לאורית ולכולם !

Yaron5000

New member
לאורית ולכולם !../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

מה שלומכם ? הבנתי שרצית שוב את כתובות האינטרנט שלי אז ככה, פנו אלי במערכת המסרים מספר בנות שאפילו לא מהפורום הזה ואני אפילו לא מכיר אותם בבקשה דומה. אפילו הציעו לי לכתוב בפורום "פנטזיות מיניות" אבל אני לא מתכוון לנטוש אתכם ולחשוף את הפנטזיות שלי ברשת לעת עתה. יש לי מספר אתרים אתן לכם שתיים : 1) הקישור שכתובתו מצורפת לכרטיס האישי שלי הוא סתם של תמונות שלי (לא מעניין) אבל תוכלי לבקר בתחילת האתר שכתובתו היא www.geocities.com/yaron_3000 ושם תוכלו אולי למצוא דברים שיעניינו אותך כגון בדיקת עיוורון צבעים ובדיקת יחס משקל גובה בקטגוריה Misc . פעם סתם פיתחתי תוכנת עזר קטנטנה שעוזרת למציאת ערכים גרפים לגרפיקאים שתוכלו להורידה מין הקטגוריה Utilities ולהתקינה. למרות שלדעתי זה סתם אתר אתם מוזמנים להציץ בו אתכם הסליחה כי האתר בשפה האנגלית והוא סתם לא מעוצב מבחינה גרפית. 2) כתובתו של האתר השני שכבר נתתי את כתובתו בעבר הוא של השירים שכתבתי היא www.geocities.com/yaron5050 ואילו הסיסמא שצריך להקיש בכניסה לאתר הזה היא 23371 אז אורית וכל מי שרצה בבקשה לכם… זהו ירון נ.ב. תמיד חשבתי שאני אדם טכני פתאום אומרים שיש לי כישורי כתיבה…זה מוזר

אורית...2

New member
../images/Emo41.gifירון אתה...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

תודה על הקישורים. וככה זה בחיים תמיד מגלים כישורים שלא היו לנו והם ישנם ...

RomiVais

New member
ירוני, אין סתירה!! ../images/Emo41.gif

אתה יכול להיות גם אדם טכני וגם כישרוני ביותר בכתיבה. <לא כמוני למשל
> אני מאוד ריאלית.. תנו לי כל מה שקשור במספרים ואני אמצא את עצמי יופי.. תנו לי אותיות ותגידו לי לכתוב.. או מילים ותגידו לי לדבר.. ואני אלך לאיבוד
אבל זו אני. ואתה פשוט איש אשכולות
שיהיה לך ולכולם סוף שבוע משגע אוהבת..

Yaron5000

New member
../images/Emo66.gifועל מצב כמו שלך נאמר...

מים שקטים חודרים עמוק...
(בהקשר החיובי ביותר שאת יכולה לדמיין) ירון

RomiVais

New member
../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif אני אקח את זה כמחמאה ../images/Emo8.gif

Yaron5000

New member
../images/Emo66.gifאת בעצמך אמרת...

"חזקה במיספרים וחלשה במילים"
איך אפשר להבין את זה אחרת ? אני לא שיניתי כלום... הכל בהומור רומי !
רק טוב שתהיה לך אחלה שבת ירון

RomiVais

New member
אני יודעת שהכל בהומור ירוני.. ../images/Emo9.gif

ואכן אני אמרתי! <אופס
> רק שלפעמים אני אומרת דברים בלי לחשוב על משמעויות שאחרים יכולים לחשוב עליהן.. שוב - זה ה"כישרון" שלי
אתה מצחיק אותי..
שבת שלום ורק טוב!!

למעלה