לאורית & שגב...אם אין לך משהו נחמד

shelycat

New member
לאורית & שגב...אם אין לך משהו נחמד

להגיד אל תגידי בכלל! הפורום אמנם פתוח לכולם, אבל קצת סובלנות כלפי אחרים יכולה להיות דבר נחמד מצידך, אף אחד לא מכריח אותך להיות חלק ממנו, הפורום הזה משמש כבמה לאנשים שזקוקים לעזרה ותמיכה בתחומים השונים של עיניני החתונה, וכן חיזוקים חיוביים הם גם חלק מהעיניין, האנשים שבוחרים להשתתף כאן מתייחסים לאחרים כמו שהיו רוצים שיתיחסו אליהם. את לא חייבת להסכים לכל מה שנאמר וכולם כאן הבינו כבר את עמדתך, אז יאללה די!

nikit1

New member
מה, אורית הזו שוב כתבה משהו

מרושע או שאת מגיבה להודעתה הקודמת?

היא כתבה משהו למטה והתייחסה

ברמיזה לביקור שלי ושל רחלי 1 ביום חתונתה של צוקה במספרה אצל ינקה. היא תיארה את זה בצורה בוטה והוציאה דברים מהקשרם. לא שאני צריכה להתנצל לפני מישהו מכם כאן בפורום אבל רק לצורך העניין והבהרת ה"ליקוקים" שלי כמנהל פורום להלן סיפור ביקורי אצל צוקה וסיבותי לביקור: ותודו שאני מתאפקת זמן רב עם התגובה. אם צוקה עוד בארץ אשמח מאוד אם תיכנס ותגיב לדברי. אינני יודעת מי מכם בפורום יודע שאני חוטאת בשירה. אני מופיעה מפעם לפעם ומבלה זמן לא מועט באולפני הקלטות. צוקה ידעה את זה ויצרה איתי ר\קשר טלפוני כבר לפני מספר חודשים והתלבטנו ה\ביחד בקשר לשיר ההפתעה שהיא הכינה עבור בעלה. אני זו שקישרתי אותה עם אולפן הקלטות. אני זו שעזרתי לה גם בעניין התקציב שיתאים לה. לא היה ביננו מעולם קשר עיסקי כלשהו. לא איפור נסיון, לא רצון מצידי ליצור קשר מקצועי איתה כלל וכלל. מלכתחילה ידעתי היכן היא מתאפרת משום ששוחחנו לא מעט בטלפון אז לכל יפי הנפש שרומזים על פעילותי המקצועית תורידו את זה מהפרק. ביום חתונתה קבעתי עם רחלי 1 שנלך לינקה וננסה לקבוע אצלו תסרוקת נסיון עבורה. השעה היחידה שהיתה פנויה אצל ינקה היתה השעה ארבע אחר הצהריים. עכשיו תגידו לי אתם אנשים נפלאים: חצי שנה שצוקה מדברת איתי בטלפון, אני יודעת על ההפתעה הזו ושותפה לה במידה מסויימת, אני נמצאת במרחק מטר וחצי בערך ממנה..להמ שלא אקפוץ להגיד מזל טוב ולהכיר את הכלה הזו? אז בבקשה. אני מתאפקת מלהגיב כאן ומלהמשיך שרשורים מכוערים. אני אמנם מנהלת הפורום אך בראש וראשונה אדם עם רגשות. אין שום סיבה שבעולם שאמשיך לספוג הערות ורמיזות עוקצניות כאלו. אני גם משאירה לעצמי את הזכות ליצור קשר קרוב יותר עם מי שאבחר וקשר פחות טוב גם עם מי שאבחר. זה שאני מנהלת פורום לא אומר שחלים עלי חוקים והגבלים המתאים יותר לגננת בגן ילדים. ושבת שלום לכם יקירים

צוקה

New member
אתי אלבכרי יקירתי ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

אני חייבת לציין מעל גבי הפורום זה את היחס המדהים והמקסים (ושכל המלעיזים יקראו לזה חנפנות...) שקיבלתי ממך במשך החצי שנה האחרונה - וזה ללא כל מטרות רווח מצידך (אם אפשר לקרוא לזה כך), כמו שציינת לא עשיתי אצלך איפור ניסיון והייעוץ שלך כלפי היה נטו מטוב ליבך, נטו לעזור, נטו אדם מקסים (את) מול כלה מבולבלת (אני) שרוצה להפתיע את בעלה. הרבה שיחות טלפון, הרבה התייעצויות והרבה הרבה עזרה - שאני מאחלת לכל אחת מכן פורום לזכות לה!! ועל כך תודה ע-נ-ק-י-ת !!! כמו שאתי ציינה חיפשתי להפתיע את בעלי והקלטתי לו שיר באולפן הקלטות, לאורך כל התקופה התלבטתי איזה שיר להקליט, היכן להקליט ובכלל כיצד אבצע זאת בצורה המושלמת ביותר - אינסוף התלבטויות - שאתי עזרה לי בכל אחת מהן - ולא תאמינו - ללא תמורה!! כן, כן, יש אנשים שעוזרים מכל הלב ואפילו ביומי המיוחד אתי ורחלי קפצו לינקה לומר לי שלום - וואו איזה הפתעה זו הייתה לי, אין לכם מושג - הייתי כ"כ סקרנית לראות את האדם המקסים שעומד מאחורי הפורום המדהים הזה שנותן תמיכה ומענה נפשי/רגשי לכל כלות (ומעט החתנים), אתי ורחלי1 - אני כ"כ שמחה שבאתן לבקר אותי!!!
מקווה שעניתי ושתהייה לכולנו שבת שלום!
צ´וקה נ.ב. - פירסמתי כמה תמונות שלי בפורום, אמנם לא מקצועיות - אבל אשמח לשמוע את דעתכן

nikit1

New member
בחרתי לא להתיחס להודעה הקודמת

של אורית אבל עכשיו אני חייבת- אני פשוט לא מבינה מה את ממשיכה לחפש בפורום אם הוא כ"כ לא לטעמך? הבנו כבר- קיטשיות, צביעות וכל שאר הדברים בהן אנו "חוטאות" לדעתך וגם האייקונים שלא נראו לך. די כבר, מספיק. את לא אוהבת את הפורום - אז תפסיקי להכנס לכאן ותחסכי לעצמך את עגמת הנפש שהוא גורם לך.

oc101

New member
מהדברים של אורית ניתן להבין ש../images/Emo129.gif

שהיא בילתה רבות מול דפי פורום חתונות , הרי איך תסבירו את הידע הרב על שרון 1 ? טוב חמודה למזלנו או רעתנו אין לך כאן קואליציה. אני שמה לב שאת לא אוהדת את מנהלת הפורום או את הדביקות שבבנות , אבל הפורום הוא יותר מזה ! יש כאן בנות מאוד נחמדות , אז במקום להסתכל על הכוס הריקה אולי תציצי על הכוס המלאה ? את אולי פולניה במקרה -זו תסמונת ידועה לפולניות !!! בכל מקרה אל תגיבי כאן יש מקום לדברים הללו יש לי אימייל ואת מוזמנת להוציא את הערס אצלי...
שומרת ראש הבנות הצעירה בבשלניות

shelycat

New member
יש לנו הפולנים מספיק תכונות "רעות"

לא צריך להדביק לנו עוד. כפולניה אני מוחה על הכללה. חוץ מזה נעלבתי ואני עכשיו יושבת לי בפינה עם הפנים לקיר וחשוך וקר פה גם ואף אחד לא הביא לי סוודר או הציע לי כוס תה. וזהו!

בנות בנות בנות.....................

אתם פשוט "מחמיאות" לי אל תפסיקו, אני לשמחתי ולצער כמה מכן לא אפסיק להיכנס לכאן ואני כראוי אשמור על הזכות שלי לחיים חופשיים ולא מוכתבים במיוחד לא על ידכן!!! דעותי שלי הן ואף אחת לא חייבת לקבל אותן כשם שאני ממש לא צריכה לקבל את דעתכן (ואני ממש לא) הפורום ממש אבל ממש לא גורם לי עוגמת נפש ולכן אין לי במה לחסוך nikit1 אבל אני מציעה לכן את אותה הצעה שהצעתן לי אם לא נאה לכן אל תקראו את ההודעות שלי אתן לא חיבות להגיב לכל דבר ואם אתם מגיבות אז בעיה שלך תתמודדו. ובנוגע לשאלה אם אני פולנייה אז ממש לא אין כל קשר וכדאי שבאמת תתבגרו ותפסיקו לעשות הכללות מטופשות תצאו מזה אנחנו כבר במאה ה-21 ואין מקום לדעות קדומות זה לא רלוונטי לעניין. אז נתראה בהמשך!!!!! ביי אורית.

נופר30

New member
אנשים אנשים להירגע

תראו מה שהיא עושה לכן גורמת לכן להוציא את האיש האפל בכל אחת ואחת תתעלמו ממנה זה לא הזמ שלכן להתעצבן תראו שעם ההתעלמות גם היא תיעלם שתהיה שבת מופלאה לכולכן הרבה אהבה ואושר

dorlim

New member
לקחת לי את המילים מה-../images/Emo25.gif

הבחורה הזו לא שווה התייחסות!!!!! תתעלמו !!!! שבת שלום לכולם והמון אושר ואהבה לימור

אורנית27

New member
עוד לא שמתם שזו שרון האורית ושגב

האלו שצצו פתאום, תחשבו לרגע הצורה שבה היא תוקפת וכבר מישהו אמר פה שכניראה היא מכירה את הסיפור של שרון...זה הרי ברור שזו היא....וגם הדרך שבה היא מצודדת בצעירה.....נו ברור...וגברת הצעירה

nikit1

New member
אני לא חושבת שזו שרון

והיא יודעת פרטים עליה מהשירשור למטה לגבי הפרחים וחתונתה הקרובה.

oc101

New member
אורנית 27

תחשבי לרגע - זה לא מוזר שזו ההודעה הראשונה שלך בפורום וכבר את מאשימה אנשים ? מי את ? אם כבר את מדברת.... הצעירה

dorlim

New member
לפי דברייך - לא קראת / הבנת את

ההודעה של OC. אם לא שמת לב OC תוקפת את הבחורה.... לפני שאת מאשימה מישהו, תבררי שהבנת את הנקרא!!! לא יפה!

למעלה