכשיו את כבר יודעת אההה? היתי במקום איפו שיש את אנדרטה ליד חוף שיקמה וראיתי את החישוף שצה"ל עשה שם חבל שרק עכשיו נזכרו ולא לפני שנים. ראיתי שהמסעדה סגורה אבל גם של אבי פרחן סגורה "ממזמן" כבר? אולי כדאי לכם לשקול לעבור אזור אחר יותר שקט נגיד עזוז למשל? אז שהיה לכם ולנו רק שקט ושלוה באזורינו ממני הדרומי.

למעלה